- 18 Ağustos 2008
- 2.053
- 2.531
Benim ki Deniz EfeAaa ne guzel tesaduf. Benim de bir oglum var. Mayis da 3 yasini bitirecek. Adi Devin.
Kasimda 3 e girdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim ki Deniz EfeAaa ne guzel tesaduf. Benim de bir oglum var. Mayis da 3 yasini bitirecek. Adi Devin.
Canım her bünye farklı senin bünyen iyi her gebelikte farklı kimi hamileliğini mide bulantısıyla öğreniyor kiminde 8. Hafta başlıyormuş o yüzden içini ferah tut sende o şanslı annelerdensin beta değerini öğrendiğin zaman ultrasonla bakmadılar mı canım
Benim de kasık ağrılarım çoğunlukla sağda oluyo canım :) ben pek hissedemiyorum şu an cinsiyet hakkında bi şey ama arada bi kız diye doğuyo içime bakalım ne olucak :)yaaa aynı ben. bende tatlı düşkünüydüm :) ve benim de şu an sağ tarafta kasık ağrıları var :) erkek geçiyor içimden :)
Merhaba folik asit kullanıyor musunuz. Ultrasona dikkat ediyorlarsa bu konuda nasıllarAy kizlar ben bugün ilk defa aserdim galiba. Canim deli gibi tursu cekti, is yerinden ciktim markete gidip aldim! Hem de sarimsak beni hasta ediyor intoleransim var. Ona ragmen dayanamadim yedim. Daha sonra karin ağrısı olarak cok canimi yakacak ama değerdi beee
Memleketten uzak İzmirliler <3
Masallah ona!Benim ki Deniz Efe
Kasimda 3 e girdi
Ye gitsin canım ya çok absürt şeyler olmadığı sürece çok kısıtlamamak lazım :)Ay kizlar ben bugün ilk defa aserdim galiba. Canim deli gibi tursu cekti, is yerinden ciktim markete gidip aldim! Hem de sarimsak beni hasta ediyor intoleransim var. Ona ragmen dayanamadim yedim. Daha sonra karin ağrısı olarak cok canimi yakacak ama değerdi beee
Ben multivitamin kullaniyorum gebelere ozel. Icinde yeterli folik asit bulunuyor. Burda gebe kalma calismalarina baslamadan 3 ay once kullanmaya baslayin diye tavsiye veriyorlar. Biz 2. Ayda gebe kaldik bu sefer. Ben 4-5 aydir kullaniyorum bu multivitaminleri.Merhaba folik asit kullanıyor musunuz. Ultrasona dikkat ediyorlarsa bu konuda nasıllar
Oh oh yaşasın İzmir kardeşliği :) aslen Bulgaristan göçmeniyiz bi ayağımız orda ama İzmirin her köşesinin yeri başka
Anladım cnm. Burda da ilk 3 ay folik asit. Daha sonra decavit ya da elevit adında vitamin hapı aynı zamanda kan hapı veriliyor doğuma kadar kullandiriyorlarBen multivitamin kullaniyorum gebelere ozel. Icinde yeterli folik asit bulunuyor. Burda gebe kalma calismalarina baslamadan 3 ay once kullanmaya baslayin diye tavsiye veriyorlar. Biz 2. Ayda gebe kaldik bu sefer. Ben 4-5 aydir kullaniyorum bu multivitaminleri.
Ilk gebeliğimde 6. Ayima kadar kullandim. Sonra neden hatirlamiyorum hatirlamiyorum bırakmıştım. Bu sefer dr birak demezse birakmayacagim. Hatta emzirirken bile kullanmayi dusunuyorum. Cunku emzirirken insanin butun elinden ayagindan enerji gidiyor.
Benim de yakın değerler ilerliyor ama korkulacak bişey yok sanırım 8şubat 52Kızlar iyi akşamlar. Adetim 6 şubattı 8 şubatta test yaptırdım 63 çıktı hcg, 11 şubatta 174 çıktı, 13 şubatta 352 çıktı. Bugün yaptırdım 604 çıktı. Felaket bi korku düştü içime. Hemşire artış olmuş moralini bozma testi tekrarlayıp takip edicez dedi. 2. aşılamamdı bu ay..
