Duyarsın inşallah canım biz bugün 6+6ydık. Sen de duyarsın inşallah :) benim gönlüm süreç boyunca hep ferahtı hiç kötü şeyler getirmedim aklıma, tüm arkadaşlar ferah olun güzel düşünün, inşallah herkes duysun kalp atışınıMaşallah canım ya ne kadar güzel, bol bol güzel haber geldi bugün çok şükür :)
Dualarını bizden eksik etme, cuma ben de duyabileyim artık
Ben de ultrasona göre cuma 6+6 olucam nasipse. İçim hem ferah canım, her şeyin güzel olucağına inanıyorumDuyarsın inşallah canım biz bugün 6+6ydık. Sen de duyarsın inşallah :) benim gönlüm süreç boyunca hep ferahtı hiç kötü şeyler getirmedim aklıma, tüm arkadaşlar ferah olun güzel düşünün, inşallah herkes duysun kalp atışını
Evet canım bu sabah almadım daha iyi hissediyorum çok şükürBiraz rahatlarsın o zaman canım
Kızlar minnagimi gördüm kalbinin atışını şükürler olsun ALLAH aherşey yolundaymış okadar güzel bir doktor denk geldimki için ferahladı (ama vajinal yolla net olarak gördük)
Dogru canimKizlar devlet hastanelerinde esler iceri alinmiyor diye yorumlar okudum. Dogru mu bu?
Canım ne kullanıyordun ? Desmont alıyordum ben .. benim çalıştığım hastane de var ben senin için de sorarım. Ama ben dün gittim b grubu antihistaminik allerjik ilaçları alabilirsiniz dedi.. ya bebek beni hiç etkilemiyor şu alerji olmasa çok rahatım. Benimde kaşıntı hat safhada ve alerjiye bağlı sinüzitim oluştu ilaç kullanmadığım sürece yıl boyu tekrar edecek.. İnan işe zor geldim hayattan bezmiş durumdayımCanım yine sordum doktora kesinlikle dedi ilk 4ay en azından,sonrası için immünoloji bölümüne danışmak isterdim ama malesef bu bölüm kapandı buralarda en yakın istanbulda var,doktor ön görürse çok fena olursam kullanırım galiba,bu kaşıntı felaket bişey en çok boğazım kaşınıyor ve hiç geçmiyor her an var
Maşallaahh rabbım kucağınıza almanızı nasipe tsin .Duyarsın inşallah canım biz bugün 6+6ydık. Sen de duyarsın inşallah :) benim gönlüm süreç boyunca hep ferahtı hiç kötü şeyler getirmedim aklıma, tüm arkadaşlar ferah olun güzel düşünün, inşallah herkes duysun kalp atışını
Maalesef doğruKizlar devlet hastanelerinde esler iceri alinmiyor diye yorumlar okudum. Dogru mu bu?
Allahın izniyle bişey olmaz canım,arkadaşların dediği gibi ara ara mola verip dinlenirsin,ilk hamileliğimde ilk aylar bende çıkmıştım uzun yola hemde otobüsle Allaha emanet yavrularımızBen de 6+3te gitmiş olacağım. Sat a göre 6+7 canım. Bu arada kızlar haftaya uzun bi yolculuğa çıkacağız İzmirden. 6-7 saat. Her yerde uzun yolculuk yapılmamalı diyor?
gözünaydın canım çok sevindim,kan uyuşmazlığı oluyor bazı çiftlerde aşısı var bi kaç kez diye biliyorum sıkıntı deil yaniDün doktor kontrolünde kalbini duyduk :) 6+2 dedi :) çok şükür bu hafta kan tahlili de vericem. Yalnız biz de kan uyuşmazlığı var. Var m böyle olan aranızda ?
Oh maşallah gözünüzaydın canım darısı bekleten herkeseKızlarr
Hamd olsun kalp atışlarımızı duyduk bugün
Eşim şimdiye kadar anlayamamıştı ama kalp atışını duyunca ikimiz De öyle duygulandık kiii :) Rabbim bekleyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu hepinize dua ediyorum
alınmıyor canımKizlar devlet hastanelerinde esler iceri alinmiyor diye yorumlar okudum. Dogru mu bu?
