Aynen ya. Hızlandırılmış büyüme programıHahaha aynen, abisinin canlı dersinde bu da yanında oturuyor. Elin de kalem kağıt karalama yapıyor öyle. Öğretmen arkadaşınızı alkışlayın diyince bu da başlıyor alkışa. Öğretmen soru sorduk a arkadan kendi dilinde cevap veriyor. Abisi ne yaparsa ona göre o da yapabilirbazen alıp karşıma konuşuyorum sen daha bebek sin bunlarliı yapamazsın diye
Sabah yazarken iyiydi keyfi,müzikle danslarını da yapıyordu.Uyku vakti öncesi parol verdim ateşi 37,5 olduğundan.Uyuturken gözlerini bir yere kitledi,korktum kaldırmak istedim başıni tutamadı.Sonrasi ağzını kitledi,vücut donuk ama basi tutamayan haliyle hastaneye gittik.Kanda hafif enfeksiyon cikmis.Bogazi yanıyor dediler.Bu geceyi atlatalim sağlıkla insallah,yarın çocuk doktorumuzun muayenesine gidicez inşallah açıksa.Atesin her türlüsü beni ürkütüyor ama böylesini yaşamayı tahmin edemezdim.Allah tüm hastalara şifa versin,çocuklarımız hep iyi olsunlar...Keyfi nasıl yerinde mi. Bende ateşten korkarım, eşim de ben de havale geçirmişiz bebekken. Umarım diştir ve yarına birşeyi kalmaz.
Benim ki de çok hareketli, sürekli koltuklara çıkıyor. Bir de tam dibimdeyken düşünce kendimi suçladım tutamadım diye.
Bende ilk çocukta öyleydimBu doğru olabilir. Şuan tek çocuğum var ve ilk resimdeki gibiyim. En çok elestirildigim noktalardan. Her şeyi yesin, TV izlese nolur,gormemisin çocuğu olmuş....
Çok geçmiş olsun. Havale geçirmiş sanırım. Antibiyotik hemen toparlar inşallahSabah yazarken iyiydi keyfi,müzikle danslarını da yapıyordu.Uyku vakti öncesi parol verdim ateşi 37,5 olduğundan.Uyuturken gözlerini bir yere kitledi,korktum kaldırmak istedim başıni tutamadı.Sonrasi ağzını kitledi,vücut donuk ama basi tutamayan haliyle hastaneye gittik.Kanda hafif enfeksiyon cikmis.Bogazi yanıyor dediler.Bu geceyi atlatalim sağlıkla insallah,yarın çocuk doktorumuzun muayenesine gidicez inşallah açıksa.Atesin her türlüsü beni ürkütüyor ama böylesini yaşamayı tahmin edemezdim.Allah tüm hastalara şifa versin,çocuklarımız hep iyi olsunlar...
Acilde iki serum yapıldı.Ates düşürücü ve antibiyotik verildi.Kullanmaya başladık,iyi gelirler inşallah
İlk bebeğim doğdu. Taburcu olduk. İki gün sonra bebek için ilk kontrol e gittik. Sarılık vs bakilcak. Bı anne baba gördük . Bir yaşından küçük erkek bebekleri var. Biberonla çay veriyolar. Ayyyy nasıl kinadim. Böyle şey olmaz bu kadar cahil olunmaz sessiz sessiz söylendim falan. Şimdi iki çocuklu bana gelelim. O anneyi bugün görsem yorum bile yapmam. Hatta yorum yapan olsa kızarımBu doğru olabilir. Şuan tek çocuğum var ve ilk resimdeki gibiyim. En çok elestirildigim noktalardan. Her şeyi yesin, TV izlese nolur,gormemisin çocuğu olmuş....
Yaaa ne güzel dilekler, çok güzel yazmışsın yaaaYeni yılınız kutlu olsun kızlar
2021de öncelikle maskesiz
Sağlıkla
Sevgi dolu
Bol paralı
Ev isteyenlereli
Araba isteyenlerelı
İş isteyenlere iş🖋
Özgürce gezmek isteyenlere dolu dolu gezebileceği🏕🏖🏛 bir yıl olsun.
