2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Hayi

Hayirisi olsun canim bekleyip gorcez dimi kizlar benim hikayem cok uzun anlatsam roman olur heralde 7 gebelik yasadim 2 sag 5 malesef dustu oyuzden hamile kaldigima asla sevinemedim valla bunlai yasayan birisi 3. Gebelige nasil cesaret eder dersiniz bilmiyom esim ve kizcelerim cok istedi Rabbim isteyen herkese nasip etsin dr gibiyim tabiki okadar cok problem yasadimki
Hikayelerini de zevkle dinleriz canım,kayıpların için Allah sabır versin,yavrularını Allah sana bağışlasın,inşallah gönlüne göre olur canım,benimde eşim istedi biz biraz kalabalık seviyoruz galiba,evde dışarıda hayvanlarada bskıyoruz,her çeşit canlıyı çok severim,inş bizimle berabersindir evladın tutunmuştur sana canım:21:

İyi geceler canım yaaa bu ne kadar güzel bi haber:KK49:grip için çok geçmiş olsun hala bende atlatamadım:anne:bugün ağrıdı başım ilerlemesinden korktum minoset içtim biraz vücut ağrımada iyi geldi

Tamam canım yarın inşallah oğlumu uyutuyorum şu an zor durumdayım:KK53:onun daracık yatağındayız saçımla oynuyor:mad:
hoşgeldin canım hayırlı olsun bebişin:KK200:

değerlerin gayet artmış kuzum içini ferah tut inşallah bebeğin seninledir:emir_bebek:

Canım ben de kızımda hiç birşey hissetmemiştim herkes bana çok şanslı olduğumu söylüyordu,inş rahat bi hamilelik geçirirsin böyle,herşey yolundd bence :KK50:
evet kuzucum hatta yaşını da:-)

tabi ki canım inş yarına ekliycem yukarda yazdığım gibi oğlum uyumadı henüz:KK45:

yarın hallederiz canımcım:KK15:Hangi ülkeydi:KK19:
Aa yaşımı da yazmamış mıyım canım 27 yaş artık :)

Eh az cok öğrendim ama arada kaciyo yine.. mesela bazen sarimsak koyduklarini anlamiyorum yemege. Disarda ya da arkadaslarda falan yersek, aksam yatağa gittiğimde guruldayan karnimla anlıyorum o gun yanlislikla sarimsak yedigimi.
Yumurta da oyle. Hele ona cok alerjigim. 1 hafta yataga dusurur beni. Gecen ay devin agzima tikiverdi yumurtasini anne sende ye diye. Yutmadim tukurdum ona ragmen mahvetti beni
Allah Allah canım ya bünye meselesi demek. Dikkatli ye o zaman intoleransın olan şeyleri

Oğluşcum uyudu:halay:
HEPİNİZE İYİ GECELER KIZLARRRRR:KK54:Uyuyamıyacağım biliyorum ama gidip azıcıkta yatağımda tepineyim:KK45:bi sağa,olmadı sola:KK51:yoruldum sırt üstü:confused:düz yatmak bana göre deil derken dön dön dur:KK35:nasıl rahat edeceğini şaşırıp:KK31:sabah yinede çok uyumuş gibi uyanıp:KK75:tüm gün uykulu gezmek,neyse kahvaltıya anneme gideyim:KK71:sonrasında saatlerce uyku çekerim:KK73::KK73:

:nazar:2019 EKİM ANNELERİ:nazar:
:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 29-10-2019

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.[/table]
Anne Adı:anneadayı:Yaş:KK49:SAT:halay:Doğum Tarihi:emir_bebek:Cinsiyet:nazar:Kaçıncı Bebek:dondurma:ŞehirEn Büyük TÜRKİYEBaşlangıç Kilosu:spor:
@fitmus 281Ocak8Ekim:emir_bebek:1Konya60
Blackkcat Blackkcat 3229Aralık5Ekim:emir_bebek:3Sakarya66
@Lavanta89 292Ocak. :emir_bebek:1Konya64 @sinhus 3430Aralık6Ekim:emir_bebek:2İstanbul69
A AloeeVeraa 27 10Ocak 17Ekim:emir_bebek:1İzmir55

[/td]

[tr]
[/tr]
Benide ekleyin kızlar :KK200:
İsim elif23
Yaş 35
Sat 15 ocak
Doğum tarihi 22.10.2019
İkinci çocuk :110:
Şehir izmir
Başlangıç kilosu 80