Benim de yakın değerler ilerliyor ama korkulacak bişey yok sanırım 8şubat 52
10 şubat 104
12 şubat 211
14 şubat 364
Sonuncusunda korktum iki katı olmamış diye ama hemşire tekrar yapmaya gerek yok dedi ultrason için gün verdi
Canım ben sat yazmayı unutmuşum.İsim: AloeeVeraa
İlk çocuk
Tahmini doğum tarihi: 17 Ekim 2019
Yaşadığım şehir: İzmir
Başlangıç kilom: 55
Ya benimde portakal falan canim istiyor sulu seyler tatliyi cok severdim hic istemiyor. Asermekmi bilmem ama bazen bazi seylerin kokusu geliyor burnumaAy kizlar ben bugün ilk defa aserdim galiba. Canim deli gibi tursu cekti, is yerinden ciktim markete gidip aldim! Hem de sarimsak beni hasta ediyor intoleransim var. Ona ragmen dayanamadim yedim. Daha sonra karin ağrısı olarak cok canimi yakacak ama değerdi beee
Evet bende böyleyim canım, şükür kapıda falan karşılıyorum ama ilgi sıfır, az da onlar bizle ilgilensin :), ben de ağlayıp duruyorum, sonra kendimi iyi hissedince açıklıyorum tekrar tekrar çünkü henüz çok anlayamıyor ne yaşadığımı biraz psikolojik zannediyorKızlar eşinizle ilgilenebiliyor musunuz ?ben yorgunlukla hoşgeldin bile diyemiyorum. Tatlılar börekler yapardım ama yok kolum kalkmıyor. Dışarda yiyelim diyor onu da istemiyorum
her işten geldiğinde uyuyorum gece de ağlayıp sızlayıp onu uyutmuyorum.
Ağrım sızım gerginliğim bitmiyor
Gebelikten önce hep sarılır otururdum ona ilgilenirdim. Şuan omzuma elini atsa omzum acıyor diyorum hep Sohbet ederdim şuan sadece uyuyorum ya da gebelikle ilgili konuşuyorum.
Siz de böyle misiniz ?
baktı ultrasonla ilkinde vajinal ultrasonda öğrendik sonra karnımdan baktı. haftaya yine gel dedi kontrole ama hiç detay söylemedi. geç adet dönemlerim olduğundan sanırım haftayı belirleyemiyoruz. 72. gün regl olmadığımda doktora gittim. PKO olduğum için baya rahattım açıkçası. beta en son 10000 küsür çıktı.
Benim aşılama oldu endişem birazda o yüzden. %60 üstü artış normal kabul edilir diyolar. Öğleden beri araştırıyorum. Bakalım rabbim ne derse o olacak. Pazar günü tekrar kan vericem.
Arkadaşım soldan yumurtladı, doktor ilk kontrolde soldan yumurtlamışsın muhtemelen kız dedi. Ama erkek :)Ramzi teorisine göre mi diyorsunuz kızlar ben soldan yumurtladım çok net hissettim doktor da sesi soldan yumurtlamışsın diye
Bakalım ne olacak merak içindeyim gönlümde kız yatıyor
Üyelik adı : ismihazanKızlarrr
Artık tablomuzu oluşturma zamanı,sayfanın en başında olacak,denemek için ilk kendimi yazmış oldum ve sabahtan beri uğraşıyorumepeyce zor ve uzun sürüyormuş
EVET TATLIŞ MI TATLIŞ EKİM ANNELERİ BİLGİLERİNİZİ BEKLİYORUM MUHAKKAK BENİ ETİKETLEYİN YA DA ALINTILAYIN Kİ GÖZÜMDEN KAÇMASIN CANLAR
Müsait oldukça herkesi ekliycem
Üyelik adınız,yaşınız,kaçıncı çocuk,tahmini doğum tarihi,yaşadığınız şehir,SAT,başlangıç kilonuz,cinsiyet(tabi öğrendikçe ekliyicem)
KIZLAR BENİ ETİKETLEMEYİ UNUTMAYIN BİLGİLERİ YAZDIĞINIZDA