2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Allah Allah niye böyle etti ki doktor, bı tahlil felan yapsaydı keşke Başka bir yere mi götursen ne yapsan Diş bu kadar olmaz sanmıyorum canım ya Boğazı mi iltihablandi yoksa

Valla ben erken dönemde ayırdığım için hiç zorlanmadım artık daha fazla bilinclendigi için zorlanabilir bebekleriniz. Odasını karanlık yapmam odalar değişse de alışmasını kolaylaştırdı. Ayrıca odamızda uyurken düğün fotograflarimizdan biri vardı duvarda uyanınca ona bakar" babana ba" derdi. Odasını ayirinca onun odasına astım yine onu görsün diye. Yani oda ona tanıdık gelsin diye caba sarf ettim. Yatak odamdaki fonları onun odasına taktım tabi şimdi yine kendi odamdalar. İstersen önce şuanda yattiginiz odayı zifiri karanlık yap güneş geçirmez perde al. Ben internetten n11.com dan aldım çok uyguna geldi. Ürünler de gayet iyiydi farklı tarihlerde hem fon hem de iki farklı güneş geçirmez perde yaptırdım. Kesinlikle tavsiye ederim. Ayrıca siyaf fon kağıdı da kullanabilirsin camları kaplamak için. Sizin odanızda karanlıkta yattıktan sonra odasını ayırın bir hafta sonra yapsanız olur. Sonra beşiğini koydugunuz oda da kendiniz de bi kaç gece kalın yan yana olmamak şartıyla. Şimdilik aklıma bunlar geliyo. Ne kadar erken o kadar iyi bence daha fazla geç kalmayın

Allah Allah niye böyle etti ki doktor, bı tahlil felan yapsaydı keşke Başka bir yere mi götursen ne yapsan Diş bu kadar olmaz sanmıyorum canım ya Boğazı mi iltihablandi yoksa
Boğaz kulakta bişey yok dedi. Hatta ilk çocuk mu diye sordu. Paronoyak muamelesi yaptı. Sinir oldum. Çok tatmin olmadım. Bugün iburamin zero aldiririm. Başladım. İnan çocuk kendine gelmeye basladi. Tamam diş çıkartıyor ama bence üst solunum yolu enfeksiyonu olabilir. Bende kendim doktorluğa soyundum artık. Korona burda çok beter. Yoksa çoktan kendi doktor umuza giderdim. Ateş devam ederse goturcem zaten. Yarn belli olur

Bizde 4 gecedir uykusuzuz çığlık çığlığa ağlıyor uykuya dalamiyor kucakta sakinliyor yatağa koyunca yine aynıydı.bu sabah üst ve alttan eş zamanli dìş patlatmış sıkıntısı oymuş.insallah bu gece uyur.huzursuzken benimde tahammülüm bitiyor.4 gündür bacağıma sarılmış ağlıyordu.

Kızım 11 yaşında ve ben kardeşine 8 aylık hamile kalip gece karnima tekme atıyorsun diye korkutunca yatagina odasına gitti düşün ki doğduğundan beri odasi var kurulu düzen misler gibi odasi ama essej kadar olmuş halen yanınızda yatıyor babasi uykuya daldıktan sonra yatağına yatiriyordu.ne kadar erken o kadar iyi.bebegin uyku saati gelince eşin salona geçsin.bebek uyanıkken salonda ders anlatamaz ama uyurken çocuk odasından çıkabilir.ayir bacım ven ettim sen etme sonra hiç ayrılmiyorlar.
İkinciyi ayiramiyorum ablasi odasina almıyor ee başka oda yok o yuzden yatak odasinda beşikte uyuyor ama bizimki mecburiyet.

Zera bi ağız içini kontrol etsene yara pamukçuk tarzi birseyler varmi.agiz ici aftlarda ateş yapar.dis olma ihtimali çok yüksek tabii.bogaz enfeksiyon olsa şimdiye çok ilerlerdi ve su daha içerken aglardi yutkunamazdi.

Geçmiş olsun darısı başımıza. Patlasa dişler de rahatlasak. Eşimde bugün diyoki bu dişler ne zaman bitecek. Bizim evde küçük yatak odası çok küçük. Daha büyük olan odayı çocuk odası yaptim ben. Büyük oğlum orda yatio. Aslında beşik için yer var ama güvenemem aynı odaya bırakmaya. O yüzden küçüğün beşiği salonda. Zaten pandemi var. Kimse gelmiyor. Salonun ortasında beşik olması hiç umrumda değil. Benim odamdan çıktı ya. Hasta huysuz olmadığı zamanlar en azından o salonda beşikte bende kendi yatagimda yatabiliyorum. Büyük oğlumu bir yaşında ayirmistim. Çok rahat ettik. İkinci bı çocuk odası yok. En azından iki yaşına kadar aynı odaya kıyamam galiba. Artk yatsın salonda napayim

Zera bi ağız içini kontrol etsene yara pamukçuk tarzi birseyler varmi.agiz ici aftlarda ateş yapar.dis olma ihtimali çok yüksek tabii.bogaz enfeksiyon olsa şimdiye çok ilerlerdi ve su daha içerken aglardi yutkunamazdi.
Pamukçuk tarzi bişey yok. Ama yemek yemek istemio . Hatta şu bile pek icmio. Anne sütü. Ben boğazı acio diye düşünüyorum. İburamin başladım. Akşama doğru keyfi biraz yerine gelmeye başladı. İnşallah bu gece uyuruz. Dört gece uyumadik.

