2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    228
Maalesef ne yaparsan yap geçmiyor sadece azalıyor canım. 4.ayda bitiyor diyorlar biz de bekliyoruz🥶 Ama 2.aydan sonra biraz daha rahatlıyor eskiye nazaran diyebilirim, senin de az kalmış diren😅

Ay hiç takma kuzu gayet güzel almış ben de az deyince 500 gram altı sandım. Maşallah sadece anne sütüyle gayet iyi bence. Persentil falan hikaye ya sağlığı yerindeyse sal gitsin kafana takıp sütünü etkileme.
bazı doktorlar sayılara çok takılıyor hamileyken de çok gördük öylelerini hatırlarsın. doktorlar etkiliyor bizi ister istemez ama çok daha fazla doktor 600 gr hatta 500 gr alıyorsa yeterli diyor bu ayda. kadının uyuzluğu tutmuş biraz boşver 🙄
Sağolun kızlar içim rahatladı takılmıcam artık sağlıklı işte çocuk takmıcam kafama🌸

Mesajları okudum bu ay benim fındık da 500 gr almış sadece kilosu iyi ama ay olarak az geldi bana da doktor bişey demedi. Çok fazla çikolata paketli gıda tüketiyorum ama şekerim düşüyor resmen engel olamiyorum. Kahvaltıyı da çoğı zaman eş geçiyordm 4-5 de anca yediğin oluyordu. Benden ona kilo yapıcağı aklımdsn çıkmış gitmiş aslında. Ne yiyebilirim ona faydası olucak?

Mesajları okudum bu ay benim fındık da 500 gr almış sadece kilosu iyi ama ay olarak az geldi bana da doktor bişey demedi. Çok fazla çikolata paketli gıda tüketiyorum ama şekerim düşüyor resmen engel olamiyorum. Kahvaltıyı da çoğı zaman eş geçiyordm 4-5 de anca yediğin oluyordu. Benden ona kilo yapıcağı aklımdsn çıkmış gitmiş aslında. Ne yiyebilirim ona faydası olucak?
Az önceki mesajıma bak canım orda yazdım.

Benimki de öyleydi bebeğim 40 gece gece 1 den sabah 6 ya kadar kesintisiz ağladı gündüzde hep kasılıyordu. Demekki yediklerimde tetikliyormuş. Çikolata mahvetmişti çocuğumu. Çikolatayı kestim paketli gıdalar tüketmedim bi de alerji şüphesiyle süt ürünleri ve yumurtayı kestim iki haftada toparlanmaya başladı sonra süt ve yumurta tükettim alerjisi olmadığını anlayınca devam ettim
Paketli gıdalar zaten yemiyorum pek, sadece çayın yanına tatlı yemeyi abarttık biraz bu süreçte. Dikkat edeyim bakalım belki bir işe yarar teşekkür ederim

Et tavuk hindi eti meyve Yeşillik ve bol su tüketmek gerekiyor deiye biliyorum canım ben

Ya kızlar bu konakla başımız dertte tam bıngıkdagında kldugu için temizleyemiyorum korkuyorum bi yandan da bebek kıpır kıpır napsam bilemedim yağlıyorum konak tarağıyla hafiften sürtsem bişey olur mu acaba çok hassas ya

Arkadaşlar bu çok gazlı bebeklere bir çözüm yok mu ya bulamadı mı tıp dünyası. Karşılıklı ağlıyoruz oğlumla ama o beni bastırıyor çığlık çığlığa. Ne gece ne gündüz kesintisiz uykusu hiç yok gece ağlama krizleri coşuyor bir de. 46 günlük olduk bunun bi sonu var mı var diyin lütfen 🥺 varsa da çok uzak değildir umarım internette ne gördüysem deniyorum hiçbiri rahatlatmıyor gözünden yaş geliyor ıkınmaktan. Gaz da çıkarıyor yani baya nasıl hala sancısı var anlayamıyorum. Ne kadar daha akıl sağlığımı koruyabilirim bilmiyorum 😬
3 ay 20 günlük olduk bizim hala devam ediyor aynılarını yaşıyorum doktor bu ay geçmesini umuyorum dedi beklemekten başka çare yok benimde denemediğim şey kalmadı gaz damlası bile her markayı kullandık kullanmaya devam ediyoruz ama Bi değişiklik yok kendiliğinden geçmesini bekleyecekmişiz

X