Mentolluydu canım hatta bogazıma kaçtı lavaboya koştum bi dahada sıktırmam kavga çıkartırırım
Benim kızımda anneci hep yanımda anne bütün işler neden senin görevin birazda babam yapsın diyor gel keyif yapalım azıcık diyor eşim kıskanıyor bazen hani kızlar babacı olurdu diyor ama ben açıkçası biraz büyüdüklerinde rollerin değişeceğini düşünüyorum çünkü ben babasıydım hala öyleyim erkek kardeşimde anneci[/QUO
[/QUOTE]Ben iste uyuyorum! Ahhaha saka tabii ki ama bazen çok zorlaniyorum ya. Mühendisim ben. Bazen kod yazarken sozcukler havada uçuşmaya basliyor bi bakiyorum benim gozler sasirmaya baslamis. Uyku hali cokmus. Bi kac kere wc ye girip gozumu dinlendirdigim oldu ne yalan soyliyeyim.
Zaten gece cise kalkmaktan uyku harap oldu. Ogluma wc egitimi verdik bi kac ekstra bezi kaldi evde, yeminle bi gun takip uyucam. Sabaha kadar hem uyur hem iserim
[QgOTE="Azra 1, post: 58897428, member: 920411"]Kıyamam ya senin zaten çok ağır geçiyor
Çalışıyor musın ?
Benim sabah işe gelmem zulüm araba kullanıyorum ama sürekli sağa çekip öğürüp tekrar biniyorum...
İşte de ölü gibiyim performansım inanılmaz düştü
Çalışan hamileler nasıl dinleniyorsunuz ??
Soda ic seker cok iyi gelir! Ben de ilk gebeligimde su icemiyodum. Tuzlu leblebi, tuzlu kraker ve soda bi tek rahatlatiyordu.Kızlar, nasılsınız? Dün hiç giremedim siteye. Bayağı konuşmuşsunuz çok.güzel. :) ben hastayım kızlar ya. Oturamıyorum, ayakta duramıyorum, gezemiyorum. Yatmam lazım sürekli.ayağı kalktığım zaman midem de başlıyor. Su içsem zaten midem daha kötü oluyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Ben hiç.böyle olmamıştım. Çok ağır geçiyor.
Aaa bi de hemserim cikti.bornovaliyim benİsim: AloeeVeraa
İlk çocuk
Tahmini doğum tarihi: 17 Ekim 2019
Yaşadığım şehir: İzmir
Başlangıç kilom: 55
Selam hemşerilerimAaa bi de hemserim cikti.bornovaliyim ben
Bende kanadada yasiyorum! Amsterdam da gorumcem, Rotterdam da cok yakın arkadaşım var. Bi kere ziyarete geldim cok begenidm <3Selam hemşerilerim
Bende izmir karsiyakaliyim
Ama hollanda da yaşıyorum
Evet kanada da sonuçları bilinmiyor diye fazla sokmak istemiyoruz diyo dr. Ama bazen de insan cok korkuyo, bebegini ozluyo. Ilk anneler icin zor oluyo yani.miranda_1986 bence örnek almamız gerekiyor bu ultrason sıklığını bir anlamı var elbette sonuclarını bilmedğimiz bir şey ultrasonun bebeğe zararı Burdada haftada bir çağırıyorlar resmen ben rahatsızım bu durumdan
Seviyorum bende buralariBende kanadada yasiyorum! Amsterdam da gorumcem, Rotterdam da cok yakın arkadaşım var. Bi kere ziyarete geldim cok begenidm <3
Ben ilçedeyim canım özelden yazayım burda açık etmiyim kendimi :)Aaa bi de hemserim cikti.bornovaliyim ben
Ben ilçedeyim zaten canım :)Selam hemşerilerim
Bende izmir karsiyakaliyim
Ama hollanda da yaşıyorum
Aaa ne guzel tesaduf. Benim de bir oglum var. Mayis da 3 yasini bitirecek. Adi Devin.Seviyorum bende buralari
İlk cocugun erkek mi, kac yasinda
Benim oglum 3 yasinda
Ben de öyle çok tatlı yerdim ama şimdi canım tatlı istemiyo hiç aklıma gelmiyo nedense :)