Sütün yerine birşey koymayın diyorlar genelde bu sefer de onun için kalkıyorlarmış değişen bir şey olmuyormuş. Aşamalı mı kestiniz birden miYok canım önce gece kesilir. Ben aylardır sadece gündüz emziriyorum. Ben çok erken 10 aylıktan sonra sadece gündüz emzirdim . Onun öncesinde de uyanmadigi sürece vermiyodum ve öyle sık uyanan bi çocuk değil. Emzirme sürelerini azaltarak kesin. Emzirme sonlarında su verin. Bir süre sonra sadece su verip yatirirsinjz. Ayrıca kesinlikle karnının tok olduğundan emin olun. Sadece su verme aşamasına geçtikten sonra onu da kendisi zamanla bırakacak. Ben böyle yapmamıştım ama uygulayan arkadaşlarım var. Başarılı olmuşlar.
Evet eğer kesersem zaten sadece geceyi kesmek istşyorum gündüz devam etmek istiyorum hem korona dan dolayı hem de henüz küçük tamamen kesmeye vicdanım elvermiyor. Aşamalı mı kestiniz birden miCanm gece kessen de gündüz devam et. Zaten korona var. Anne sütü bağışıklığını kuvetlendiyor. Büyük oğlumu sütten keserken üç gece gece kestim. Gündüz devam ettim. Uyanınca sallayarak uyuttum . İsterse su verdim. Üç gün sonunda gündüzü de kestim. İki yaşındaydı.
Ben uyku eğitimi vermiştim uykuları düzelince özel bi çaba harcamadim . Yine de arada gece kalkardı o zaman verirdim . Yani bi sorunu yoksa kalkmadı ben de vermedim.Sütün yerine birşey koymayın diyorlar genelde bu sefer de onun için kalkıyorlarmış değişen bir şey olmuyormuş. Aşamalı mı kestiniz birden mi
Ben sütten kesmeye karar verdim. İki yaşındaydi. Önce üç gün gece hiç emzirmedim. Uyandikca salladım. Biraz bağırdı ağladı ama uyudu. Üç gün sonra gündüz emzirmeyi de kestim. Kolay olmuştu bence. Benim küçük gözümü çok korkutuyor. Çok yayagaraci bı bebek çünkü.Evet eğer kesersem zaten sadece geceyi kesmek istşyorum gündüz devam etmek istiyorum hem korona dan dolayı hem de henüz küçük tamamen kesmeye vicdanım elvermiyor. Aşamalı mı kestiniz birden mi
Yook aman amanBen sütten kesmeye karar verdim. İki yaşındaydi. Önce üç gün gece hiç emzirmedim. Uyandikca salladım. Biraz bağırdı ağladı ama uyudu. Üç gün sonra gündüz emzirmeyi de kestim. Kolay olmuştu bence. Benim küçük gözümü çok korkutuyor. Çok yayagaraci bı bebek çünkü.Kolay gelsin sanada. Hamilemiydin sen. Topikte hamile arkadaşlar artti baya
Pardon yaa. Bu ara gebelerimiz arttı malum. Allah yolunu açık etsinYook aman amanallah isteyenlere versin ben Kpss kasıcam
Bizimde atağın bitmesine 20 gun var.Hem dişler hem ataklar eskiden kızım nasıldı,çok uzak bir geçmiş gibi.Cunku surekli varsa yoksa ağlamak.Babada durmayıp kucağıma gelmek istemeler, yemek masasında her şeyi isteyip ama bir türlü tam anlamıyla ne istediğini bulamayıp yine ağlamalar,mama sandalyesinde bir dakika oturmamalar...Allahm bu nasil huysuzluk ya atak bitmesine 13 gün kaldı diyor. Hep bi ağlama memnuniyet sıfır bebede uyumak istemiyo ağlayarak kalkiyo . Sizde böyle misiniz
Şu kısmı ben yazdım sandım o dereceBabada durmayıp kucağıma gelmek istemeler, yemek masasında her şeyi isteyip ama bir türlü tam anlamıyla ne istediğini bulamayıp yine ağlamalar,mama sandalyesinde bir dakika oturmamalar...Ve tabi uykuya geçişte sürekli zorluk çıkarması..
Kim var kiimmVar sanki yaa
Yanlış mı hatırlıyorum acabaKim var kiimm
Cinsiyeti bellimi cnmKim var kiimm
Bide bizim salyamiz var agzi sırf salya 16 tane dişi var agzina bakıyorum gözüken birsey de yokBizimde atağın bitmesine 20 gun var.Hem dişler hem ataklar eskiden kızım nasıldı,çok uzak bir geçmiş gibi.Cunku surekli varsa yoksa ağlamak.Babada durmayıp kucağıma gelmek istemeler, yemek masasında her şeyi isteyip ama bir türlü tam anlamıyla ne istediğini bulamayıp yine ağlamalar,mama sandalyesinde bir dakika oturmamalar...Ve tabi uykuya geçişte sürekli zorluk çıkarması.. Kaç saat uykusuz olsa bile.Yalniz değilsin
Vardı bende hatirliyorummmm kimdi yaaKim var kiimm
Yaygaracı bi bebe bende de var.Ben sütten kesmeye karar verdim. İki yaşındaydi. Önce üç gün gece hiç emzirmedim. Uyandikca salladım. Biraz bağırdı ağladı ama uyudu. Üç gün sonra gündüz emzirmeyi de kestim. Kolay olmuştu bence. Benim küçük gözümü çok korkutuyor. Çok yayagaraci bı bebek çünkü.Kolay gelsin sanada. Hamilemiydin sen. Topikte hamile arkadaşlar artti baya