2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Rüyalara çok da anlam yüklememek lazım canım.
Ay maşallah ya ne kadar güzel, tebrik ederim canım. Sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı
Haklısın aslında ama dayanamadım tüp bebek le hamile kaldım yaşım 35 o yüzden çok korkuyorum bilinçaltım gece rüyalarımda yansıyor

Nekadar uygunmuş istanbul mu pahalı ben 120 ye gidiyorum
Aslında kendi dr um 400 alıyordu şimdi zam yaptı mı bilmiyorum 2 gün sonra randevum ege yaşam hastanesi sgk ile anlaşmalı o yüzden ucuz galiba ama ben baya memnun kaldım

Anlayabiliyorum seni canım hep aklımız bebişlerde. Hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almak nasip oksun

Nekadar uygunmuş istanbul mu pahalı ben 120 ye gidiyorum
Benim gittiğim doktor 300 tl medikal park Kocaeli de... ben anlamıyorum en kötü suratına bakmayan doktorlar bile 100 tl alıyor .. bebek doğmandan masrafı çoğaldı vallahi :) aşırı pahalı burası da
Ben sağlık personeli olduğum halde kendi hastanemde yaptırmıyorum . Çünkü biliyorum neler beler yaşandığını.

Hadi inşallah :)
Herşey yolunda gitsin az bulantılı az ağrılı geçir bu haftalarını :)
Kaybettiğim bebeğimde baya zor geçirmiştim 5+4 ten sonrasnı inşallah bu bebeğim sağlıkla gelsinde herşeyı çekmeye razıyım

Senın sonuc ne oldu konunu görmüştüm ikiz mi bebeklerin

Ben geçen sefer gop medical parka gitmiştim yine oraya gidicem doktorumu çok seviyorum çünkü

Kaybettiğim bebeğimde baya zor geçirmiştim 5+4 ten sonrasnı inşallah bu bebeğim sağlıkla gelsinde herşeyı çekmeye razıyım

Senın sonuc ne oldu konunu görmüştüm ikiz mi bebeklerin
Evet bende bi topic de denk gelmiştim sana hangisi hatırlamıyorum.. bu bebeğin sana ilaç gibi gelecek kötü zamanları hatırlama artık herşey güzel olacak inşallah :)
İkiz gebelikti 1 tanesi kendi kendine küçüldü şuan hala kese var bebek var ama kalp atışı YOk , olsun sağlıklı olsun da tek ya da iki, ikisi de allahtan

Reactions: H E
Aynen canım cihazdan cihaza da farkediyor sanırım sağlıkla gelsinler

Tabi kide sağlıklı olsunlar da adeti hiç farketmez :)

İnşallah hep böyle güzel haberlerle çık kontrollerinden okuudm kalp atışınızı duymussunuz .Maşallah darısı bana vr daha duymayan arkadaşlara

İnşallah canım 7 den önce gitme duymazsın moralin bozulur.. ben 7 ye kadar bekledim iyi ki beklemişim

Reactions: H E
İnşallah canım 7 den önce gitme duymazsın moralin bozulur.. ben 7 ye kadar bekledim iyi ki beklemişim
Ben hiç kan bile vermedim
Tecrubeden dolayı .
Herseyım normal ağrım sıızm yok şuan beklemedeyim hiç doktora gitmedim .
Ailemden kimseye hamile oldugumu söylemedim ..
Planlarım 4 mart gibi doktora gitmek .
6+5 olucaz Allahın izniyle inşallah güzel haberlerle gelirim

En iyisini yapmışsın :)
Çok mantıklı
bend hep ilk 3 ay kimseye söylemem diyordum ama dayanamadım.ilk gebelik olduğu için herhalde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…