Herkese Gunaydin inşallah güzel haberler aldigimiz musmutlu bur hafta sonu olur :dua: dun neler neler konusmussunuz oyle maşallah size :nazar: Ben erkenden yatıyorum yaa sanırım 9du dun oglusumla yattigimizda normalde oğlum da cok gec yatar ama annesini anladi zaar :KK48:bana yardimci oluyo kuzum

Blackkcat Blackkcat Ayşemm benide eklee listeye
İsim : Yağmur
Sat :28 A
Ay biliyorum sekerim ben de ilk gebeligimde cok bulandim. Ne zor ondan gecmek..kiyamam sana. Insallah 12. Haftada geciverir. Birden kesiliyor. Sen de rahat edersin :KK200:

Hamilelikte kg vermeyi pek tavsiye etmiyolar ama benim yapabilecegim birsey yoktu. Cunku tam 22. Haftaya kadar gunde 3 defa istifra ettim. Ne yediysem cikti. 12. Haftama -4 kg ile baslamistim hic unutmuyorum. Tam 22. Haftada bulantim gecti 24. Haftada gebelik diyabeti cikti. Bu sefer de dr diyete soktu beni. Cok sukur insuline gerek kalmadi ama egzersiz ve diyetimi hic aksatmadim. O da kg verdirdi tabi bana..

Senin icinde sagliklisi neyse o olsun. Kg eksigin varsa muhakkak alirsin. Bebek ayarlar onu :emir_bebek::KK200:
İnşallah canım benim hepimiz için 12. Ay bi an önce gelsin artık topikimizde cinsiyetleri konuşalım :KK200: İnşallah hiç başlamaz bulantıların çok çekmişsin diğer gebeleğinde sağlıklı ideal bi şekilde kilo alırsın dogumdan sonrada İnşallah verirsin hamiş hamiş bol bol dua ediyorum sana:KK200::nazar: İnşalllah canım boyum 1.70 kilom 55 kemik yapım ince olduğu için çubuk gibi duruyorum bıktım insanların kilo al bu ne hal eşime sen bu kıza bakmıyomsun gereksiz gereksiz insanlarır yorumları oda can sıkıcı oluyor

İyi geceler canım yaaa bu ne kadar güzel bi haber:KK49:grip için çok geçmiş olsun hala bende atlatamadım:anne:bugün ağrıdı başım ilerlemesinden korktum minoset içtim biraz vücut ağrımada iyi geldi

Tamam canım yarın inşallah oğlumu uyutuyorum şu an zor durumdayım:KK53:onun daracık yatağındayız saçımla oynuyor:mad:
hoşgeldin canım hayırlı olsun bebişin:KK200:

değerlerin gayet artmış kuzum içini ferah tut inşallah bebeğin seninledir:emir_bebek:

Canım ben de kızımda hiç birşey hissetmemiştim herkes bana çok şanslı olduğumu söylüyordu,inş rahat bi hamilelik geçirirsin böyle,herşey yolundd bence :KK50:
evet kuzucum hatta yaşını da:-)

tabi ki canım inş yarına ekliycem yukarda yazdığım gibi oğlum uyumadı henüz:KK45:

yarın hallederiz canımcım:KK15:Hangi ülkeydi:KK19:
Teşekkür ederim canım benim sanada çok geçmiş olsun inan zor geçiyor bu günler baş ağrısıda var İnşallah atlatırız bak sabah sabah uyandırdı beni illet. Parol iyi dedi doktorum günde 3 tane içebilirsin ama inat eşim almadı evde var var dedi aldırmadı geldik eve yok tabi ben pert şekilde yatıyorum evde:kızgın: oda vijdan azabı çekiyo pervane oldu etrafımda :KK61:

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 29-10-2019

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.[/table]
Anne Adı:anneadayı:Yaş:KK49:SAT:halay:Doğum Tarihi:emir_bebek:Cinsiyet:nazar:Kaçıncı Bebek:dondurma:ŞehirEn Büyük TÜRKİYEBaşlangıç Kilosu:spor:
@Lavanta89 292Ocak. :emir_bebek:1Konya64 @sinhus 3430Aralık6Ekim:emir_bebek:2İstanbul69

[/td]

[tr]
[/tr]

[/td]

[tr]
[/tr]
Canim beni de eklermisin
Anbe adı armes
Yaş 28
Sat 8 ocak
Dogum tarihi 15.10.2019
Şehir Çanakkale
Başlangıç kg 53

bende bugün kasık ağrısı hissetmemeye başladım. onun dışında da zaten bir belirtim yoktu. ara ara gün içerisinde hissettiriyordu bugün resmen bende unuttum hamile olduğumu.
dün çok fazla ayakta kaldım 7-8 saat arlıksız diyebilirim. akşam kasık ağrım oldu biraz ama bugün hiç yok. acaba bebeğe bir şey mi oldu diye düşündüm hemen :KK43: böyle bir şey olsa nasıl anlarız ? ALLAH KORUSUN !!!

