2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Evet bende de kist varmış gebelikte kist bebeği besler dedi doktorum dediğin gibi 3 Aydan sonra kaybolurmuş

Bende normalde acı ekşi seven insandım tatlıya hiç düşkün değildim şimdi sadece tatlı sever oldum zorla yemek yapıyorum sabahları ballı süt akşamları tatlı birşeyleri bekliyorum sadece midemde huzursuzluk hissi var bulantı değil ama yemekten önce ve sonra çok sinir bozucu bir psikoloji

Ay ben tam tersi acayip tatlı delisiydim şimdi hiç aklıma bile gelmiyo tatlı. Hep aklım şalgam suyunda, limonlu ekşi şeylerde :)

Bende de var o huzursuzluk ya. Yanma gibi reflü gibi bişey hiç bişey yemek istemiyorum.

Anladım cnm. Burda da ilk 3 ay folik asit. Daha sonra decavit ya da elevit adında vitamin hapı aynı zamanda kan hapı veriliyor doğuma kadar kullandiriyorlar
Evet seker demir (kan hapi) benim bu multivitmain de var. Benim ilk gebeligimde ikinci donemde dr ekstra kan hapi vermisti. Ama ben kullanamadim. Cok kabiz ve kan agrisina neden oldu. Dr da düzenli olarak demir seviyeme bakti. Ama saolsun multivitaminlerde oldugh icin depolarim hiç bosalmadi.

Hahaha yok yok iyiyim ben yapamam öyle şeyler zaten bünyem hassas bide öyle bişey yaparsam 2 gün kendime gelemem spreyi sıktı benimki direk lavaboya koştum düşün

Ya benimde portakal falan canim istiyor sulu seyler tatliyi cok severdim hic istemiyor. Asermekmi bilmem ama bazen bazi seylerin kokusu geliyor burnuma
Canin istediginde yeme. Böyle ağzın sulu sulu oluyosa. Sanki tukuruklerin heryere akiyo gibi geliyosa, bi de aklindan baska bisi gecemiyosa kesinlikle aserme
Ama tabi portakal gibi saglikli bisi icin kisitlama kendini. Hani tatli borek corek falan ok de. Portakali ye gitsin

Bende şuan turşu aşerdimmm ben ne görürsem onu aşeriyorum ya çok pis boğaz oldum

Bende şuan turşu aşerdimmm ben ne görürsem onu aşeriyorum ya çok pis boğaz oldum
Offf bu gebeligimde ben de öyleyim. 2 haftada 1 kg aldim. Kaldi 35 hafta. Daha da ilk 4 ayda kg almayin diyolar.
Belki bulantim baslarda yine kg veririm diye dua ederken buluyorum kendimi. Ben gecen sefer gebeligimde 8kg verdim

Ay tahminler varmı cinsiyet için
Cinsiyette belirtiler daha önce hamilelik geçirenler soyleyebilirmi
Benim 2. Gebeligim ve ilk oğlum olmuştu
Ilk belirti goguslermde kararma ve damarlar belirmişti mide bulantısı hiç olmamıştı şimdi çok merak ediyorum

Offf bu gebeligimde ben de öyleyim. 2 haftada 1 kg aldim. Kaldi 35 hafta. Daha da ilk 4 ayda kg almayin diyolar.
Belki bulantim baslarda yine kg veririm diye dua ederken buluyorum kendimi. Ben gecen sefer gebeligimde 8kg verdim
Ya yok başlamasın bulantı inan çok kötü beni maf etti kaç gündür ama bulantıya rağmen birinde bişey göreyim canım istiyor düşün arkadş sakız çiğniyordu onu bile istedim ben zayıfım canım o yüzden kilo almak istiyorum hamilelikte bol bol kilo alır onlarıda vermem İnşallah oy Maşallah peki kilo vermen çocuk için zararlı değil mi

Hamileliklerin benziyor mu birbirine? Benimkiler cok farkli.
Oglumda 6. Haftada bulantim basladi 22. Haftada bitti. Gebeligimin basinda limon canim cekmisti ki pek sevmem. Ama sonrasinda tatliya dönmüştü. Gebelik diyabeti vardi bende. Yiyemiyodum cok uzuluyodum.

Simdi ki gebeligimde basim dönüyor surekli. Bazen yururken sendeliyorum. Göğüslerim asiri sisti. Kendi ic camasirima sigamiyorum. Uclari da cok aciyor. Oglumdan kalma emzirme sutyenleri takmaya basladim. Biraz da normale gore fazla duygusalim. Ilkinde boyle olmamistim. Ilk defa bugun canim tursu cekti. Onun dışında aserme olmadi daha

Ah tatlim benim herseye alerjik bi yapim var. Glüten, yumurta, peynir, yoğurt, sarimsak, zencefil bunlardan sadece bir kaçı. Portakal bile yiyemiyorum ben hasta olmadan
Ah be kuzum ya alerjik bi bünyen varmış, temel şeyleri yerken bile sorun yaşıyosun demek. Ama artık kolayını almışsındır sen, ne kadar nasıl yemen gerektiğini bilirsin az çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…