Cnm azi dişleri geliyorsa çocuğu çok sarsıyor emin ol biz 4hafta çektik hiç ateslenmemisdi azı dişi mahvetti bizi sonrada bağışıklık düşdü hastalandık devam ederse mutlaka cocuk doktruna gotur baska çaren yok birde38 ateş geçmez diş atesi

D dgdln nin önerileri gayet yerinde bence de. Bir de yatıracağın odada gündüzleri bol bol oynat geçmeden önce. Bizim de büyük küçüldüğü için(birçok davranış anlamında), geceleri bağırarak küçüğü uyandırıyor. Aynı odada yatıyorlar. Büyüğü 12 sonrası yanıma alıyorum. Küçük çocuk odasında uyuyor sabaha kadar. Büyük kızımı 1 yaş sonrası alıştırmıştım, alışır bence senin kuzu da.
Ben dört gözle, ikisini birden yataklarına yatırıp, hikayelerini oluyup, bi güzel koklayıp, öpüp “yatın kız, uyuyun” :) deyip, kapıyı çekip, çıkacağım günleri bekliyorum. Annelikten tek beklentim budur

Herkese günaydın, nasılsıınız annişko mannişkolar?:) Biz iyiyiz çok şükür işten güçten pek giremiyorum hızlıca okuyup çıkıyorum.

Sizlere bir sorum var, iki adet arası yumurtla gününüz civarındaki üç beş günde ağrı çekeneniz var mı, ya da daha önce yaşayan? Birkaç aydır tam da bu bahsettiğim günler kasıklarımda deli dehşet bir ağrı yaşıyorum, ama mesela regl ilgili hiç şikayetim yok tıkır tıkır ağrısız sancısız vaktinde olup bitiyor. Online randevu alabilirsem bi görüşcem doktorla pek gitmek istemiyorum bu süreçte, bir de sizlere sorayım dedim.

Bebişleri öper, sağlık ve uyku dilerim hepsine, amiiiin

Canım ben adet olmaya başladigimdan beri yumurtlama günlerimde kasıklarımda hafif sancı oluyo. Bu yumurtanın yeterli olgunluğa ulaştığını kaliteli yumurta olduğunu gosteriyomus çocuk sahibi olmak isteyince öğrendim. Elbette ki yine de gitmelisin doktora bazen kist,miyom, polip kadına musallat olan emvai çeşit şey de var. İnşallah sorun yoktur.

Hanımlar merhaba,
Ben 2020 ağustos annesiyim. Mama sandalyesi alacağım. Siz tecrübeli annelerden öneri istiyorum şimdiden tşk ederim.
Chicco ya da joie kullanan var mı? Mama sandalyesinin fonksiyonel olması gerekli mi?

Hanımlar merhaba,
Ben 2020 ağustos annesiyim. Mama sandalyesi alacağım. Siz tecrübeli annelerden öneri istiyorum şimdiden tşk ederim.
Chicco ya da joie kullanan var mı? Mama sandalyesinin fonksiyonel olması gerekli mi?
Ben civilden almıştım 60 liralık bir şeydi. Oturmak istemiyor mama sandalyesinde. Öylece odada boş boş duruyor valla. Bizimki gezerek yiyor ya da durursa ne ala kucakta birkaç lokma alıp kaçıyor. Şimdiki aklım olsa mama sandalyesi almazdım

Aa gerçekten mi ya? Benim umudum saatlerce mama sandalyesinde vakit geçirmesi yönünde. Bittim ben

Hanımlar merhaba,
Ben ikea antilop aldım . Fonksiyonel olarak hiç başka bi özelliği daha olsa falan diye düşünmedim ihtiyaç duymadım. Zaman zaman ayaklarını çıkarıp da kullandım ergonomik açıdan bu belki bi özellik olarak görünebilir.

Aa gerçekten mi ya? Benim umudum saatlerce mama sandalyesinde vakit geçirmesi yönünde. Bittim ben
Çocuk hiç bi yerde saatlerce vakit geçirmez zaten şimdiden beklenti içine girmeyin ama neye alistirirsaniz ona alışır. Mama sandalyesi ve oto koltuğu ikisine de alışmaya ihtiyaçları var eğer alistirmazsaniz kabullenmiyolar maalesef

Bebeğiniz ne kadar vakit geçiriyor sandalyesinde? Aynı zamanda aktivite masası gibi kullanıyor musunuz?

Oto koltuğunda şu an duruyor, 1 saatlik araba yolculuklarında sorun çıkarmadı şükür. Ama gündüzleri hiç uyumayan bir bebek, henüz 3 bucuk aylık olduğundan da tamamen bana bağlı. Ben bebek bakmaktan başka hiçbi iş yapamaz oldum. Sabit de durmamı istemiyor. Ya sohbet edicem, şarkı söylücem, dans edicem, kucakta gezdiricem... artık halim kalmadı

Bebeğiniz ne kadar vakit geçiriyor sandalyesinde? Aynı zamanda aktivite masası gibi kullanıyor musunuz?
Ben sadece yemek yedirirken kullanıyorum bi de aynı odada olmak kaydıyla temizlik yaparken. Önüne sevdiği bi oyuncak koyuyorum . Birebir aktivite için henüz hiç kullanmadım . şimdilik yerde olmayı daha çok seviyo ama alırken amaclarimdan biri de aktivite masası olmasıydı. Kaç dk durduğuna hiç özellikle bakmadım ama öyle yarım saat falan değil.

6 ay kolik ve kucakta olan bi bebeğin annesiyim . Allah kolaylık versin. 6 ay sonra haza bir beyefendi oldu. O zamanlardan kalma şarkı söylemem oğlumu hala çok rahatlatıyo . Bu zamanlar geçiyo .ben de acaba hayatım hiç nirmallesmeyecek mi ben yok oldum ,benim hayatım denen bişey kalmadı diye düşünüyodum. Şükür kolikten kurtulunca rahatladık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…