2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Daha aserme olmamis demekki tatli borek coregi 9 ay yememeye calisiriz

İyi geceler canım yaaa bu ne kadar güzel bi habergrip için çok geçmiş olsun hala bende atlatamadımbugün ağrıdı başım ilerlemesinden korktum minoset içtim biraz vücut ağrımada iyi geldi
Blackkcat
Canım beni de ekle
Yaş 28
2. Çocuk
Kilo 60
Tahmini Doğum tarihi 03-10-19
Tamam canım yarın inşallah oğlumu uyutuyorum şu an zor durumdayımonun daracık yatağındayız saçımla oynuyor
Merhabalar bende ikinci bebegimi bekliyorum
Bugun evde test yaparak ogrendim
Hepimiz icin hayırlı olsun inşallah
hoşgeldin canım hayırlı olsun bebişin

değerlerin gayet artmış kuzum içini ferah tut inşallah bebeğin seninledir

Canım ben de kızımda hiç birşey hissetmemiştim herkes bana çok şanslı olduğumu söylüyordu,inş rahat bi hamilelik geçirirsin böyle,herşey yolundd bence
Canım ben sat yazmayı unutmuşum.
Sat: 10 ocak
Blackkcat
evet kuzucum hatta yaşını da

Blackkcat benide ekle
Sat 6 ocak
Yaş 34
2.bebek
13 ekim 2019
tabi ki canım inş yarına ekliycem yukarda yazdığım gibi oğlum uyumadı henüz

Blackkcat

Miranda niz 32 yasinda, sahte sarışın bayagi tombul, ikinciye gebe. Sat i 2 ocak. Beklenen dogum tarihi 15ekim. Baslangic kilosu cok.
yarın hallederiz canımcımHangi ülkeydi

Ay biliyorum sekerim ben de ilk gebeligimde cok bulandim. Ne zor ondan gecmek..kiyamam sana. Insallah 12. Haftada geciverir. Birden kesiliyor. Sen de rahat edersin

Hamilelikte kg vermeyi pek tavsiye etmiyolar ama benim yapabilecegim birsey yoktu. Cunku tam 22. Haftaya kadar gunde 3 defa istifra ettim. Ne yediysem cikti. 12. Haftama -4 kg ile baslamistim hic unutmuyorum. Tam 22. Haftada bulantim gecti 24. Haftada gebelik diyabeti cikti. Bu sefer de dr diyete soktu beni. Cok sukur insuline gerek kalmadi ama egzersiz ve diyetimi hic aksatmadim. O da kg verdirdi tabi bana..

Senin icinde sagliklisi neyse o olsun. Kg eksigin varsa muhakkak alirsin. Bebek ayarlar onu

Valla göğüs üçün daha önce kararmıştı şişmişti şimdi daha yeni açımaya basladi uçlarda kararma yok sivilce patlıyor heryerinden
Tabi her hamilelik farklı kızı olan oğlu olsun ister oğlu olan kızı
ALLAH HERSEYIN HAYIRLISIN versin canim

Yavas yavas mide bulantisi basliyor galiba bendede oyle midem bi degisik.Artik yemek yapmak bana isgence gibi geliyor sizde durum nedir

Ohhh Allah yardımcın olsun ay ne güzel 3. Çocuk dimi senin canım senin ev ne şenlik tir

Ohhh Allah yardımcın olsun ay ne güzel 3. Çocuk dimi senin canım senin ev ne şenlik tir
Allah a şükür şen tabi fazlasıyla3.çocuk canım,kızımda korkuyor çok önce onun uyumasını bekliyorum sonra oğlana masal falan okuyor babası derken başlıyor oğlumun uyku maceraları,saçımla oynamadan uyumuyor

Kizlar ben test yaptim ama garip bisey cikti anlam veremedim yormlarinizi bekliyom

