Incredible incredible
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.840
Büyük kaç yaşında. Bizim ilk kardeş geldiği dönemler sıkıntı yaşadık ama şimdi azaldı şükür. Senin işe başlamanla beraber vakit geçirme süresi kısalmış, kardeş de olunca o süre yetmez olmuş demekki. Bir süre küçüğü babaya paslasan sen ablasıyla ilgilensenKızlar, büyük çocuğu olanlar özellikle
sizin de büyüklerde ara ara altına yapma söz konusu oluyor mu?
bizim küçük geldiğinden beri büyük kızımda zaman zaman söz konusu oldu..sonra geçti, bazen dayanamayıp kızdım ama:/ genelde anlayışla karşılayarak geçti..şimdiki biraz ağır geçiyor, kakayı da yapıyor ve okulda da devam edebiliyor buna..aslında çoğunlukla bebekle beni yanlız bıraktığında ya da oyundan geri kalmak istemediğinden yapıyor ama geçen hafta işe başladım..iş saatlerim 15.00-22.00 arası, 3 gün şeklinde, uykuya normalde o yatağında yatarken benim okuduğum hikaye sonra öpüp, koklamamla geçerdi..rutininin bozulması ve benim yokluğum da kötü etkiledi biliyorum..şimdi babası arabayla gezdirerek uyutuyor..onun çözüm yolu bu oldu uyutma konusunda:/
özellikle uykuya geçişleri konusunda bana tavsiye verebilir misiniz lütfen? Kaç gündür uykusuzluktan Türkçe düşünüp, konuşmakta bile zorlanıyorum..
ben salona yere yer yatağı yapsalar, yastıklarla güreşerek uyumayı çok seviyor küçük, büyük te kitap okuyup, hikaye anlatırsa babası aynı esnada işe yarar belki diye düşündüm ama:/