2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Maşallah :) bende 14 şubatta testi hediye vermiştim :))
Benim de hep hayalim hediye vermekti canım ama bizimki ikimizede süpriz oldu şüphelenip eşime test aldırmıştım hemen de yaptım sonuç pozitif çıkınca şoktan direkt söylemişim ikimizede süpriz oldu

Reactions: H E
Benim de hep hayalim hediye vermekti canım ama bizimki ikimizede süpriz oldu şüphelenip eşime test aldırmıştım hemen de yaptım sonuç pozitif çıkınca şoktan direkt söylemişim ikimizede süpriz oldu
Tam haftan ne şuan :)

Allahım kucağımıa almayı nasip etsin inşallaj

Yaaa benim de randevum pazartesi günü devlette
Eşim içeri giremezse üzülürüz
Özelden mi randevu alsak

Kızlar herkesin böyle mi oldu. Eşlerinizle kalp atışını duymak için özele mi gittiniz

Kalp atisi ozel bi durum erkekler duyunca bebekle arasinda bag oluyor annede hemen oluyor ama bnce duymali babalarda

Vavvv çok iyiymiş burda ki hastanede doğum bile yapamıyorsun merkeze yolluyorlar,eskiden öyle değildi doktorlar gitti 25yıldır aynı doktor duruyo şimdi:)))ilçedeyim bu arada

Canım benım ilk gebeliğimde çok olmustu .
Kuru kayısı ve zeytınyağı yemeni öneririm .
Zeytinyağ çok iyi geliyo canım ama şu an yersem kötü olurum gibi geliyo ama deniyim bi. Valla şiştim karnım çıktı birden şişkinlikten

Reactions: H E
Yok cuma randevum canım kalp atışı için. Pazartesi gitmiştim doktora ama aşırı gazım varmış görüntü inanılmaz kötüydü :) doktor emin olamadı kalp atışından, yolk sacı ve bebeği gördük o gün

çok şükür canım hadi gözünaydın,Allah bi daha yaşatmasın,hep iyi olun inşallah

Özelden mi randevu alsak

Kızlar herkesin böyle mi oldu. Eşlerinizle kalp atışını duymak için özele mi gittiniz
genelde eşleri almıyorlar canım ama bilemedim garanti olsun dersen özele gidin derim

hoşgeldin canım,ne kadar güzel bir hediye olmuş sizlere,gözünüzaydın,darısı kalp atışını duymaya inş

maşallah canım,gözünaydın,güzel haberlere devam böyle inş

Kızlar ya çok afedersiniz ama kabızlık sorununuz başladı mı? Benim yoktu, 2-3 gündür çok fenayım
canım ya bu sorun bende bi oldu bi olmadı yani bağırsaklarım tuhaflaştı afedersin bi ishal bi kabız,kuru kayısı bol su iyi bi zeytinyağı çare olur bence,ben de dikkatliyim aslında ama stresten oldu benim birazda zaman zaman iyiyim zaman zaman deilim

Özelden mi randevu alsak

Hayır ben bugün devlette duydum kalp atışını ve önce tek girdim içeri, eşim gelebilir mi dedim tabii ki dedi doktorum beraber duyduk devlet hastanesinde

Maşallah bugün kalp atışlarını 4ledik galiba , darısı en kısa zamanda duyamayanlara olsun

Kalp atisi ozel bi durum erkekler duyunca bebekle arasinda bag oluyor annede hemen oluyor ama bnce duymali babalarda
Tamamiyle katılıyorum canım, eşim ilk duyduğu günden beri pek algılayamıyordu durumu ama bugün beraber duyduk kalbini miniğimizin, öyle duygulandı ki hem gözleri doldu hem suratında kulaklara varan bir gülümseme, mutlaka eşlerle gidin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…