2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
yaaa canimmmm cok sevindimmmmmmm, hayirli olsun :)))))) belirtilerini yazar misin bi kez daha :)
Ah kuzum beniim çok teşekkür ederimmm :) belirtilerim bata tam 1 hafta kala uyku anlamında bi ağırlık çöktü üstüme, her gün uykuluyum. Aynı günden beri de kasıklarımda batma ve dolgunluk var canım. Bel ağrım var bi de baya arttı bugün mesela. Gaz var sanırım bağırsaklarımda ordan oraya dolaşıyo gaz, gürültü geliyo resmen karnımdan :) belirtilerim bu kadar canım

İlk bebiş mi ?

bende geldiim, 3 kayıpdan sonra 4. melek geldi,, rahim bozukluğu sonrası histereskopi 2 ay tedavi gördüm şimdi claxen ve aspirin le doğuma kadar devam inşallah
Merhaba, ben de rahim şekil bozukluğu nedeni ile Ekim ayında histeroskopi ve bir tüpte sıvı birikmesi nedeni ile histeroskopi olmuştum, çok yeni pozitifi gördüm çok şükür. İnşallah sizin de sağlıkla devam eder

bende geldiim, 3 kayıpdan sonra 4. melek geldi,, rahim bozukluğu sonrası histereskopi 2 ay tedavi gördüm şimdi claxen ve aspirin le doğuma kadar devam inşallah
Merhaba canım umarım bu topikte hep beraber sağlıkla yavrularımızu kucağımıza alırız. Kötü olan her şey geride kaldı, her şey çok güzel olucak :)

Kizlar merhaba. Beni de araniza alin

2016 mayis annesiyim. 2019 ekim de ogluma kardes bekliyoruz. Yarin bat günüm. Cuma sabahı silik bir testle öğrendim gebeligimi. Yurtdisindayim. Imkanim olmadığı icin kan testi yaptiramiyorum. Ama simdilik her gun daha da koyulasiyor idrar testi. O yuzden borulcemizin buyudugunu dusunuyoruz. Esimle oglumuza susam adini takmistik, buna da borulce diyoruz simdilik

Super heyecanliyim. Ikinci falan hic farketmiyormus. Ilkinde nasil yuzum gülüyorsa ikincisinde de oyle

Hepimiz saglikla kucaklayalim yavrularimizi

Merhaba inşallah burda hepimiz 9 ay boyunca sağlıkla devam ederiz her şey çok ilerlesin hepimiz için :) hayırlısı olsun, oğlunuza da gönlünüze göre bi kardeş nasip olsun canım

Herkese selam sessiz sedasiz yazilanlari hep okudum biz de 2. yi dusunuyoruz olursa da tek iliskiyle olmus olacak bat 13 subat beklemek zor :) hayirlisiyla Ben de aranizda olurum insallah. Bütün hamislere saglikli bir 9 ay diliyorum
İnşallah sen de buraya transfer olursun canım, beklemek çok zor gerçekten. Hayırlı güzel sonuçlar al inşallah :)

Kızlaarrr gebelik testimmm çok heyecanlıyımmm çok korkuyorummm ağlıyorummm

Çok sevindim. Rabbim sağlıkla hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin Vera

Evet kızlar ben de su anda gaz mevcut. Aman yarabbi bu nasil sey. Iste agzimi acamiyorum. Acsam gaz cikiyor yanlislikla. Oglumda hic boyle olmamistim.
Yorgunluk ve bas donmesi de mevcut. Yorgunluk ilkinde de vardi ama bas donmesi hiç olmadı desem yeridir. Gercekten her hamilelik farkliymis.

Evet canım ilk bebiş. Bi tane kaybım var geçen sene aralıkta
aa başın sağolsun canım

canım senin de başın sağolsun,Rabbim ne güzel tekrardan vermişhoşgeldin hayırlı olsun öncelikle

hoşgeldin canım hayırlı olsunsağlıcakla büyüsün börülcemizkesinlikle her hamilelik başka bir tat veriyor benim nasipse 3.olacak ve hepsinde farklı heyecanlardayımhiç birley bilmiyormuş gibi her şeyi başa sardım sürekli araştırıyorum yani 3.de olsa acemilik çekiyorum

Herkese selam sessiz sedasiz yazilanlari hep okudum biz de 2. yi dusunuyoruz olursa da tek iliskiyle olmus olacak bat 13 subat beklemek zor :) hayirlisiyla Ben de aranizda olurum insallah. Bütün hamislere saglikli bir 9 ay diliyorum
selam canım seni de inşallah aramızda görürüz,yumurtlamayı tutturabilmek önemli yani tek ilişki yeterlihadi inşallah diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…