baya özel gibiymiş,bizim devlet hastanesinde tek doktor var çok yoğun oluyor,gerekirse giderim cihazı iyiymiş öyle diyor herkes ama özeldeki doktorumdan da memnunum 2.hamileliğimde de ona gitmiştimBenim doktor tek tek alıyordu canım. Hatta kapıyı falan kilitliyordu ultrason da bakarken. Özele geçmiş malesef yine ona gitmeyi düşünüyordum. Sezeryan da dikiş izim falan kalmamıştı hiç.
Ooo tek doktor sıkıntıymış. Yoğun olur tabi ki. Bizim bura da suriyeli ler artınca kadın doğum da sıra bulma eskisinden zor oldu. Doğumdan sonra tek kişilik odada 2 gün kalıyorsun. Çocuk doktoru, işitme için doktor iki kere gelip çocuğu muayene ediyordu. O yüzden de özele gitmek istemiyorum pek. Umarım hala imkanlar aynıdır.baya özel gibiymiş,bizim devlet hastanesinde tek doktor var çok yoğun oluyor,gerekirse giderim cihazı iyiymiş öyle diyor herkes ama özeldeki doktorumdan da memnunum 2.hamileliğimde de ona gitmiştim
Geçmiş gitmiş olsun inşallahKizlarrrrrrrr ben geldim evime dondum sukur kanamam az geliyor ama kahve icerdeki kurumus kanlar dahada gelcek korkma dedi kirmiza donunce gel dedi insallah sagliklidir da bidaha olup korkutmaz bizi
A AloeeVeraa evet 12 haftaya cikarmis yada cikmaz bebek beslenemzmis ama o mismi dusunmuyorm cikar die pozitif dusunuyorum
O OZSER0801 calismiyorum cnm annem burda yarin kv gelcek memleketten 5 hafta yaticam insallah sonrasi Allah kerim beklemece
Kızlar minnagimi gördüm kalbinin atışını şükürler olsun ALLAH aherşey yolundaymış okadar güzel bir doktor denk geldimki için ferahladı (ama vajinal yolla net olarak gördük)
Dün doktor kontrolünde kalbini duyduk :) 6+2 dedi :) çok şükür bu hafta kan tahlili de vericem. Yalnız biz de kan uyuşmazlığı var. Var m böyle olan aranızda ?
Kızlarr
Hamd olsun kalp atışlarımızı duyduk bugün
Eşim şimdiye kadar anlayamamıştı ama kalp atışını duyunca ikimiz De öyle duygulandık kiii :) Rabbim bekleyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu hepinize dua ediyorum
Kizlar devlet hastanelerinde esler iceri alinmiyor diye yorumlar okudum. Dogru mu bu?
Ben de pazartesi gecesi yolculuk yapıcaktım ya önemli bir durum üstelik ayy off her şey üst üste geldi şu an banaBen de 6+3te gitmiş olacağım. Sat a göre 6+7 canım. Bu arada kızlar haftaya uzun bi yolculuğa çıkacağız İzmirden. 6-7 saat. Her yerde uzun yolculuk yapılmamalı diyor?
Yolculuk uzun mu olacakBen de pazartesi gecesi yolculuk yapıcaktım ya önemli bir durum üstelik ayy off her şey üst üste geldi şu an bana
Çok sevindim canımmm maşallah size, çok şükür o dönemi atlattınız Allahım tekrarını yaşatmasın. Artık hep dinlen lütfen, tuvalet harici kalkma. Şu an en önemli şey senin bebeğinin sağlığıKizlarrrrrrrr ben geldim evime dondum sukur kanamam az geliyor ama kahve icerdeki kurumus kanlar dahada gelcek korkma dedi kirmiza donunce gel dedi insallah sagliklidir da bidaha olup korkutmaz bizi
A AloeeVeraa evet 12 haftaya cikarmis yada cikmaz bebek beslenemzmis ama o mismi dusunmuyorm cikar die pozitif dusunuyorum
O OZSER0801 calismiyorum cnm annem burda yarin kv gelcek memleketten 5 hafta yaticam insallah sonrasi Allah kerim beklemece
Merhaba canıım hayırlı olsun bebişin, hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallahMerhabalaarr bugün aranıza yeni katıldım uzun zamandır üye olmadan takip ediyordum fakat üye olmak bugüne kısmetmişsevgililer gününde evde yaptığım test en güzel sevgililer günü hediyemiz oldu o günden beri içim içime sığmıyor şuan 5 haftalığız geçen hafta ilk ultrasonda gördüm ve çok duygulandım haftaya da kalp atışlarını dinlemeye gideceğiz kısmetse
İzmirden Ankara'ya gitmem gerekYolculuk uzun mu olacak
Maşallah :) bende 14 şubatta testi hediye vermiştim :))Merhabalaarr bugün aranıza yeni katıldım uzun zamandır üye olmadan takip ediyordum fakat üye olmak bugüne kısmetmişsevgililer gününde evde yaptığım test en güzel sevgililer günü hediyemiz oldu o günden beri içim içime sığmıyor şuan 5 haftalığız geçen hafta ilk ultrasonda gördüm ve çok duygulandım haftaya da kalp atışlarını dinlemeye gideceğiz kısmetse
Tam olarak kaçıncı haftandasın canım ?Kızlar selamm:)
Ben çıktım bugun doktordan çok şükür herşey yolunda
Kalp atışını duyduk çok mutlu oldum
Kesenin yeri çok iyi deri doktor ve yolkkesesi de iyiymiş
Şuan herşey yolunda :)
Çok mutluyum umarım hepimizin Bebişi sağlıkla gelir
Oyy kuzu maşallah sizeKızlar selamm:)
Kızlar selamm:)
Sağol canım inşallahMerhaba canıım hayırlı olsun bebişin, hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
maşallah Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip eder inşallah darısı başımıza aminnnKızlar selamm:)