Geçen sene bebişlerimizin ilk gülüşlerini, ilk yemeklerini, ilk adımlarını görmüştük.
Bu sene de;
İlk koşmalarını
İlk arkadaşlıklarını
Hala emenlerin memeye vedalarını
Tuvalet eğitimlerini başarıyla tamamlamalarını
Kalan 1-2 atağıkazasız belasız atlatmayı görmek nasip olsun.
Mutlu seneler.
Çok geçmiş olsun, hemen götürmüşsünüz çok şükür. Hemen toparlar inşallah miniğinSabah yazarken iyiydi keyfi,müzikle danslarını da yapıyordu.Uyku vakti öncesi parol verdim ateşi 37,5 olduğundan.Uyuturken gözlerini bir yere kitledi,korktum kaldırmak istedim başıni tutamadı.Sonrasi ağzını kitledi,vücut donuk ama basi tutamayan haliyle hastaneye gittik.Kanda hafif enfeksiyon cikmis.Bogazi yanıyor dediler.Bu geceyi atlatalim sağlıkla insallah,yarın çocuk doktorumuzun muayenesine gidicez inşallah açıksa.Atesin her türlüsü beni ürkütüyor ama böylesini yaşamayı tahmin edemezdim.Allah tüm hastalara şifa versin,çocuklarımız hep iyi olsunlar...
Acilde iki serum yapıldı.Ates düşürücü ve antibiyotik verildi.Kullanmaya başladık,iyi gelirler inşallah
Allah esirgesinnnSabah yazarken iyiydi keyfi,müzikle danslarını da yapıyordu.Uyku vakti öncesi parol verdim ateşi 37,5 olduğundan.Uyuturken gözlerini bir yere kitledi,korktum kaldırmak istedim başıni tutamadı.Sonrasi ağzını kitledi,vücut donuk ama basi tutamayan haliyle hastaneye gittik.Kanda hafif enfeksiyon cikmis.Bogazi yanıyor dediler.Bu geceyi atlatalim sağlıkla insallah,yarın çocuk doktorumuzun muayenesine gidicez inşallah açıksa.Atesin her türlüsü beni ürkütüyor ama böylesini yaşamayı tahmin edemezdim.Allah tüm hastalara şifa versin,çocuklarımız hep iyi olsunlar...
Ben ilk çocukta 1.resimdeki gibiydim. Süt yumurta için eşimi köylere yollardım. TV 1 yıl kapalıydı. Yemek yemeyen bir cocuk olunca açtık başka carem yoktu ama onun ceremesini 2 yıl çektim. Şu an 7 yasında tvsiz yıyır ama mıy mıy yıyor. 2.de kasmıcam dedım zaten özenecek zaman da yoktu evdekı yemekleri yedi. 6 aydan sonra tuz atmadım bıxım yemeklere. 1 yası gecınce acılı tuzlu herseyi yedi. Kahve içerken ıstedı verdım. Çay içti. Gayette zeki. 3.oğlabı zaten saldım çayıra mevlam kayıra misali... Kınadıklarımı yaşıyorum... Çocuk ne bulursa yiyor hatta kendi yiyor çaresiz olunca bebek bile kendi başının çaresine bakıyor. Kaşıkla yogurdunu corbatı döke saça yiyor.. Kemik kemiriyor. Önüne meyve dogruyorum İlk basta hep sını tıkardı.baktı boğulacak gıbı oldu tek tek yiyor.. Etsiz çiğ köfte bıle yıyor. Acıyı baharatı sevıyor. Brokolı karnabahar jerevız ıspanak hepdınu atırtetmeden yer... Bence anne rahat olunca bebek de rahat oluyor.. Çişi dolunca eh eh diye bezini tutuyor aç diyorİlk bebeğim doğdu. Taburcu olduk. İki gün sonra bebek için ilk kontrol e gittik. Sarılık vs bakilcak. Bı anne baba