- 20 Şubat 2019
- 250
- 606
Benim de hep hayalim hediye vermekti canım ama bizimki ikimizede süpriz oldu şüphelenip eşime test aldırmıştım hemen de yaptım sonuç pozitif çıkınca şoktan direkt söylemişim ikimizede süpriz olduMaşallah :) bende 14 şubatta testi hediye vermiştim :))
Canım benım ilk gebeliğimde çok olmustu .Kızlar ya çok afedersiniz ama kabızlık sorununuz başladı mı? Benim yoktu, 2-3 gündür çok fenayım
Tam haftan ne şuan :)Benim de hep hayalim hediye vermekti canım ama bizimki ikimizede süpriz oldu şüphelenip eşime test aldırmıştım hemen de yaptım sonuç pozitif çıkınca şoktan direkt söylemişim ikimizede süpriz oldu
Tam 5 haftalık şuan :) sağol canım inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahTam haftan ne şuan :)
Allahım kucağımıa almayı nasip etsin inşallaj
Yaaa benim de randevum pazartesi günü devlette
Eşim içeri giremezse üzülürüz
Özelden mi randevu alsak
Kızlar herkesin böyle mi oldu. Eşlerinizle kalp atışını duymak için özele mi gittiniz
Vavvv çok iyiymiş burda ki hastanede doğum bile yapamıyorsun merkeze yolluyorlar,eskiden öyle değildi doktorlar gitti 25yıldır aynı doktor duruyo şimdi:)))ilçedeyim bu aradaOoo tek doktor sıkıntıymış. Yoğun olur tabi ki. Bizim bura da suriyeli ler artınca kadın doğum da sıra bulma eskisinden zor oldu. Doğumdan sonra tek kişilik odada 2 gün kalıyorsun. Çocuk doktoru, işitme için doktor iki kere gelip çocuğu muayene ediyordu. O yüzden de özele gitmek istemiyorum pek. Umarım hala imkanlar aynıdır.
Çok sevindim canımmm maşallah size, çok şükür o dönemi atlattınız Allahım tekrarını yaşatmasın. Artık hep dinlen lütfen, tuvalet harici kalkma. Şu an en önemli şey senin bebeğinin sağlığı[/QUOTE
Ay dinlenmem mi neler yasadim ben korkudan insallah bidaha olup korkutmaz bizi sen naptin duymun mu kalp atisini okuyamadm gecmisi
Zeytinyağ çok iyi geliyo canım ama şu an yersem kötü olurum gibi geliyo ama deniyim bi. Valla şiştim karnım çıktı birden şişkinliktenCanım benım ilk gebeliğimde çok olmustu .
Kuru kayısı ve zeytınyağı yemeni öneririm .
Tammm 7 :) günü gününeTam olarak kaçıncı haftandasın canım ?
Evet hepimiz taktir belgesi alalımmmmm :) :)Ya bugün bu topiğin anneleri karne alan çocuklar gibi değil mi
Maşallah bebişe
İnşallah canım duyarsın tabi :) az kaldı cumayaaaOyy kuzu maşallah sizebugün hep güzel haberler var çok şükür. Dua et bizlere de, ben de cuma günü duyayım artık kalbini
6+6 da duyduk canım karından duydukHayırlı olsun :)) Kaç haftalık duydunuz?
çok şükür canım hadi gözünaydın,Allah bi daha yaşatmasın,hep iyi olun inşallahKizlarrrrrrrr ben geldim evime dondum sukur kanamam az geliyor ama kahve icerdeki kurumus kanlar dahada gelcek korkma dedi kirmiza donunce gel dedi insallah sagliklidir da bidaha olup korkutmaz bizi
A AloeeVeraa evet 12 haftaya cikarmis yada cikmaz bebek beslenemzmis ama o mismi dusunmuyorm cikar die pozitif dusunuyorum
@OZSER0801 calismiyorum cnm annem burda yarin kv gelcek memleketten 5 hafta yaticam insallah sonrasi Allah kerim beklemece
genelde eşleri almıyorlar canım ama bilemedim garanti olsun dersen özele gidin derimYaaa benim de randevum pazartesi günü devlette
Özelden mi randevu alsak
Kızlar herkesin böyle mi oldu. Eşlerinizle kalp atışını duymak için özele mi gittiniz
hoşgeldin canım,ne kadar güzel bir hediye olmuş sizlere,gözünüzaydın,darısı kalp atışını duymaya inşMerhabalaarr bugün aranıza yeni katıldım uzun zamandır üye olmadan takip ediyordum fakat üye olmak bugüne kısmetmişsevgililer gününde evde yaptığım test en güzel sevgililer günü hediyemiz oldu o günden beri içim içime sığmıyor şuan 5 haftalığız geçen hafta ilk ultrasonda gördüm ve çok duygulandım haftaya da kalp atışlarını dinlemeye gideceğiz kısmetse
maşallah canım,gözünaydın,güzel haberlere devam böyle inşKızlar selamm:)
Ben çıktım bugun doktordan çok şükür herşey yolunda
Kalp atışını duyduk çok mutlu oldum
Kesenin yeri çok iyi deri doktor ve yolkkesesi de iyiymiş
Şuan herşey yolunda :)
Çok mutluyum umarım hepimizin Bebişi sağlıkla gelir
canım ya bu sorun bende bi oldu bi olmadı yani bağırsaklarım tuhaflaştı afedersin bi ishal bi kabız,kuru kayısı bol su iyi bi zeytinyağı çare olur bence,ben de dikkatliyim aslında ama stresten oldu benim birazda zaman zaman iyiyim zaman zaman deilimKızlar ya çok afedersiniz ama kabızlık sorununuz başladı mı? Benim yoktu, 2-3 gündür çok fenayım
İnşallah hep beraber sağlıkla kucağımıza alırızMaşallah ya bugün ne güzel bir gün. İnşallah sağlıkla kucağınıza da aldığınızı okuruz burda
Hayır ben bugün devlette duydum kalp atışını ve önce tek girdim içeri, eşim gelebilir mi dedim tabii ki dedi doktorum beraber duyduk devlet hastanesindeYaaa benim de randevum pazartesi günü devlette
Özelden mi randevu alsak
Canım bol su içiyor musunKızlar ya çok afedersiniz ama kabızlık sorununuz başladı mı? Benim yoktu, 2-3 gündür çok fenayım
Maşallah bugün kalp atışlarını 4ledik galiba , darısı en kısa zamanda duyamayanlara olsunKızlar selamm:)
Ben çıktım bugun doktordan çok şükür herşey yolunda
Kalp atışını duyduk çok mutlu oldum
Kesenin yeri çok iyi deri doktor ve yolkkesesi de iyiymiş
Şuan herşey yolunda :)
Çok mutluyum umarım hepimizin Bebişi sağlıkla gelir
Tamamiyle katılıyorum canım, eşim ilk duyduğu günden beri pek algılayamıyordu durumu ama bugün beraber duyduk kalbini miniğimizin, öyle duygulandı ki hem gözleri doldu hem suratında kulaklara varan bir gülümseme, mutlaka eşlerle gidin :)Kalp atisi ozel bi durum erkekler duyunca bebekle arasinda bag oluyor annede hemen oluyor ama bnce duymali babalarda
Aynı gidiyoruz , benim de 9 ekim Doğum tarihi :))Tammm 7 :) günü gününe