Olmaz inşallah bi şeycik de biz korkuyoruz işte, dün misafir gelecekti çok yorulduğum için herhalde bayılacak gibi oldum korktum da biraz ama normal sanırım, Ağrı oluyor zaten arada.. bu işler nasip biraz da Allah’a emanetler inşallah.. :KK54:

Kusum burda sorun gorurlerse 8. Haftada ilk ultrason. Ama sorun olmaz ise 12. Haftada ikili test var. Sonra 20. Haftada bi tane. En sonuncusu 36. Haftada sonra da dogum.
Ben gecer sefer ilk defa 12. Haftada ultrasona girdim. Ama bu sefer dr lari azicik kandirip aaa son adeti ne zaman olmustum ki hic hatirlamiyorum diyerekten bi 8. Hafta ultrasonu dusunuyorum hahaha. Yani tabi 8. Hafta olduğunu ben bilicem. Dr lar bebek ne kadarlık diue ogrenmek icin istiyormus ultrason. Bu teknigi de arkadasimdan ogrendim.
Oglumda 12. 17. Ve 20. Haftada ultrasona girdim. 17. Si ozel bi klinikte sadece cinsiyet ogrenmek icindi. 12. Haftada gorselerde soylemiyolar. Yasal degil. Daha sonra 20. Hafta Ultrasonda bebegin karaciğeri az buyuk cikti. Oglanlarda cok oluyomus bu. Takip icin 24. Ve 32. Haftalarda da girdim. 36. Haftada en son check up yapıldı sonra da dogum zaten. Yani ben 9 ayda toplam 6 kere girdim ki burda bu cok sayiliyo

Ne güzel düşünmüşsün ben ilkinde yabancı bi siteyi takip ediyordum, orada da sizin gibi ultrason çok az bi sıkıntı yoksa, aslında doğru olanı öyledir belki ama biz de bi merak duramıyoruz.. bizim normal sizin fazladan çok :KK48: ama bu sefer ben de o kadar gitmeyi düşünmüyorum, mesela bazı doktorlar kalbi çok dinlemenin kalp kapakçığını ısıttığını söylüyorlarmış, test bile düşünmüyorum sadece 3-4 kontrol.. ilk Doğumum 42. Haftada oldu öyle olursa son zamanlarda yine sık sık giderim tabi..

Blackkcat Blackkcat , beni de ekler misin canım?

Anne adı: lucida93
Sat: 09.01.2019
Doğum tarihi: 16.10.2019
Kaçıncı bebek: 2
Başlangıç kilo: 48

Gunaydin tatli anne adaylari :KK19:

Siddetli bulanti yasayanlardan bulantisi bir nebze de olsa azalanlar var mi?

Dunden beri bi tik daha iyi gibiyim, bu sefer de bi sorun mu var niye birazcik azaldi diye strese giriyorum :deli:

Hamilelik cok garipmis gercekten:nazar::KK200::confused::-)
Benim de kasık ağrılarım azaldı canım 2 gündür nerdeyse hiç ağrımıyo ve ben de bunu kafama takıyorum şimdi. Ah annelik... :olamaz:

Eger her şey yolunda giderse ben de ekim annesi olacağım :) Tüp bebek tedavisi gördük. Transfer sonrası 10. Günde betayı 285 12. Günde de 550 gördük kanda. Doktor bir daha tekrarlamaya gerek Yok artık usg ye gelirsin dedi. Tahmini Doğum tarihi 19 ekim çıkıyor
Hep her şey yolunda gitsin canım, sağlıkla kucağımıza alalım inşallah yavrularımızı :dua:

Eger her şey yolunda giderse ben de ekim annesi olacağım :) Tüp bebek tedavisi gördük. Transfer sonrası 10. Günde betayı 285 12. Günde de 550 gördük kanda. Doktor bir daha tekrarlamaya gerek Yok artık usg ye gelirsin dedi. Tahmini Doğum tarihi 19 ekim çıkıyor
Hayırlı olsun hamileliğin, sağlıkla kucağına al inşallah arkadaşım.
Ben de tüp bebek tedavisi ile hamileyim...

X