2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Eylul 2019 annelerinde zenfecil cayi onermisler bi bak istersen icende tesekkur ediyordu belkinsanada iyi gelir

Masallah demek ucuncu!
Ilk ikisi kac yasinda? Kiz/erkek?

Kızımda öyle olmuştum ben. Uyku mide agrısı ve agresiflik belki benzerdir etkiler
Hiç bilmiyorum canım uykuyu yoğun olarak yaşıyorum ki uykuyu sevmem geç yatar erken kalkarım. Midemde sorun yok şu an. Bakalım zaman neler göstericek :)

Teşekkür ederim canım, Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bu kez inşallah

Akinti kanli miydi ki? Kanli değilse normal benim bildigim .. benim de akintim oluyor. Ilkinde de olmuştu. Sutlu gibi
Yok canım kanl deil çok şükür ama bazen şeffaf bazen bayaz kıvamlı ya normal aslında ama çok hareketliyim o yüzden endişeleniyorum ysni ne zaman çok ayakta kalsam grliyor

Büyüğüm kız 12.5 yaşında,ufağım erkek 4.5yaşında Allaha çok şükür,3.çocuğuda eşim istedisil baştan annelik bu arada yaşıtız galiba bende 86lıyım

Evet evet. Yasitiz. 86 eylul dogumluyum.
Ama masallah sen ne güzel buyutmussun. 3. Geldiginde buyuk 13 kucuk 5 olacak. Onlar kendilerini kurtarmıslar. Hatta kızın seni bile kurtarir kiz evlat cok başka yaaa..
Her evlat tabi cok seviliyor. Candan tatli oluyor. Ama ne bileyim. Kiz evlat agac gibi geliyor bana. Yetisince bol meyve veriyor. Erkek evlat kaktus gibi. Bakmasi guzel. Kendine yararli

Benim oglan daha 2.5 yasinda. Mayis da 3 olacak nasip olursa. Bi yandan uzuluyorum cocugun ilgisi dagilacak, anne babaya doyamayacak. Zaten kreşte büyüyor diye. Obur yandan da cok seviniyorum kardesi olacak, hayat boyu yanliz kalmayacak diye.

Eylul 2019 annelerinde zenfecil cayi onermisler bi bak istersen icende tesekkur ediyordu belkinsanada iyi gelir
Ah sekerim cok severim zencefil cayini. Ama ne yazik ki zencefil sarimsak gibi bir suru yiyecege intoleransim var. Yedim mi cok hasta ediyor beni.
Teşekkürler onerin icin

Hiç bilmiyorum canım uykuyu yoğun olarak yaşıyorum ki uykuyu sevmem geç yatar erken kalkarım. Midemde sorun yok şu an. Bakalım zaman neler göstericek :)
Sekerim ilk bebeginmis, o zaman booool booool uyu. Sevmesen de uyu, uyku depola. Sana fazla gelirse bana gonderirsin . Çok haylaz ve super uykusuz bir oğlum var. 2.5 yaşında hala besikte tutuyoruz. Bir türlü yatak cesaret edip alamadim. Manyak oglum gece 2-3 demez, uyanir oyun oynar. Bazen sarki soyluyor. Bazen pandasi falan var yatağında, onlari konusturuyor, bazen de bildiklerini tekrar ediyor. Cani sıkılınca tekrar uyuyor. Ama Beşikten cikabilse sabaha kadar uyumaz herhalde... tum gece odasinda oyun oynar. o doğduğu gunden biri bizim evde kiiiimse uyumadi bi de cesaret ikinciyi yaptik. Neyse bu uyutmuyodu nasil olsa... arada oburune de bakariz artik.

Ay çok güldüm şu an canım ya sizin ev baya hareketlidir o zaman :) olsun hiç şikayet etme canım onun da daha yaşı küçükmüş. Şimdi bi de kardeşi oldu mu ikisi bir arada büyürler ne güzel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…