2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Hikayelerini de zevkle dinleriz canım,kayıpların için Allah sabır versin,yavrularını Allah sana bağışlasın,inşallah gönlüne göre olur canım,benimde eşim istedi biz biraz kalabalık seviyoruz galiba,evde dışarıda hayvanlarada bskıyoruz,her çeşit canlıyı çok severim,inş bizimle berabersindir evladın tutunmuştur sana canım

Aa yaşımı da yazmamış mıyım canım 27 yaş artık :)

Allah Allah canım ya bünye meselesi demek. Dikkatli ye o zaman intoleransın olan şeyleri

Oğluşcum uyudu
HEPİNİZE İYİ GECELER KIZLARRRRRUyuyamıyacağım biliyorum ama gidip azıcıkta yatağımda tepineyimbi sağa,olmadı solayoruldum sırt üstüdüz yatmak bana göre deil derken dön dön durnasıl rahat edeceğini şaşırıpsabah yinede çok uyumuş gibi uyanıptüm gün uykulu gezmek,neyse kahvaltıya anneme gideyimsonrasında saatlerce uyku çekerim

Benide ekleyin kızlar
İsim elif23
Yaş 35
Sat 15 ocak
Doğum tarihi 22.10.2019
İkinci çocuk
Şehir izmir
Başlangıç kilosu 80

Herkese Gunaydin inşallah güzel haberler aldigimiz musmutlu bur hafta sonu olur dun neler neler konusmussunuz oyle maşallah size Ben erkenden yatıyorum yaa sanırım 9du dun oglusumla yattigimizda normalde oğlum da cok gec yatar ama annesini anladi zaar bana yardimci oluyo kuzum

Blackkcat Ayşemm benide eklee listeye
İsim : Yağmur
Sat :28 A
İnşallah canım benim hepimiz için 12. Ay bi an önce gelsin artık topikimizde cinsiyetleri konuşalım İnşallah hiç başlamaz bulantıların çok çekmişsin diğer gebeleğinde sağlıklı ideal bi şekilde kilo alırsın dogumdan sonrada İnşallah verirsin hamiş hamiş bol bol dua ediyorum sana İnşalllah canım boyum 1.70 kilom 55 kemik yapım ince olduğu için çubuk gibi duruyorum bıktım insanların kilo al bu ne hal eşime sen bu kıza bakmıyomsun gereksiz gereksiz insanlarır yorumları oda can sıkıcı oluyor

Teşekkür ederim canım benim sanada çok geçmiş olsun inan zor geçiyor bu günler baş ağrısıda var İnşallah atlatırız bak sabah sabah uyandırdı beni illet. Parol iyi dedi doktorum günde 3 tane içebilirsin ama inat eşim almadı evde var var dedi aldırmadı geldik eve yok tabi ben pert şekilde yatıyorum evde oda vijdan azabı çekiyo pervane oldu etrafımda

Canim beni de eklermisin
Anbe adı armes
Yaş 28
Sat 8 ocak
Dogum tarihi 15.10.2019
Şehir Çanakkale
Başlangıç kg 53

Olmaz inşallah bi şeycik de biz korkuyoruz işte, dün misafir gelecekti çok yorulduğum için herhalde bayılacak gibi oldum korktum da biraz ama normal sanırım, Ağrı oluyor zaten arada.. bu işler nasip biraz da Allah’a emanetler inşallah..

Ne güzel düşünmüşsün ben ilkinde yabancı bi siteyi takip ediyordum, orada da sizin gibi ultrason çok az bi sıkıntı yoksa, aslında doğru olanı öyledir belki ama biz de bi merak duramıyoruz.. bizim normal sizin fazladan çok ama bu sefer ben de o kadar gitmeyi düşünmüyorum, mesela bazı doktorlar kalbi çok dinlemenin kalp kapakçığını ısıttığını söylüyorlarmış, test bile düşünmüyorum sadece 3-4 kontrol.. ilk Doğumum 42. Haftada oldu öyle olursa son zamanlarda yine sık sık giderim tabi..

Blackkcat , beni de ekler misin canım?

Anne adı: lucida93
Sat: 09.01.2019
Doğum tarihi: 16.10.2019
Kaçıncı bebek: 2
Başlangıç kilo: 48

Benim de kasık ağrılarım azaldı canım 2 gündür nerdeyse hiç ağrımıyo ve ben de bunu kafama takıyorum şimdi. Ah annelik...

Hep her şey yolunda gitsin canım, sağlıkla kucağımıza alalım inşallah yavrularımızı

Hayırlı olsun hamileliğin, sağlıkla kucağına al inşallah arkadaşım.
Ben de tüp bebek tedavisi ile hamileyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…