Daha aserme olmamis demekki tatli borek coregi 9 ay yememeye calisirizCanin istediginde yeme. Böyle ağzın sulu sulu oluyosa. Sanki tukuruklerin heryere akiyo gibi geliyosa, bi de aklindan baska bisi gecemiyosa kesinlikle aserme
Ama tabi portakal gibi saglikli bisi icin kisitlama kendini. Hani tatli borek corek falan ok de. Portakali ye gitsin
İyi geceler canım yaaa bu ne kadar güzel bi haberKızlarrr iyi akşamlar nasılsınızbugun doktora kontrole gittim ve bebişimin kalp atışını duydummmm söyle anlatayım ben kalp atışını bu hafta duyacağımdan emin değildim öyle beklentiyle gitmedim sadece kese büyümüş mü bebeği göreceğim mi diye heyecanla gittim ve bi anda kalp sesi şoka girdim doktoruma lütfen tekrar dinlemek istiyorum dedim olmaz 2 hafta sonra gel tekrar dinleriz dedi :) ve benim kulağımda hala o ses hiç gitmiyor rabbim sizelerede nasip etsin bu anı yaşamayı bu arada hala hastayım yatıyorum rapor aldım geçmiyor bu grip nefes bile alamıyorm sanki dayak yemiş gibi baş ağrımda var ama bebişim iyi olsunda ben önemli değilim
Tamam canım yarın inşallah oğlumu uyutuyorum şu an zor durumdayım
hoşgeldin canım hayırlı olsun bebişinMerhabalar bende ikinci bebegimi bekliyorum
Bugun evde test yaparak ogrendim
Hepimiz icin hayırlı olsun inşallah
değerlerin gayet artmış kuzum içini ferah tut inşallah bebeğin seninledirKızlar iyi akşamlar. Adetim 6 şubattı 8 şubatta test yaptırdım 63 çıktı hcg, 11 şubatta 174 çıktı, 13 şubatta 352 çıktı. Bugün yaptırdım 604 çıktı. Felaket bi korku düştü içime. Hemşire artış olmuş moralini bozma testi tekrarlayıp takip edicez dedi. 2. aşılamamdı bu ay..
Canım ben de kızımda hiç birşey hissetmemiştim herkes bana çok şanslı olduğumu söylüyordu,inş rahat bi hamilelik geçirirsin böyle,herşey yolundd benceyazılanları pür dikkat okudum. bizde sadece kese gördük kalp atışı için de bir şey demedi doktor. inşallah sağlıkla beklenen zamanda kalp atışlarını da duyarsınız.
biz salı günü gideceğiz doktora fakat ben kaç haftalık bilmiyorum. PKO olduğum için çok uzun süre regl olmadım doktor da 4-5 haftalık olabilir demişti. BETAhCG DEĞERİ DE En son 10.000 civarıydı. 6 haftalık gösteriyor internette.
beklemek ve bu süreçte olumsuzlukları düşünmek çok zor. ya olmazsa ya bir şey olursa diye
1-2 haftadır kasık ağrıları vardı ara ara batma şeklinde bugün o da yok.
kusma bulantı kokularda hassasiyet yorgunluk uyku hali yok hiçbiri. bıraksalar maraton koşarım sanki, bende mi bir gariplik var acaba ?
evet kuzucum hatta yaşını da
tabi ki canım inş yarına ekliycem yukarda yazdığım gibi oğlum uyumadı henüz
yarın hallederiz canımcımBlackkcat
Miranda niz 32 yasinda, sahte sarışın bayagi tombul, ikinciye gebe. Sat i 2 ocak. Beklenen dogum tarihi 15ekim. Baslangic kilosu cok.
Blackkcat
Miranda niz 32 yasinda, sahte sarışın bayagi tombul, ikinciye gebe. Sat i 2 ocak. Beklenen dogum tarihi 15ekim. Baslangic kilosu cok.
