2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Günaydın kızlar en son adet başlangıç tarihi 20 ocak yaklaşık 4 haftalik ama içim içimi yiyo en son çarşamba kan vermiştim 168.7 çıkmıştı doktor haftaya tekrarlayalim dedi pazartesi gidecem insallah sağlıkla artmıştır kimyasal dan korkuyorum suan sıkıntı yok gibi sadece normal adet gününde sanci oldu çok az da sütlü kahve gibi akıntı geldi suan arada batma oluyo ama rahatsız etmiyo sıkıntı yoktur demi kimyasal olunca nasil belli eder Keseyi ne zaman görürüm acaba

Rabbim hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin insallah

domacica kese gözüktükten sonra CHF takibi yapılması çok saçma kist için bir takip yapılabilir ama hcg takibi yersiz hayırlısı olsun endişe etmeyin güle güle büyütün
Olsun ben yine sen yaptırayım. Zaten bana kalsa hergün sırf çizgiyi görmek için test yapacağım ahahahha. Sağ olun :)

Bende de hiç yok bulantı. Sadece çok uyuyorum ama işlerim aşırı yoğun bu aralar onunla da bağlantısı olabilir. Böyle bulantısız geçse ne güzel olur ama 6. Haftada falan başlar heralde

Ben de yurtdışındayım, doktor keseyi görüp dedi ki sana henüz hamilesin diyemem. Hamileliğin diğer elementleri gelişmemiş ( bebeği göremedi onu diyor ) valla moralimi bozdu ahahahha.

Ben de yurtdışındayım, doktor keseyi görüp dedi ki sana henüz hamilesin diyemem. Hamileliğin diğer elementleri gelişmemiş ( bebeği göremedi onu diyor ) valla moralimi bozdu ahahahha.
Doktorlar kalp atışını duyduktan sonra ciddi anlamda gebelik olarak yaklaşıyorlar. Moralini yüksek tut.

hayırlı olsun ben de tüp bebek tedavisi gördüm. önümüzdeki hafta kalp atışı için randevum var:) sağlıkla kavuşalım inşallah

Sende peki kaç kez beta hcg bakıldı? Bir de tahmini Doğum ne zaman? Tek embriyo mu transfer edildi yoksa iki mi?
Ben iki kez beta hcg baktırdım, 3.ye gerek yok dediler.
Genetikten dönen tek embriyo transferi yapıldı.
Doğum için ultrasonda çıkan tarih 7 ekim görünüyor, Allah nasip ederse inşallah...

Ben iki kez beta hcg baktırdım, 3.ye gerek yok dediler.
Genetikten dönen tek embriyo transferi yapıldı.
Doğum için ultrasonda çıkan tarih 7 ekim görünüyor, Allah nasip ederse inşallah...
Benim de embriyolarıma genetik tarama yapıldı. 3 embriyo genetiğe gitmişti üçü de sağlıklı geldi biz ikisini de transfer ettirdik olasılık artsın diye. Benim amh ın çok düşüktü başta çok stres yaptım ama şimdi düşünüyorum o kadar gerilmeme gerek yokmuş. İşte insan olayın içinde iken anlayamıyor. İnşallah her şey yolunda gidecek bebeğini sağlıkla kucağına alacaksın. Düşünsene seneye bu zamanlar daha farklı güzel kaygılarımız olacak :)

Sütlü kahve akıntı bende de var canım dünden beri artık yok gibi, genelde kötü bi şey olmadığı normal olduğu söyleniyo. Artışına keşke 2 gün sonra tekrar baktırsaydın öyle anlaşılıyo az çok kimyasal olup olmadığı, sonra haftaya tekrar baktırırdın canım. Ama değerin bence normal görünüyo, sağlıkla artsın inşallah.
Kese için vajinal ultrason yaptırırsan 1500 den sonra görülür, karından baktırırsan 5-6 bin civarı ancak görülür canım

Ay ne güzel, çift embriyo transferi...
Belki de ikizdir, belli mi olur...
Evet, tüp bebek tedavi süreci gerçekten yoruyor insanı.
Psikolojik olarakta, fiziki olarakta.
Muhtemelen sen jel vs kullanıyorsundur.
Ben kan sulandırıcı iğne ve jel kullanıyorum.
İnşallah, dediğin gibi seneye bu zamanlar bebeklerimiz kucağımızda güzel kaygılarımız olur..
Allahım herkesin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
Kimsenin kucağı boş kalmasın...

Maddi manevi zorlukları var evet ama güzel yönleri de var. Her aşamasını biliyorsun şu gün çatladı yumurta şu gün toplandı döllendi transfer edildi vs vs :) İkiz olması olasılığı % 15 filan olsa süper olur. Ben kan sulandırıcıyı hem ağızdan alıyorum hem de iğne olarak göbekten yapıyorum. Bir de sabah akşam vaginal olarak aldığım progesteronum var.

Hayırlı olsun canım hoşgeldin aramıza :)

Aman bulantim yok diye yakinmayin sakın sansli kullardansiniz aksam sizi okuyamadim bile isik rahatsiz etti esimle konusamadim butun gun zor gecti o yuzden halinizde varsa kalkin yemek yapin miss gb yiyin hic sesiniz cikmasn :)))
Benim ikinci gebeliğimde bir iki gün bulantı kusma oldu. Allahım yok böyle bi bulantı, hani hastalıkta bulantı olur ya onla alakası yoktu içim hep böyle hop hop ediyordu çalkalanıyordu.

Canım aramıza hoşgeldin , hamileliğin hayırlı olsun. İnşallah herşey yolunda gidecek ben de tüp bebek tedavisi ile hamileyim 29 ocakta olmuştu transferim, ultrasonu bekliyorum şimdi heyecanla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…