Eklentiler

• 20190216_000109.jpg
    23,1 KB · Görüntüleme: 69
Yavas yavas mide bulantisi basliyor galiba bendede oyle midem bi degisik.Artik yemek yapmak bana isgence gibi geliyor sizde durum nedir
Ben soğan kokusuna dayanamıyorumyemek pişirirken yağda kavuramıyorum ya soğansız olacak ya pişerken içine atıcam ya canım yemek yapmak istemiyor hiçkardeşim yardım ediyor sağolsun

Daha aserme olmamis demekki tatli borek coregi 9 ay yememeye calisiriz
Aserme cok güçlü geliyor sekerim. Insanin aklindan baska bisi gecmiyor o anda. Bi de duygulaniyosun sanki biri seni uzmus gibi. Sanki sana o yiyeceği cok gormusler gibi. Ozellikle de yiyemediginde.

Bu arada benim ilk gebeliğimde oglan portakali cok seviyodu. Ne zaman portakal yesem icerde 4 dönerdi. Simdi buyudu hala cok seviyor portakali. Gordumu sapur supur heryere doke saca yer. Belki seninki de oyle olur

Ah be kuzum ya alerjik bi bünyen varmış, temel şeyleri yerken bile sorun yaşıyosun demek. Ama artık kolayını almışsındır sen, ne kadar nasıl yemen gerektiğini bilirsin az çok
Eh az cok öğrendim ama arada kaciyo yine.. mesela bazen sarimsak koyduklarini anlamiyorum yemege. Disarda ya da arkadaslarda falan yersek, aksam yatağa gittiğimde guruldayan karnimla anlıyorum o gun yanlislikla sarimsak yedigimi.
Yumurta da oyle. Hele ona cok alerjigim. 1 hafta yataga dusurur beni. Gecen ay devin agzima tikiverdi yumurtasini anne sende ye diye. Yutmadim tukurdum ona ragmen mahvetti beni

En sevdiğim şey hatta bu ara ekşisini arıyorum midemi bastırıyor,çocuklarımda çok sever,ay kızımda cif e aşermiştimevet evet bildiğimiz beyaz cif hatta beyaz hacışakirresmen var ya kokluyordum beyaz sabunu ve cifiacaip bi his,sabunun tadına baktım az bişineyse ki oğlanda abuk sabuk şeylere aşermedim daha çok bulantı oluyordu

Hayi
Canım idrar fazla mı kaçtı acaba,var gibi ama benim lafımla ümitlenmeaz daha kurusun 5dk daha,yarın tekrarla
Hayirisi olsun canim bekleyip gorcez dimi kizlar benim hikayem cok uzun anlatsam roman olur heralde 7 gebelik yasadim 2 sag 5 malesef dustu oyuzden hamile kaldigima asla sevinemedim valla bunlai yasayan birisi 3. Gebelige nasil cesaret eder dersiniz bilmiyom esim ve kizcelerim cok istedi Rabbim isteyen herkese nasip etsin dr gibiyim tabiki okadar cok problem yasadimki

Aaa aysenazim yaslandirdin beni. Valla 1 yasima daha girdim. Ilk defa duyuyorum cife aseren ahhahaha
Ama oluyodur tabi. Kontrolunde değil ki insanin. Olsa onundeki yemege aserir olau biter gider. Annelik cok zor, cok güzel, cok deli bişi yaaa

Alerjik bünye çok zor kuzum anlarım seni iyiakar alerjim var her daimburun kaşıntısı ve hapşırık ayrıca kedi köpek tüyü en kötüsü çünkü çok sayıda kedim var eşim ve çocuklarım daha çok ilgileniyorlar hurma domates özellikle kivi elleyemem bile,boğazımın içi şişiyor yutkunamıyorumdsha çok var da işte biliyorum ve uzak duruyorum hepsinden Allahtan pişmiş domatese yok

Kesinlikle acaip bi duygu bu annelik,her anı her pozu farklı,tam anlamıyla azıcık deli hallerde bulunduruyor insanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…