Daha erken canım6+1 kalp atisi yok
Evet bende de kist varmış gebelikte kist bebeği besler dedi doktorum dediğin gibi 3 Aydan sonra kaybolurmuşİLK HAFTALAR ÇOOOOOOOOK ZOR!!
Bütün gittik doktora 4+6 günlük. Keseyi gördük ama bebeği göremedik. Hcg testini tekrar yapacağız Pazartesi artışı görmek için. 15 gün sonra da kalp atışı işin gideceğiz. Herkes sağlıkla kucağına alır bebeğini umarım.
Bir de bir sorum olacak, sol yumurtalıkta kist gördü, hamilelikte çok normal 16. Haftaya kadar kaybolur dedi. Böyle bir şey duyan var mı?
Ay ben tam tersi acayip tatlı delisiydim şimdi hiç aklıma bile gelmiyo tatlı. Hep aklım şalgam suyunda, limonlu ekşi şeylerde :)Bende normalde acı ekşi seven insandım tatlıya hiç düşkün değildim şimdi sadece tatlı sever oldum zorla yemek yapıyorum sabahları ballı süt akşamları tatlı birşeyleri bekliyorum sadece midemde huzursuzluk hissi var bulantı değil ama yemekten önce ve sonra çok sinir bozucu bir psikoloji
Sekercim folik asite baslayabilirsiniz. Doktorunuzla ya da eczaciyla konusun. Down syndrome tehlikesini azaltiyor bebekte.miranda_1986 @flowerdays evet bende merak ettim ben daha yeni aldım folik asit hala kullanmadım be düşünüyorlar
Bende de var o huzursuzluk ya. Yanma gibi reflü gibi bişeyBende normalde acı ekşi seven insandım tatlıya hiç düşkün değildim şimdi sadece tatlı sever oldum zorla yemek yapıyorum sabahları ballı süt akşamları tatlı birşeyleri bekliyorum sadece midemde huzursuzluk hissi var bulantı değil ama yemekten önce ve sonra çok sinir bozucu bir psikoloji
Bir de başlangıç kilom 50Üyelik adı : ismihazan
25 yaş
İlk bebek
9 ekim 2019
Samsun
Son adet tarihi 3 ocak
Ah tatlim benim herseye alerjik bi yapim var. Glüten, yumurta, peynir, yoğurt, sarimsak, zencefil bunlardan sadece bir kaçı. Portakal bile yiyemiyorum ben hasta olmadanYe gitsin canım ya çok absürt şeyler olmadığı sürece çok kısıtlamamak lazım :)
Evet seker demir (kan hapi) benim bu multivitmain de var. Benim ilk gebeligimde ikinci donemde dr ekstra kan hapi vermisti. Ama ben kullanamadim. Cok kabiz ve kan agrisina neden oldu. Dr da düzenli olarak demir seviyeme bakti. Ama saolsun multivitaminlerde oldugh icin depolarim hiç bosalmadi.Anladım cnm. Burda da ilk 3 ay folik asit. Daha sonra decavit ya da elevit adında vitamin hapı aynı zamanda kan hapı veriliyor doğuma kadar kullandiriyorlar
HahahaÇocuklara serum fizyolojik yapıyoruz açılıyor. Öyle yapabilirsin çok tıkalıysa canım. Bir bardak suya bi cay kaşığı tuz koy karıştır ( içme suyu )
Enjektör varsa agzını aç kafanı eğ lavaboya sık burnuna ne var me yok çıkar :)
Canin istediginde yeme. Böyle ağzın sulu sulu oluyosa. Sanki tukuruklerin heryere akiyo gibi geliyosa, bi de aklindan baska bisi gecemiyosa kesinlikle asermeYa benimde portakal falan canim istiyor sulu seyler tatliyi cok severdim hic istemiyor. Asermekmi bilmem ama bazen bazi seylerin kokusu geliyor burnuma
Bende şuan turşu aşerdimmmAy kizlar ben bugün ilk defa aserdim galiba. Canim deli gibi tursu cekti, is yerinden ciktim markete gidip aldim! Hem de sarimsak beni hasta ediyor intoleransim var. Ona ragmen dayanamadim yedim. Daha sonra karin ağrısı olarak cok canimi yakacak ama değerdi beee
Offf bu gebeligimde ben de öyleyim. 2 haftada 1 kg aldim. Kaldi 35 hafta. Daha da ilk 4 ayda kg almayin diyolar.Bende şuan turşu aşerdimmmben ne görürsem onu aşeriyorum ya çok pis boğaz oldum
Ya yok başlamasın bulantı inan çok kötü beni maf etti kaç gündür ama bulantıya rağmen birinde bişey göreyim canım istiyor düşün arkadş sakız çiğniyordu onu bile istedim ben zayıfım canım o yüzden kilo almak istiyorum hamilelikte bol bol kilo alır onlarıda vermem İnşallahOfff bu gebeligimde ben de öyleyim. 2 haftada 1 kg aldim. Kaldi 35 hafta. Daha da ilk 4 ayda kg almayin diyolar.
Belki bulantim baslarda yine kg veririm diye dua ederken buluyorum kendimi. Ben gecen sefer gebeligimde 8kg verdim
Hamileliklerin benziyor mu birbirine? Benimkiler cok farkli.Ay tahminler varmı cinsiyet için
Cinsiyette belirtiler daha önce hamilelik geçirenler soyleyebilirmi
Benim 2. Gebeligim ve ilk oğlum olmuştu
Ilk belirti goguslermde kararma ve damarlar belirmişti mide bulantısı hiç olmamıştı şimdi çok merak ediyorum
Ah be kuzum ya alerjik bi bünyen varmış, temel şeyleri yerken bile sorun yaşıyosun demek. Ama artık kolayını almışsındır sen, ne kadar nasıl yemen gerektiğini bilirsin az çokAh tatlim benim herseye alerjik bi yapim var. Glüten, yumurta, peynir, yoğurt, sarimsak, zencefil bunlardan sadece bir kaçı. Portakal bile yiyemiyorum ben hasta olmadan