Hikayelerini de zevkle dinleriz canım,kayıpların için Allah sabır versin,yavrularını Allah sana bağışlasın,inşallah gönlüne göre olur canım,benimde eşim istedi biz biraz kalabalık seviyoruz galiba,evde dışarıda hayvanlarada bskıyoruz,her çeşit canlıyı çok severim,inş bizimle berabersindir evladın tutunmuştur sana canımHayi
Hayirisi olsun canim bekleyip gorcez dimi kizlar benim hikayem cok uzun anlatsam roman olur heralde 7 gebelik yasadim 2 sag 5 malesef dustu oyuzden hamile kaldigima asla sevinemedim valla bunlai yasayan birisi 3. Gebelige nasil cesaret eder dersiniz bilmiyom esim ve kizcelerim cok istedi Rabbim isteyen herkese nasip etsin dr gibiyim tabiki okadar cok problem yasadimki
Aa yaşımı da yazmamış mıyım canım 27 yaş artık :)İyi geceler canım yaaa bu ne kadar güzel bi habergrip için çok geçmiş olsun hala bende atlatamadım bugün ağrıdı başım ilerlemesinden korktum minoset içtim biraz vücut ağrımada iyi geldi
Tamam canım yarın inşallah oğlumu uyutuyorum şu an zor durumdayımonun daracık yatağındayız saçımla oynuyor
hoşgeldin canım hayırlı olsun bebişin
değerlerin gayet artmış kuzum içini ferah tut inşallah bebeğin seninledir
Canım ben de kızımda hiç birşey hissetmemiştim herkes bana çok şanslı olduğumu söylüyordu,inş rahat bi hamilelik geçirirsin böyle,herşey yolundd bence
evet kuzucum hatta yaşını da
tabi ki canım inş yarına ekliycem yukarda yazdığım gibi oğlum uyumadı henüz
yarın hallederiz canımcımHangi ülkeydi
Allah Allah canım ya bünye meselesi demek. Dikkatli ye o zaman intoleransın olan şeyleriEh az cok öğrendim ama arada kaciyo yine.. mesela bazen sarimsak koyduklarini anlamiyorum yemege. Disarda ya da arkadaslarda falan yersek, aksam yatağa gittiğimde guruldayan karnimla anlıyorum o gun yanlislikla sarimsak yedigimi.
Yumurta da oyle. Hele ona cok alerjigim. 1 hafta yataga dusurur beni. Gecen ay devin agzima tikiverdi yumurtasini anne sende ye diye. Yutmadim tukurdum ona ragmen mahvetti beni
Benide ekleyin kızlar2019 EKİM ANNELERİ
Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 29-10-2019
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.[/table]
Anne Adı Yaş SAT Doğum Tarihi Cinsiyet Kaçıncı Bebek Şehir Başlangıç Kilosu @fitmus 28 1Ocak 8Ekim 1 Konya 60 Blackkcat 32 29Aralık 5Ekim 3 Sakarya 66 @Lavanta89 29 2Ocak . 1 Konya 64 @sinhus 34 30Aralık 6Ekim 2 İstanbul 69 A AloeeVeraa 27 10Ocak 17Ekim 1 İzmir 55
[/td]
[tr]
[/tr]
Ben de bulgaristan gocmeyiyimOh oh yaşasın İzmir kardeşliği :) aslen Bulgaristan göçmeniyiz bi ayağımız orda ama İzmirin her köşesinin yeri başka
İnşallah canım benim hepimiz için 12. Ay bi an önce gelsin artık topikimizde cinsiyetleri konuşalımAy biliyorum sekerim ben de ilk gebeligimde cok bulandim. Ne zor ondan gecmek..kiyamam sana. Insallah 12. Haftada geciverir. Birden kesiliyor. Sen de rahat edersin
Hamilelikte kg vermeyi pek tavsiye etmiyolar ama benim yapabilecegim birsey yoktu. Cunku tam 22. Haftaya kadar gunde 3 defa istifra ettim. Ne yediysem cikti. 12. Haftama -4 kg ile baslamistim hic unutmuyorum. Tam 22. Haftada bulantim gecti 24. Haftada gebelik diyabeti cikti. Bu sefer de dr diyete soktu beni. Cok sukur insuline gerek kalmadi ama egzersiz ve diyetimi hic aksatmadim. O da kg verdirdi tabi bana..