gördük . Bir yaşından küçük erkek bebekleri var. Biberonla çay veriyolar. Ayyyy nasıl kinadim. Böyle şey olmaz bu kadar cahil olunmaz sessiz sessiz söylendim falan. Şimdi iki çocuklu bana gelelim. O anneyi bugün görsem yorum bile yapmam. Hatta yorum yapan olsa kızarımbelkide ıhlamur meyve çayı kusburnu çayı veriyo. Nerden bilcez . Kimseyi kinamamak lazım. Hala büyük oğluma bile çay vermem. Beş yaşında. İsterse veririm. Ama süte çok alıştı. Her sabah ya süt yada ev yapımı meyve suyu içer. Ama hazır da alırız biz içerken oda içer. Çok ta takmamak laizm. Biz olmedik gerizekalı olmadik. Kısır değiliz çok şükür. Sal gitsin demiyorum ama çok kasma canm. Sonra aciliyo zaten insan
Senin herkesten gizledigin kanatların ya da pelerinin falan var kesinlikle.Ben ilk çocukta 1.resimdeki gibiydim. Süt yumurta için eşimi köylere yollardım. TV 1 yıl kapalıydı. Yemek yemeyen bir cocuk olunca açtık başka carem yoktu ama onun ceremesini 2 yıl çektim. Şu an 7 yasında tvsiz yıyır ama mıy mıy yıyor. 2.de kasmıcam dedım zaten özenecek zaman da yoktu evdekı yemekleri yedi. 6 aydan sonra tuz atmadım bıxım yemeklere. 1 yası gecınce acılı tuzlu herseyi yedi. Kahve içerken ıstedı verdım. Çay içti. Gayette zeki. 3.oğlabı zaten saldım çayıra mevlam kayıra misali... Kınadıklarımı yaşıyorum... Çocuk ne bulursa yiyor hatta kendi yiyor çaresiz olunca bebek bile kendi başının çaresine bakıyor. Kaşıkla yogurdunu corbatı döke saça yiyor.. Kemik kemiriyor. Önüne meyve dogruyorum İlk basta hep sını tıkardı.baktı boğulacak gıbı oldu tek tek yiyor.. Etsiz çiğ köfte bıle yıyor. Acıyı baharatı sevıyor. Brokolı karnabahar jerevız ıspanak hepdınu atırtetmeden yer... Bence anne rahat olunca bebek de rahat oluyor.. Çişi dolunca eh eh diye bezini tutuyor aç diyorSadece 3 numara mizaç olarak tembel yürümek istemiyor. Bu ayda diğer oğulları koşardı bu hemen popoyu yere koyuyor.. Birinin elinde yemek görsün hemen vey vey... Yazık bazen çok üzülüyorum. Haksızlık yaptığımı düşünüyorum eşim de nesi eksik masallh kendi başının caresıne bakıyor işte diyor...çalışan biriyseniz ve aıle den kımse yardım etmeyecekse 3.cocugu isterken 1000 kere düşünün.. Sonra nazlanmaya bile hakkın olmuyor. Bakıcının kocası covıd oldu allahtan bakıcım negatuf kadına 2.dönem gel dedık. Benım öz anneme anne gelıp baksaydın bak korktuğum basıma geldı dedım... Bana ne var canım ben de gelsem ben de korona olabılırdim. Kim sana 3.yu yap dedı diye söyledi. Kayınvalıde hasta gelemiyor.. Dersleri akşama koydum eşim bakıyor. Velılere de söyledim böyle böyle hocam rahat ol bebek durmassa kapat kameran al kucagına dedıler...Sen sadece rapor alma dersını yap bebek sesi önemli degıl.. Gerçi 15 aylık oldu zor zamanları geçirdık.. Bır 20 gun dişimizi sıkacagız.
