- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 32
Ay valla bende de bi şey yoktu canım yaklaşık 3 gündür çok fena oldum, katnım 5 aylık hamile gibi oldu bi anda, yediklerimi de hazmedemiyorum. Çok da su içiyorum ama işte olucağı vardı demek. Cesaret edip zeytinyağı denicem galiba akşamaçok şükür canım hadi gözünaydın,Allah bi daha yaşatmasın,hep iyi olun inşallah
genelde eşleri almıyorlar canım ama bilemedim garanti olsun dersen özele gidin derim
hoşgeldin canım,ne kadar güzel bir hediye olmuş sizlere,gözünüzaydın,darısı kalp atışını duymaya inş
maşallah canım,gözünaydın,güzel haberlere devam böyle inş
canım ya bu sorun bende bi oldu bi olmadı yani bağırsaklarım tuhaflaştı afedersin bi ishal bi kabız,kuru kayısı bol su iyi bi zeytinyağı çare olur bence,ben de dikkatliyim aslında ama stresten oldu benim birazda zaman zaman iyiyim zaman zaman deilim
Evet canım çok su içiyorum ama anlamadım neden birden böyle olduğunuCanım bol su içiyor musun
Canım doktoruna da danış istersen. Duphalac şurup iyi geliyor.Evet canım çok su içiyorum ama anlamadım neden birden böyle olduğunu
AA ne güzel :) inşallah sağlıkla alırız bugun sende mi gittin kalp atışına :)Aynı gidiyoruz , benim de 9 ekim Doğum tarihi :))
Burda da ilçeler öyle canım. Doğum falan yok.Vavvv çok iyiymiş burda ki hastanede doğum bile yapamıyorsun merkeze yolluyorlar,eskiden öyle değildi doktorlar gitti 25yıldır aynı doktor duruyo şimdi:)))ilçedeyim bu arada
Göözün aydın canımKızlar selamm:)
Ben çıktım bugun doktordan çok şükür herşey yolunda
Kalp atışını duyduk çok mutlu oldum
Kesenin yeri çok iyi deri doktor ve yolkkesesi de iyiymiş
Şuan herşey yolunda :)
Çok mutluyum umarım hepimizin Bebişi sağlıkla gelir
Devam ederse sorucam canım çok şiştim bugünCanım doktoruna da danış istersen. Duphalac şurup iyi geliyor.
Hamileler kullanabiliyor ki bende de kabızlık sorunu var. Ben arada kullanıyorum.
Canım ilçedeyim ben, özelden yazayım sana o yüzden :)A AloeeVeraa Merhaba canım konuyla alakasız oldu ama sen hangi dontora gidiyorsun? Ben de İzmirde yaşıyorum.
Canım tebrik ederim, dünyanın en güzel sesi sanırım.Kızlar selamm:)
Ben çıktım bugun doktordan çok şükür herşey yolunda
Kalp atışını duyduk çok mutlu oldum
Kesenin yeri çok iyi deri doktor ve yolkkesesi de iyiymiş
Şuan herşey yolunda :)
Çok mutluyum umarım hepimizin Bebişi sağlıkla gelir
Yok cuma randevum canım kalp atışı için. Pazartesi gitmiştim doktora ama aşırı gazım varmış görüntü inanılmaz kötüydü :) doktor emin olamadı kalp atışından, yolk sacı ve bebeği gördük o gün
Bende izmirde yaşıyorum bugün ege yaşam hastanesine gittim dr ipek demir di memnun kaldım 5+1 bugün keselerini gördük allahın izniyle muayene ücreti 55 tl istersen bi görüşA AloeeVeraa Merhaba canım konuyla alakasız oldu ama sen hangi dontora gidiyorsun? Ben de İzmirde yaşıyorum.
Benim ilk zamanlar oldu hatta kanama falan da olmaya basladi. Sabah ac karna incir yiyorum elhamdulilah duzeldiKızlar ya çok afedersiniz ama kabızlık sorununuz başladı mı? Benim yoktu, 2-3 gündür çok fenayım
İnşallah canım ya inşallahh heyecanla bekliyorumHayirlisiyla duy insallah cnm
Ay canım ikiz mii? :)Bende izmirde yaşıyorum bugün ege yaşam hastanesine gittim dr ipek demir di memnun kaldım 5+1 bugün keselerini gördük allahın izniyle muayene ücreti 55 tl istersen bi görüş
Benim ilk zamanlar yoktu çok normaldir 3 gündür çok kötü oldum, karnım şişti kabızlıktan. İncir deniyim o zaman canım, çok teşekkür ederimBenim ilk zamanlar oldu hatta kanama falan da olmaya basladi. Sabah ac karna incir yiyorum elhamdulilah duzeldi
Evet canım bende bugün öğrendim aslında randevuma daha vardı ama sabaha karşı çok kötü bir rüya gördüm rüyamda kanamam varmış hemen en yakın hastaneye gittim süpriiiz iki kese gördük hemenAy canım ikiz mii? :)
Rüyalara çok da anlam yüklememek lazım canım.Evet canım bende bugün öğrendim aslında randevuma daha vardı ama sabaha karşı çok kötü bir rüya gördüm rüyamda kanamam varmış hemen en yakın hastaneye gittim süpriiiz iki kese gördük hemen
Nekadar uygunmuş istanbul mu pahalı ben 120 ye gidiyorumBende izmirde yaşıyorum bugün ege yaşam hastanesine gittim dr ipek demir di memnun kaldım 5+1 bugün keselerini gördük allahın izniyle muayene ücreti 55 tl istersen bi görüş
Hayır ben bugün devlette duydum kalp atışını ve önce tek girdim içeri, eşim gelebilir mi dedim tabii ki dedi doktorum beraber duyduk devlet hastanesinde
Evet canım bende bugün öğrendim aslında randevuma daha vardı ama sabaha karşı çok kötü bir rüya gördüm rüyamda kanamam varmış hemen en yakın hastaneye gittim süpriiiz iki kese gördük hemen