2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
İburamin basladigimdan beri ateş olmadı cnm. İnşallah olmaz tekrar. Yan kesici değil de onun yanındaki dış kabarmış azı diş mi oluo acaba. Hiç bakmadım. Her diş zor çıktı ama bu hepten yordu bizi. Cnm korona burda çok vahim duurmda

Kızlar 1yas aşısını biz yarın olcaz ama su çiçeği aşısı yokmuş 3-4aydir gelmiyormus buraya Sizler yaptirabildiniz mi acaba
Bizim sağlık ocağı bebek hemşiresi aramıştı son 1 tane var hemen getir yoksa Türkiye genelinde sıkıntı var diye.evim yakın kaptığım gibi götürmüştüm yapıldı bizimki.

Sağol canım yazdığın için, salon işi de zor bilgisayar kabloları bı de oğlan uyurken kızımin televizyon saati, eşimle aynı odada izkeyemez,ders anlatırken
Senin evde tek çocuk var gibi düşündüm birde bilgisayar kablolu ise sürekli taşınmaz sıkıntı.
Mecburiyet varsa yapacak birşey yok nerede daha huzurlu uyuyorsa o oda olacak gerekirse yatak odası gerekirse sizin yatak

Azı dişi cnm iyise elleme cnm çok arttı vakalar

Ateş bidaha olmadı çok şükür. Keyfi biraz daha iyi. Az bişey yemeye başladı. İkinci uykuya direniyor sanki. Söyle ikinci uykuyu uyuyo. Ama gece uykusuna çok çok zorla geçiyoruz. Normalde onda uyuyan çocuk nerdeyse 12 ye kadar oturcak. Asla uyutamiyorum. Erken diye düşünüyorum ama. Tek uyku istiyor sanki.

Demin aşıdan geldik, mecbur olmadıkça gelmeyin, çalışanların çoğu pozitif, ya da temaslı diye yazı asmışlar Ama hemşireler bu sefer gergin değildi aralarında espri felan yapıyorlardı, onları öyle görünce bende rahatladım nedense.

Bu arada kilomuz 9.600 olmuş, boy 77cm

Çok geçmiş olsun zeracim

Bizde öyleyiz zera dün gee 1 de uyudu. Üst azı alt azi ve köpek dişiyle uğraşıyo agresif bisi oldu bağırıp kızıyo bize filn. Elbet geçecek bugünlerde

Mecbur cnm asiya gitmek gerek 1yas aşısının hepsini yaptı mı peki

Biz üst azığı çıkardık şimdi aşağı azı mahvetti huyu suyu değişiyor ağzında hep salya üstü ıslanıyor sürekli peşinden gezmekten yoruldum çıksada rahatlasa

Civilden 60 liralık aldım emniyet kemeri var. Plastik. Tablası çıkıyor. Yıkanması temizlemesi çok kolay. Pahalı bir şey almaya gerek yok bence

Kucağımda yiyor ya da gezerek. Geliyor lokma alıyor dolaşıyor bitince gelip yenisini alıyor.

Ben alıştıramadım mama sandalyesine belki sen daha çok ısrarcı olursan bolca vakit geçirir mama sandalyesinde

Biz üst azığı çıkardık şimdi aşağı azı mahvetti huyu suyu değişiyor ağzında hep salya üstü ıslanıyor sürekli peşinden gezmekten yoruldum çıksada rahatlasa
Bizim alt yan kesiciler çıkacak salyalar derya deniz , aniden huysuz oluyo aniden mülayim anı anını tutmuyo. Şimdiden böyleyse azilari düşünemiyorum.

Kızlar, büyük çocuğu olanlar özellikle

sizin de büyüklerde ara ara altına yapma söz konusu oluyor mu?

bizim küçük geldiğinden beri büyük kızımda zaman zaman söz konusu oldu..sonra geçti, bazen dayanamayıp kızdım ama:/ genelde anlayışla karşılayarak geçti..şimdiki biraz ağır geçiyor, kakayı da yapıyor ve okulda da devam edebiliyor buna..aslında çoğunlukla bebekle beni yanlız bıraktığında ya da oyundan geri kalmak istemediğinden yapıyor ama geçen hafta işe başladım..iş saatlerim 15.00-22.00 arası, 3 gün şeklinde, uykuya normalde o yatağında yatarken benim okuduğum hikaye sonra öpüp, koklamamla geçerdi..rutininin bozulması ve benim yokluğum da kötü etkiledi biliyorum..şimdi babası arabayla gezdirerek uyutuyor..onun çözüm yolu bu oldu uyutma konusunda:/

özellikle uykuya geçişleri konusunda bana tavsiye verebilir misiniz lütfen? Kaç gündür uykusuzluktan Türkçe düşünüp, konuşmakta bile zorlanıyorum..

ben salona yere yer yatağı yapsalar, yastıklarla güreşerek uyumayı çok seviyor küçük, büyük te kitap okuyup, hikaye anlatırsa babası aynı esnada işe yarar belki diye düşündüm ama:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…