Miraç Allah yardım edio. İstahsiz olsa huysuz bı bebek olsa napicaksin. Ben tek başıma büyütüyorum. Çalışmıyorum . Ona rağmen çok zorlanıyorum. Dün gece hiç bı sebep olmadan nerd yse on kere kalktı.Ben ilk çocukta 1.resimdeki gibiydim. Süt yumurta için eşimi köylere yollardım. TV 1 yıl kapalıydı. Yemek yemeyen bir cocuk olunca açtık başka carem yoktu ama onun ceremesini 2 yıl çektim. Şu an 7 yasında tvsiz yıyır ama mıy mıy yıyor. 2.de kasmıcam dedım zaten özenecek zaman da yoktu evdekı yemekleri yedi. 6 aydan sonra tuz atmadım bıxım yemeklere. 1 yası gecınce acılı tuzlu herseyi yedi. Kahve içerken ıstedı verdım. Çay içti. Gayette zeki. 3.oğlabı zaten saldım çayıra mevlam kayıra misali... Kınadıklarımı yaşıyorum... Çocuk ne bulursa yiyor hatta kendi yiyor çaresiz olunca bebek bile kendi başının çaresine bakıyor. Kaşıkla yogurdunu corbatı döke saça yiyor.. Kemik kemiriyor. Önüne meyve dogruyorum İlk basta hep sını tıkardı.baktı boğulacak gıbı oldu tek tek yiyor.. Etsiz çiğ köfte bıle yıyor. Acıyı baharatı sevıyor. Brokolı karnabahar jerevız ıspanak hepdınu atırtetmeden yer... Bence anne rahat olunca bebek de rahat oluyor.. Çişi dolunca eh eh diye bezini tutuyor aç diyorSadece 3 numara mizaç olarak tembel yürümek istemiyor. Bu ayda diğer oğulları koşardı bu hemen popoyu yere koyuyor.. Birinin elinde yemek görsün hemen vey vey... Yazık bazen çok üzülüyorum. Haksızlık yaptığımı düşünüyorum eşim de nesi eksik masallh kendi başının caresıne bakıyor işte diyor...çalışan biriyseniz ve aıle den kımse yardım etmeyecekse 3.cocugu isterken 1000 kere düşünün.. Sonra nazlanmaya bile hakkın olmuyor. Bakıcının kocası covıd oldu allahtan bakıcım negatuf kadına 2.dönem gel dedık. Benım öz anneme anne gelıp baksaydın bak korktuğum basıma geldı dedım... Bana ne var canım ben de gelsem ben de korona olabılırdim. Kim sana 3.yu yap dedı diye söyledi. Kayınvalıde hasta gelemiyor.. Dersleri akşama koydum eşim bakıyor. Velılere de söyledim böyle böyle hocam rahat ol bebek durmassa kapat kameran al kucagına dedıler...Sen sadece rapor alma dersını yap bebek sesi önemli degıl.. Gerçi 15 aylık oldu zor zamanları geçirdık.. Bır 20 gun dişimizi sıkacagız.
Yok henüz belli değil inşallah önümüzdeki kontroldeCinsiyeti bellimi cnm
Hahahaha ortalığı karıştırmış gibi oldum
Hayattaki tek şansım eşim. O yardım etmese ya da herseyi dört dörtlük isteyen bir adam olsa zaten ne geçim olur ne huzur... Sadece geçecek biraz sabır dıyoruz tabi pandemi işleri zorlastırdı. Temuzliğe kadın gelemiyor. Canlı ders için bakıcı tuttum o da ınsanlık hali eşi covid oldu.. Tabi bir de 3. Bebeğim sorunsuz masallh uylak ve ağlak olsaydı napardımSenin herkesten gizledigin kanatların ya da pelerinin falan var kesinlikle.
Doğumhanede ebenin biri artik seneye de 3. İçin bekliyoruz dedi o can havliyle sus be cok istiyorsan Allah sana 3 tane versin dedim daha gül gülAman yok değilim bacımAllah isteyene bakabilcek olana versin. İki çocuk şimdilik uzun yıllar yeter bana
Maşallah sana hapyDoğumhanede ebenin biri artik seneye de 3. İçin bekliyoruz dedi o can havliyle sus be cok istiyorsan Allah sana 3 tane versin dedim daha gül gül