Ay biliyorum sekerim ben de ilk gebeligimde cok bulandim. Ne zor ondan gecmek..kiyamam sana. Insallah 12. Haftada geciverir. Birden kesiliyor. Sen de rahat edersinYa yok başlamasın bulantı inan çok kötü beni maf etti kaç gündür ama bulantıya rağmen birinde bişey göreyim canım istiyor düşün arkadş sakız çiğniyordu onu bile istedim ben zayıfım canım o yüzden kilo almak istiyorum hamilelikte bol bol kilo alır onlarıda vermem İnşallahoy Maşallah peki kilo vermen çocuk için zararlı değil mi
Yarışmaya Kanada'dan katılıyorBlackkcat
Bende normalde acı ekşi seven insandım tatlıya hiç düşkün değildim şimdi sadece tatlı sever oldum zorla yemek yapıyorum sabahları ballı süt akşamları tatlı birşeyleri bekliyorum sadece midemde huzursuzluk hissi var bulantı değil ama yemekten önce ve sonra çok sinir bozucu bir psikoloji
İyi geceler canım yaaa bu ne kadar güzel bi habergrip için çok geçmiş olsun hala bende atlatamadım bugün ağrıdı başım ilerlemesinden korktum minoset içtim biraz vücut ağrımada iyi geldi
Tamam canım yarın inşallah oğlumu uyutuyorum şu an zor durumdayımonun daracık yatağındayız saçımla oynuyor
hoşgeldin canım hayırlı olsun bebişin
değerlerin gayet artmış kuzum içini ferah tut inşallah bebeğin seninledir
Canım ben de kızımda hiç birşey hissetmemiştim herkes bana çok şanslı olduğumu söylüyordu,inş rahat bi hamilelik geçirirsin böyle,herşey yolundd bence
evet kuzucum hatta yaşını da
tabi ki canım inş yarına ekliycem yukarda yazdığım gibi oğlum uyumadı henüz
yarın hallederiz canımcımHangi ülkeydi
Allah a şükür şenOhhh Allah yardımcın olsun ay ne güzel 3. Çocuk dimi senin canım senin ev ne şenlik tir
Ben soğan kokusuna dayanamıyorumYavas yavas mide bulantisi basliyor galiba bendede oyle midem bi degisik.Artik yemek yapmak bana isgence gibi geliyor sizde durum nedir
Aserme cok güçlü geliyor sekerim. Insanin aklindan baska bisi gecmiyor o anda. Bi de duygulaniyosun sanki biri seni uzmus gibi. Sanki sana o yiyeceği cok gormusler gibi. Ozellikle de yiyemediginde.Daha aserme olmamis demekki tatli borek coregi 9 ay yememeye calisiriz
Canım idrar fazla mı kaçtı acaba,var gibi ama benim lafımla ümitlenmeKizlar ben test yaptim ama garip bisey cikti anlam veremedim yormlarinizi bekliyom
Eh az cok öğrendim ama arada kaciyo yine.. mesela bazen sarimsak koyduklarini anlamiyorum yemege. Disarda ya da arkadaslarda falan yersek, aksam yatağa gittiğimde guruldayan karnimla anlıyorum o gun yanlislikla sarimsak yedigimi.Ah be kuzum ya alerjik bi bünyen varmış, temel şeyleri yerken bile sorun yaşıyosun demek. Ama artık kolayını almışsındır sen, ne kadar nasıl yemen gerektiğini bilirsin az çok
En sevdiğim şey hatta bu ara ekşisini arıyorum midemi bastırıyor,çocuklarımda çok sever,ay kızımda cif e aşermiştimAserme cok güçlü geliyor sekerim. Insanin aklindan baska bisi gecmiyor o anda. Bi de duygulaniyosun sanki biri seni uzmus gibi. Sanki sana o yiyeceği cok gormusler gibi. Ozellikle de yiyemediginde.
Bu arada benim ilk gebeliğimde oglan portakali cok seviyodu. Ne zaman portakal yesem icerde 4 dönerdi. Simdi buyudu hala cok seviyor portakali. Gordumu sapur supur heryere doke saca yer. Belki seninki de oyle olur
Hayirisi olsun canim bekleyip gorcez dimi kizlar benim hikayem cok uzun anlatsam roman olur heralde 7 gebelik yasadim 2 sag 5 malesef dustu oyuzden hamile kaldigima asla sevinemedim valla bunlai yasayan birisi 3. Gebelige nasil cesaret eder dersiniz bilmiyom esim ve kizcelerim cok istedi Rabbim isteyen herkese nasip etsin dr gibiyim tabiki okadar cok problem yasadimkiCanım idrar fazla mı kaçtı acaba,var gibi ama benim lafımla ümitlenmeaz daha kurusun 5dk daha,yarın tekrarla
Aaa aysenazim yaslandirdin beni. Valla 1 yasima daha girdim. Ilk defa duyuyorum cife aseren ahhahahaEn sevdiğim şey hatta bu ara ekşisini arıyorum midemi bastırıyor,çocuklarımda çok sever,ay kızımda cif e aşermiştimevet evet bildiğimiz beyaz cif hatta beyaz hacışakir resmen var ya kokluyordum beyaz sabunu ve cifi acaip bi his,sabunun tadına baktım az bişi neyse ki oğlanda abuk sabuk şeylere aşermedim daha çok bulantı oluyordu
Alerjik bünye çok zor kuzum anlarım seni iyiEh az cok öğrendim ama arada kaciyo yine.. mesela bazen sarimsak koyduklarini anlamiyorum yemege. Disarda ya da arkadaslarda falan yersek, aksam yatağa gittiğimde guruldayan karnimla anlıyorum o gun yanlislikla sarimsak yedigimi.
Yumurta da oyle. Hele ona cok alerjigim. 1 hafta yataga dusurur beni. Gecen ay devin agzima tikiverdi yumurtasini anne sende ye diye. Yutmadim tukurdum ona ragmen mahvetti beni
Kesinlikle acaip bi duygu bu annelik,her anı her pozu farklı,tam anlamıyla azıcık deli hallerde bulunduruyor insanıAaa aysenazim yaslandirdin beni. Valla 1 yasima daha girdim. Ilk defa duyuyorum cife aseren ahhahaha
Ama oluyodur tabi. Kontrolunde değil ki insanin. Olsa onundeki yemege aserir olau biter gider. Annelik cok zor, cok güzel, cok deli bişi yaaa