2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Benim doktor tek tek alıyordu canım. Hatta kapıyı falan kilitliyordu ultrason da bakarken. Özele geçmiş malesef yine ona gitmeyi düşünüyordum. Sezeryan da dikiş izim falan kalmamıştı hiç.
baya özel gibiymiş,bizim devlet hastanesinde tek doktor var çok yoğun oluyor,gerekirse giderim cihazı iyiymiş öyle diyor herkes ama özeldeki doktorumdan da memnunum 2.hamileliğimde de ona gitmiştim

Kizlarrrrrrrr ben geldim evime dondum sukur kanamam az geliyor ama kahve icerdeki kurumus kanlar dahada gelcek korkma dedi kirmiza donunce gel dedi insallah sagliklidir da bidaha olup korkutmaz bizi

A AloeeVeraa evet 12 haftaya cikarmis yada cikmaz bebek beslenemzmis ama o mismi dusunmuyorm cikar die pozitif dusunuyorum
O OZSER0801 calismiyorum cnm annem burda yarin kv gelcek memleketten 5 hafta yaticam insallah sonrasi Allah kerim beklemece

baya özel gibiymiş,bizim devlet hastanesinde tek doktor var çok yoğun oluyor,gerekirse giderim cihazı iyiymiş öyle diyor herkes ama özeldeki doktorumdan da memnunum 2.hamileliğimde de ona gitmiştim
Ooo tek doktor sıkıntıymış. Yoğun olur tabi ki. Bizim bura da suriyeli ler artınca kadın doğum da sıra bulma eskisinden zor oldu. Doğumdan sonra tek kişilik odada 2 gün kalıyorsun. Çocuk doktoru, işitme için doktor iki kere gelip çocuğu muayene ediyordu. O yüzden de özele gitmek istemiyorum pek. Umarım hala imkanlar aynıdır.

Kizlarrrrrrrr ben geldim evime dondum sukur kanamam az geliyor ama kahve icerdeki kurumus kanlar dahada gelcek korkma dedi kirmiza donunce gel dedi insallah sagliklidir da bidaha olup korkutmaz bizi

A AloeeVeraa evet 12 haftaya cikarmis yada cikmaz bebek beslenemzmis ama o mismi dusunmuyorm cikar die pozitif dusunuyorum
O OZSER0801 calismiyorum cnm annem burda yarin kv gelcek memleketten 5 hafta yaticam insallah sonrasi Allah kerim beklemece
Geçmiş gitmiş olsun inşallah

Kızlar minnagimi gördüm kalbinin atışını şükürler olsun ALLAH a:KK200::dua:herşey yolundaymış okadar güzel bir doktor denk geldimki için ferahladı :halay:(ama vajinal yolla net olarak gördük)

Dün doktor kontrolünde kalbini duyduk :) 6+2 dedi :) çok şükür bu hafta kan tahlili de vericem. Yalnız biz de kan uyuşmazlığı var. Var m böyle olan aranızda ?

:KK200:Kızlarr
Hamd olsun kalp atışlarımızı duyduk bugün :KK68:
Eşim şimdiye kadar anlayamamıştı ama kalp atışını duyunca ikimiz De öyle duygulandık kiii :) Rabbim bekleyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu hepinize dua ediyorum :KK68:

Maşallah ya bugün ne güzel bir gün. İnşallah sağlıkla kucağınıza da aldığınızı okuruz burda :KK68:

Kizlar devlet hastanelerinde esler iceri alinmiyor diye yorumlar okudum. Dogru mu bu?

Yaaa benim de randevum pazartesi günü devlette
Eşim içeri giremezse üzülürüz
Özelden mi randevu alsak

Kızlar herkesin böyle mi oldu. Eşlerinizle kalp atışını duymak için özele mi gittiniz

Ben de 6+3te gitmiş olacağım. Sat a göre 6+7 canım. Bu arada kızlar haftaya uzun bi yolculuğa çıkacağız İzmirden. 6-7 saat. Her yerde uzun yolculuk yapılmamalı diyor? :KK43:
Ben de pazartesi gecesi yolculuk yapıcaktım ya önemli bir durum üstelik ayy off her şey üst üste geldi şu an bana

Merhabalaarr bugün aranıza yeni katıldım uzun zamandır üye olmadan takip ediyordum fakat üye olmak bugüne kısmetmiş :KK48: sevgililer gününde evde yaptığım test en güzel sevgililer günü hediyemiz oldu o günden beri içim içime sığmıyor şuan 5 haftalığız geçen hafta ilk ultrasonda gördüm ve çok duygulandım haftaya da kalp atışlarını dinlemeye gideceğiz kısmetse:emir_bebek::anneadayı:

Çok sevindim canımmm maşallah size, çok şükür o dönemi atlattınız Allahım tekrarını yaşatmasın. Artık hep dinlen lütfen, tuvalet harici kalkma. Şu an en önemli şey senin bebeğinin sağlığı :KK200:

Merhabalaarr bugün aranıza yeni katıldım uzun zamandır üye olmadan takip ediyordum fakat üye olmak bugüne kısmetmiş :KK48: sevgililer gününde evde yaptığım test en güzel sevgililer günü hediyemiz oldu o günden beri içim içime sığmıyor şuan 5 haftalığız geçen hafta ilk ultrasonda gördüm ve çok duygulandım haftaya da kalp atışlarını dinlemeye gideceğiz kısmetse:emir_bebek::anneadayı:
Merhaba canıım hayırlı olsun bebişin, hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah :dua:

Maşallah :) bende 14 şubatta testi hediye vermiştim :))

Kızlar selamm:)
Ben çıktım bugun doktordan çok şükür herşey yolunda
Kalp atışını duyduk çok mutlu oldum
Kesenin yeri çok iyi deri doktor ve yolkkesesi de iyiymiş
Şuan herşey yolunda :)
Çok mutluyum umarım hepimizin Bebişi sağlıkla gelir
Tam olarak kaçıncı haftandasın canım ?

Oyy kuzu maşallah size :nazar: bugün hep güzel haberler var çok şükür. Dua et bizlere de, ben de cuma günü duyayım artık kalbini :dua:

Ya bugün bu topiğin anneleri karne alan çocuklar gibi değil mi:halay:

Maşallah bebişe:nazar:

maşallah Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip eder inşallah darısı başımıza aminnn :dua:

Kızlar ya çok afedersiniz ama kabızlık sorununuz başladı mı? Benim yoktu, 2-3 gündür çok fenayım

X