Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlaaaar park yatağı aldım sonunda eleleden mandre modeli bekleyen vardı onu beklerken bonte modelindende oldum stok bitmişti teee mağazasına kadar gittim aldım bugün eleleden. çok mutluyum kurduk yatağı deneme amaçlı müthiş ötesi Sizlerin alışveriş zamanı kaçırmıştım hep yoktum buralarda. Her birimiz evlatlarımız için aldıklarımızı güle güle sağlıklı günlerde kullanalım
Zaten kırmızı ile işaretli oluyor sıkıntılı bir durum olsa. Lökosit + ya da lökosit ++ yazıyor mesela. Sonucu atın isterseniz bakalım buradan. Artık tahlil vere vere uzman olma yolunda gidiyoruz
Fetal dopler sürekli kullanılması sakıncalı diyorlar her akşam kullanılır mı ki? Bende alacaktım lakin önermediler bebeğe ısı verdiğinden ötürü. Araştırdınız mı siz?
Fazla dinlemicem canım 2 saniye mesela hergunde değil gün aşırı yada haftada bir iki doktora gidemedigim zaman ozellikle çünkü hareket hissetmiyom hala ve endişe ediyorum çoğu zaman kullanan kişilerde benim gibi kullanmış devamlı ve uzun dinlersen tabi sıkıntı olur
Benim iki bacağımda aynı malesef. Kalp damar doktoruna gittim. Şimdilik kan sulandırıcı ve varis çorabı verdi. Ağrım geçti diye bıraktım ama iki gündür çok ağrım oluyor ve komple bacağıma yayılmış varisler. Yani dikkat edin ve bir an önce doktorunuza danışın. Geçmediği gibi alt bacağa da yayılıyor.
Merhaba arkadaşlar varis çorabı giyme sebebiniz venöz yetmezlik teşhisi mi ? Eğer öyleyse hamilelikte mi çıktı yoksa zaten venöz yetmezlik varken mi hamile kaldınız ? Ve gebeliğinize bir sorun teşkil ediyor mu ?