Allah şifa versin canım ben evdeyim biraz daha dikkat ediyorum,çalışanlar için daha zor Allah yardımcın olsun,alecast ve foster kullanıyordum canım,çok sağolCanım ne kullanıyordun ? Desmont alıyordum ben .. benim çalıştığım hastane de var ben senin için de sorarım. Ama ben dün gittim b grubu antihistaminik allerjik ilaçları alabilirsiniz dedi.. ya bebek beni hiç etkilemiyor şu alerji olmasa çok rahatım. Benimde kaşıntı hat safhada ve alerjiye bağlı sinüzitim oluştu ilaç kullanmadığım sürece yıl boyu tekrar edecek.. İnan işe zor geldim hayattan bezmiş durumdayım
Kızlar ben de bugün nihayet kalp atışını duydum çok şükür ama tiroidin biraz yüksek cikti
Şimdi saraçoğlunun yazılarını okudum ama taze tere yemenin faydası olduğunu söylemiş. Bugun iş çıkışı alacağım bakalım nasıl olacakAllah şifa versin canım ben evdeyim biraz daha dikkat ediyorum,çalışanlar için daha zor Allah yardımcın olsun,alecast ve foster kullanıyordum canım,çok sağol
Bende alayım bi kaç sap yerim pek aram iyi deil,sağol kuzumŞimdi saraçoğlunun yazılarını okudum ama taze tere yemenin faydası olduğunu söylemiş. Bugun iş çıkışı alacağım bakalım nasıl olacak
Dün doktor kontrolünde kalbini duyduk :) 6+2 dedi :) çok şükür bu hafta kan tahlili de vericem. Yalnız biz de kan uyuşmazlığı var. Var m böyle olan aranızda ?
Kızlarr
Hamd olsun kalp atışlarımızı duyduk bugün
Eşim şimdiye kadar anlayamamıştı ama kalp atışını duyunca ikimiz De öyle duygulandık kiii :) Rabbim bekleyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu hepinize dua ediyorum
Kizlar devlet hastanelerinde esler iceri alinmiyor diye yorumlar okudum. Dogru mu bu?
Çevremde kan uyuşmazlığı olup çocuğu olan iki aile var. İkisi de iğne olduğunu söylemişti. Çok sağlıklı çocukları var.Bir kaç kere iğne olacakmışım gebelikte ve Doğum sonrası hemen. Ya da bebeğin kanı değişecekmiş anlattı baya. 4 hafta sonra kontrole gel dedi. Geçmez şimdi zaman. Darısı sağlıkla size
İlk doğumun devletteydi. Doktor alıyordu muayenede içeri. Belki doktordan doktora farkediyordurKizlar devlet hastanelerinde esler iceri alinmiyor diye yorumlar okudum. Dogru mu bu?
Burda kesinlikle yasak çünkü sıraya koyuyorlar bayanları biri muayene olurken 2si bekliyor bilgilerini veriyorlar,ne güzelmiş valla şanslıymışsın canımİlk doğumun devletteydi. Doktor alıyordu muayenede içeri. Belki doktordan doktora farkediyordur
Benim doktor tek tek alıyordu canım. Hatta kapıyı falan kilitliyordu ultrason da bakarken. Özele geçmiş malesef yine ona gitmeyi düşünüyordum. Sezeryan da dikiş izim falan kalmamıştı hiç.Burda kesinlikle yasak çünkü sıraya koyuyorlar bayanları biri muayene olurken 2si bekliyor bilgilerini veriyorlar,ne güzelmiş valla şanslıymışsın canım
Hai balım senide bekliyoruz aramıza inşalla H cuma günü güzel haberlerle gelirsinHayırlı uğurlu olsun çok sevındım şimdi keyfini çıkarın inşallah: )
L luckyone11 benim sata göre nerdeyse 2 hafta geride ama doktor olumsuz hiç birden soylemedi onlarda net tarihini bilemiyorlar endişe etmeyin büyürler: )
doğru canım tek giriyosun kimseyi almıyorlarKizlar devlet hastanelerinde esler iceri alinmiyor diye yorumlar okudum. Dogru mu bu?