Senin icinde sagliklisi neyse o olsun. Kg eksigin varsa muhakkak alirsin. Bebek ayarlar onu
Teşekkür ederim canım benim sanada çok geçmiş olsun inan zor geçiyor bu günler baş ağrısıda var İnşallah atlatırız bak sabah sabah uyandırdı beni illet. Parol iyi dedi doktorum günde 3 tane içebilirsin ama inat eşim almadı evde var var dedi aldırmadı geldik eve yok tabi ben pert şekilde yatıyorum evdeİyi geceler canım yaaa bu ne kadar güzel bi habergrip için çok geçmiş olsun hala bende atlatamadım bugün ağrıdı başım ilerlemesinden korktum minoset içtim biraz vücut ağrımada iyi geldi
Tamam canım yarın inşallah oğlumu uyutuyorum şu an zor durumdayımonun daracık yatağındayız saçımla oynuyor
hoşgeldin canım hayırlı olsun bebişin
değerlerin gayet artmış kuzum içini ferah tut inşallah bebeğin seninledir
Canım ben de kızımda hiç birşey hissetmemiştim herkes bana çok şanslı olduğumu söylüyordu,inş rahat bi hamilelik geçirirsin böyle,herşey yolundd bence
evet kuzucum hatta yaşını da
tabi ki canım inş yarına ekliycem yukarda yazdığım gibi oğlum uyumadı henüz
yarın hallederiz canımcımHangi ülkeydi
2019 EKİM ANNELERİ
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 29-10-2019
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.[/table]
Anne Adı Yaş SAT Doğum Tarihi Cinsiyet Kaçıncı Bebek Şehir Başlangıç Kilosu @fitmus 28 1Ocak 8Ekim 1 Konya 60 Blackkcat 32 29Aralık 5Ekim 3 Sakarya 66 @Lavanta89 29 2Ocak . 1 Konya 64 @sinhus 34 30Aralık 6Ekim 2 İstanbul 69 A AloeeVeraa 27 10Ocak 17Ekim 1 İzmir 55
[/td]
[tr]
[/tr]
Canim beni de eklermisin2019 EKİM ANNELERİ
[/td]
[tr]
[/tr]
Aa ne kadar güzel hemşehrim :) çok severim göçmenleri :) hangi yılın göçmenisiniz canımBen de bulgaristan gocmeyiyim
bende bugün kasık ağrısı hissetmemeye başladım. onun dışında da zaten bir belirtim yoktu. ara ara gün içerisinde hissettiriyordu bugün resmen bende unuttum hamile olduğumu.
dün çok fazla ayakta kaldım 7-8 saat arlıksız diyebilirim. akşam kasık ağrım oldu biraz ama bugün hiç yok. acaba bebeğe bir şey mi oldu diye düşündüm hemenböyle bir şey olsa nasıl anlarız ? ALLAH KORUSUN !!!
Kusum burda sorun gorurlerse 8. Haftada ilk ultrason. Ama sorun olmaz ise 12. Haftada ikili test var. Sonra 20. Haftada bi tane. En sonuncusu 36. Haftada sonra da dogum.
Ben gecer sefer ilk defa 12. Haftada ultrasona girdim. Ama bu sefer dr lari azicik kandirip aaa son adeti ne zaman olmustum ki hic hatirlamiyorum diyerekten bi 8. Hafta ultrasonu dusunuyorum hahaha. Yani tabi 8. Hafta olduğunu ben bilicem. Dr lar bebek ne kadarlık diue ogrenmek icin istiyormus ultrason. Bu teknigi de arkadasimdan ogrendim.
Oglumda 12. 17. Ve 20. Haftada ultrasona girdim. 17. Si ozel bi klinikte sadece cinsiyet ogrenmek icindi. 12. Haftada gorselerde soylemiyolar. Yasal degil. Daha sonra 20. Hafta Ultrasonda bebegin karaciğeri az buyuk cikti. Oglanlarda cok oluyomus bu. Takip icin 24. Ve 32. Haftalarda da girdim. 36. Haftada en son check up yapıldı sonra da dogum zaten. Yani ben 9 ayda toplam 6 kere girdim ki burda bu cok sayiliyo
Ben kullanıyorum cnmSekercim folik asite baslayabilirsiniz. Doktorunuzla ya da eczaciyla konusun. Down syndrome tehlikesini azaltiyor bebekte.
Benim de kasık ağrılarım azaldı canım 2 gündür nerdeyse hiç ağrımıyo ve ben de bunu kafama takıyorum şimdi. Ah annelik...Gunaydin tatli anne adaylari
Siddetli bulanti yasayanlardan bulantisi bir nebze de olsa azalanlar var mi?
Dunden beri bi tik daha iyi gibiyim, bu sefer de bi sorun mu var niye birazcik azaldi diye strese giriyorum
Hamilelik cok garipmis gercekten
Hep her şey yolunda gitsin canım, sağlıkla kucağımıza alalım inşallah yavrularımızıEger her şey yolunda giderse ben de ekim annesi olacağım :) Tüp bebek tedavisi gördük. Transfer sonrası 10. Günde betayı 285 12. Günde de 550 gördük kanda. Doktor bir daha tekrarlamaya gerek Yok artık usg ye gelirsin dedi. Tahmini Doğum tarihi 19 ekim çıkıyor
Hayırlı olsun hamileliğin, sağlıkla kucağına al inşallah arkadaşım.Eger her şey yolunda giderse ben de ekim annesi olacağım :) Tüp bebek tedavisi gördük. Transfer sonrası 10. Günde betayı 285 12. Günde de 550 gördük kanda. Doktor bir daha tekrarlamaya gerek Yok artık usg ye gelirsin dedi. Tahmini Doğum tarihi 19 ekim çıkıyor