2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
çok şükür canım hadi gözünaydın,Allah bi daha yaşatmasın,hep iyi olun inşallah

genelde eşleri almıyorlar canım ama bilemedim garanti olsun dersen özele gidin derim

hoşgeldin canım,ne kadar güzel bir hediye olmuş sizlere,gözünüzaydın,darısı kalp atışını duymaya inş

maşallah canım,gözünaydın,güzel haberlere devam böyle inş

canım ya bu sorun bende bi oldu bi olmadı yani bağırsaklarım tuhaflaştı afedersin bi ishal bi kabız,kuru kayısı bol su iyi bi zeytinyağı çare olur bence,ben de dikkatliyim aslında ama stresten oldu benim birazda zaman zaman iyiyim zaman zaman deilim
Ay valla bende de bi şey yoktu canım yaklaşık 3 gündür çok fena oldum, katnım 5 aylık hamile gibi oldu bi anda, yediklerimi de hazmedemiyorum. Çok da su içiyorum ama işte olucağı vardı demek. Cesaret edip zeytinyağı denicem galiba akşama

Aynı gidiyoruz , benim de 9 ekim Doğum tarihi :))
AA ne güzel :) inşallah sağlıkla alırız bugun sende mi gittin kalp atışına :)
Ya ben pek bişey hissedemediklerini ne yalan söyliyim cızırtılı bir ses .. filmlerde ki gibi güm güm değil yani :)
Amann olsun duyduk sonuçta o sağlıklı olsun da

Kızlar selamm:)
Ben çıktım bugun doktordan çok şükür herşey yolunda
Kalp atışını duyduk çok mutlu oldum
Kesenin yeri çok iyi deri doktor ve yolkkesesi de iyiymiş
Şuan herşey yolunda :)
Çok mutluyum umarım hepimizin Bebişi sağlıkla gelir
Göözün aydın canım :anneadayı:

Kızlar selamm:)
Ben çıktım bugun doktordan çok şükür herşey yolunda
Kalp atışını duyduk çok mutlu oldum
Kesenin yeri çok iyi deri doktor ve yolkkesesi de iyiymiş
Şuan herşey yolunda :)
Çok mutluyum umarım hepimizin Bebişi sağlıkla gelir
Canım tebrik ederim, dünyanın en güzel sesi sanırım.
Sağlıkla kucağına al İnşallah :KK68:

Benim ilk zamanlar oldu hatta kanama falan da olmaya basladi. Sabah ac karna incir yiyorum elhamdulilah duzeldi
Benim ilk zamanlar yoktu çok normaldir 3 gündür çok kötü oldum, karnım şişti kabızlıktan. İncir deniyim o zaman canım, çok teşekkür ederim

Evet canım bende bugün öğrendim aslında randevuma daha vardı ama sabaha karşı çok kötü bir rüya gördüm rüyamda kanamam varmış hemen en yakın hastaneye gittim süpriiiz iki kese gördük hemen :halay::halay:
Rüyalara çok da anlam yüklememek lazım canım.
Ay maşallah ya ne kadar güzel, tebrik ederim canım. Sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı :dua:

Hayır ben bugün devlette duydum kalp atışını ve önce tek girdim içeri, eşim gelebilir mi dedim tabii ki dedi doktorum beraber duyduk devlet hastanesinde

Ben de devletten aldım, söylerim bi girebilir mi diye inşallah izin verir ya.. :110:

Evet canım bende bugün öğrendim aslında randevuma daha vardı ama sabaha karşı çok kötü bir rüya gördüm rüyamda kanamam varmış hemen en yakın hastaneye gittim süpriiiz iki kese gördük hemen :halay::halay:

Hayırlı olsun, eşim de hep ikiz olsa keşke diyor ama ailede hiç yok, sizin ailenizde var mı?

X