2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ay valla bende de bi şey yoktu canım yaklaşık 3 gündür çok fena oldum, katnım 5 aylık hamile gibi oldu bi anda, yediklerimi de hazmedemiyorum. Çok da su içiyorum ama işte olucağı vardı demek. Cesaret edip zeytinyağı denicem galiba akşama

Aynı gidiyoruz , benim de 9 ekim Doğum tarihi :))
AA ne güzel :) inşallah sağlıkla alırız bugun sende mi gittin kalp atışına :)
Ya ben pek bişey hissedemediklerini ne yalan söyliyim cızırtılı bir ses .. filmlerde ki gibi güm güm değil yani :)
Amann olsun duyduk sonuçta o sağlıklı olsun da

Göözün aydın canım

Canım tebrik ederim, dünyanın en güzel sesi sanırım.
Sağlıkla kucağına al İnşallah

Benim ilk zamanlar oldu hatta kanama falan da olmaya basladi. Sabah ac karna incir yiyorum elhamdulilah duzeldi
Benim ilk zamanlar yoktu çok normaldir 3 gündür çok kötü oldum, karnım şişti kabızlıktan. İncir deniyim o zaman canım, çok teşekkür ederim

Rüyalara çok da anlam yüklememek lazım canım.
Ay maşallah ya ne kadar güzel, tebrik ederim canım. Sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı

Hayır ben bugün devlette duydum kalp atışını ve önce tek girdim içeri, eşim gelebilir mi dedim tabii ki dedi doktorum beraber duyduk devlet hastanesinde

Ben de devletten aldım, söylerim bi girebilir mi diye inşallah izin verir ya..

Hayırlı olsun, eşim de hep ikiz olsa keşke diyor ama ailede hiç yok, sizin ailenizde var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…