2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

baktı ultrasonla ilkinde vajinal ultrasonda öğrendik sonra karnımdan baktı. haftaya yine gel dedi kontrole ama hiç detay söylemedi. geç adet dönemlerim olduğundan sanırım haftayı belirleyemiyoruz. 72. gün regl olmadığımda doktora gittim. PKO olduğum için baya rahattım açıkçası. beta en son 10000 küsür çıktı.

yaaa aynı ben. bende tatlı düşkünüydüm :) ve benim de şu an sağ tarafta kasık ağrıları var :) erkek geçiyor içimden :)
Benim de kasık ağrılarım çoğunlukla sağda oluyo canım :) ben pek hissedemiyorum şu an cinsiyet hakkında bi şey ama arada bi kız diye doğuyo içime bakalım ne olucak :)

Merhaba folik asit kullanıyor musunuz. Ultrasona dikkat ediyorlarsa bu konuda nasıllar

Ye gitsin canım ya çok absürt şeyler olmadığı sürece çok kısıtlamamak lazım :)

Merhaba folik asit kullanıyor musunuz. Ultrasona dikkat ediyorlarsa bu konuda nasıllar
Ben multivitamin kullaniyorum gebelere ozel. Icinde yeterli folik asit bulunuyor. Burda gebe kalma calismalarina baslamadan 3 ay once kullanmaya baslayin diye tavsiye veriyorlar. Biz 2. Ayda gebe kaldik bu sefer. Ben 4-5 aydir kullaniyorum bu multivitaminleri.
Ilk gebeliğimde 6. Ayima kadar kullandim. Sonra neden hatirlamiyorum hatirlamiyorum bırakmıştım. Bu sefer dr birak demezse birakmayacagim. Hatta emzirirken bile kullanmayi dusunuyorum. Cunku emzirirken insanin butun elinden ayagindan enerji gidiyor.

Anladım cnm. Burda da ilk 3 ay folik asit. Daha sonra decavit ya da elevit adında vitamin hapı aynı zamanda kan hapı veriliyor doğuma kadar kullandiriyorlar

Benim de yakın değerler ilerliyor ama korkulacak bişey yok sanırım 8şubat 52
10 şubat 104
12 şubat 211
14 şubat 364

Sonuncusunda korktum iki katı olmamış diye ama hemşire tekrar yapmaya gerek yok dedi ultrason için gün verdi

Benim aşılama oldu endişem birazda o yüzden. %60 üstü artış normal kabul edilir diyolar. Öğleden beri araştırıyorum. Bakalım rabbim ne derse o olacak. Pazar günü tekrar kan vericem.

Ya benimde portakal falan canim istiyor sulu seyler tatliyi cok severdim hic istemiyor. Asermekmi bilmem ama bazen bazi seylerin kokusu geliyor burnuma

Evet bende böyleyim canım, şükür kapıda falan karşılıyorum ama ilgi sıfır, az da onlar bizle ilgilensin :), ben de ağlayıp duruyorum, sonra kendimi iyi hissedince açıklıyorum tekrar tekrar çünkü henüz çok anlayamıyor ne yaşadığımı biraz psikolojik zannediyor

Canım için rahat olsun diye pazertesi başka bir doktora git zorla yani korkularınıda söyle ona göre muayene eder kese boyuna bebeğe görede kaç haftalık olduğunu söylüyorlar İnşallah güzel haberler verirsin bize canım

Benim aşılama oldu endişem birazda o yüzden. %60 üstü artış normal kabul edilir diyolar. Öğleden beri araştırıyorum. Bakalım rabbim ne derse o olacak. Pazar günü tekrar kan vericem.

Hayırlısıyla kat kat artar inşallah canım , benim de tüp bebek o yüzden endişeleniyorum ama Rabbim hayırlısıyla keseyi ve kalp atışını görmeyi nasip eder inşallah bizlere de

Üyelik adı : ismihazan
25 yaş
İlk bebek
9 ekim 2019
Samsun
Son adet tarihi 3 ocak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…