- 31 Aralık 2023
- 549
- 457
- 29
Maalesef ne yaparsan yap geçmiyor sadece azalıyor canım. 4.ayda bitiyor diyorlar biz de bekliyoruz Ama 2.aydan sonra biraz daha rahatlıyor eskiye nazaran diyebilirim, senin de az kalmış direnArkadaşlar bu çok gazlı bebeklere bir çözüm yok mu ya bulamadı mı tıp dünyası. Karşılıklı ağlıyoruz oğlumla ama o beni bastırıyor çığlık çığlığa. Ne gece ne gündüz kesintisiz uykusu hiç yok gece ağlama krizleri coşuyor bir de. 46 günlük olduk bunun bi sonu var mı var diyin lütfen varsa da çok uzak değildir umarım internette ne gördüysem deniyorum hiçbiri rahatlatmıyor gözünden yaş geliyor ıkınmaktan. Gaz da çıkarıyor yani baya nasıl hala sancısı var anlayamıyorum. Ne kadar daha akıl sağlığımı koruyabilirim bilmiyorum
Ay hiç takma kuzu gayet güzel almış ben de az deyince 500 gram altı sandım. Maşallah sadece anne sütüyle gayet iyi bence. Persentil falan hikaye ya sağlığı yerindeyse sal gitsin kafana takıp sütünü etkileme.Ya ben takmıyodum hiç kendi doktorumuz da iyi dedi hep ama kayınpeder bi doktora götürdü aman neymiş buranın en iyi çocuk doktoruymuş, kadın kilosu az dedi aşırı kafama takıldı zaten zor aşmıştım bu kilo alma mevzusunu yine başa döndüm. Persentile göre en alt seviyedeymiş garip garip mimikler yaptı bi daha gitmicem zaten emziren insana böyle mi davranılır