2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Mentolluydu canım hatta bogazıma kaçtı lavaboya koştum bi dahada sıktırmam kavga çıkartırırım:KK70:
:rolleyes: Çocuklara serum fizyolojik yapıyoruz açılıyor. Öyle yapabilirsin çok tıkalıysa canım. Bir bardak suya bi cay kaşığı tuz koy karıştır ( içme suyu )
Enjektör varsa agzını aç kafanı eğ lavaboya sık burnuna ne var me yok çıkar :)

Iste diyorum kiz evlat altin evlat. Simdiden annesinin keyfini dusunuyor. Masallah vallahi.

Bilmiyorum artik buyuduklerinde degisir mi. Bana herkes ikide bir de senin oglan anneci olcak bak gor diyolar. Ben de hep ayni tepkiyi veriyorum:
Haniiiii? Haniiiii nerdeeeee?

Benim kızımda anneci hep yanımda anne bütün işler neden senin görevin birazda babam yapsın diyor gel keyif yapalım azıcık diyor eşim kıskanıyor bazen hani kızlar babacı olurdu diyor ama ben açıkçası biraz büyüdüklerinde rollerin değişeceğini düşünüyorum çünkü ben babasıydım hala öyleyim erkek kardeşimde anneci :110::KK200:[/QUO

T _Tokyo_ kaç haftalıksın canım.? Ben 7+2 deyim. Son 4-5 gündür mide agrım başladı. Çok kötü de değilim. Bence de inş bulanmaz sıkıntı yaşamazsın. İnan bana dünyan kararıyor :bicak:

Ben iste uyuyorum! Ahhaha saka tabii ki ama bazen çok zorlaniyorum ya. Mühendisim ben. Bazen kod yazarken sozcukler havada uçuşmaya basliyor bi bakiyorum benim gozler sasirmaya baslamis. Uyku hali cokmus. Bi kac kere wc ye girip gozumu dinlendirdigim oldu ne yalan soyliyeyim.
Zaten gece cise kalkmaktan uyku harap oldu. Ogluma wc egitimi verdik bi kac ekstra bezi kaldi evde, yeminle bi gun takip uyucam. Sabaha kadar hem uyur hem iserim:halay:

[QgOTE="Azra 1, post: 58897428, member: 920411"]Kıyamam ya senin zaten çok ağır geçiyor
Çalışıyor musın ?
Benim sabah işe gelmem zulüm araba kullanıyorum ama sürekli sağa çekip öğürüp tekrar biniyorum...
İşte de ölü gibiyim performansım inanılmaz düştü
Çalışan hamileler nasıl dinleniyorsunuz ??[/QUOTE]

Ben iste uyuyorum! Ahhaha saka tabii ki ama bazen çok zorlaniyorum ya. Mühendisim ben. Bazen kod yazarken sozcukler havada uçuşmaya basliyor bi bakiyorum benim gozler sasirmaya baslamis. Uyku hali cokmus. Bi kac kere wc ye girip gozumu dinlendirdigim oldu ne yalan soyliyeyim.
Zaten gece cise kalkmaktan uyku harap oldu. Ogluma wc egitimi verdik bi kac ekstra bezi kaldi evde, yeminle bi gun takip uyucam. Sabaha kadar hem uyur hem iserim:halay:

[QgOTE="Azra 1, post: 58897428, member: 920411"]Kıyamam ya senin zaten çok ağır geçiyor
Çalışıyor musın ?
Benim sabah işe gelmem zulüm araba kullanıyorum ama sürekli sağa çekip öğürüp tekrar biniyorum...
İşte de ölü gibiyim performansım inanılmaz düştü
Çalışan hamileler nasıl dinleniyorsunuz ??
[/QUOTE]
İlk Doğumun vajinal miydi canım ?

Kızlar, nasılsınız? Dün hiç giremedim siteye. Bayağı konuşmuşsunuz çok.güzel. :) ben hastayım kızlar ya. Oturamıyorum, ayakta duramıyorum, gezemiyorum. Yatmam lazım sürekli. :KK43: ayağı kalktığım zaman midem de başlıyor. Su içsem zaten midem daha kötü oluyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Ben hiç.böyle olmamıştım. Çok ağır geçiyor. :KK43:
Soda ic seker cok iyi gelir! Ben de ilk gebeligimde su icemiyodum. Tuzlu leblebi, tuzlu kraker ve soda bi tek rahatlatiyordu.
Bir de azicik miden rahatlarsa hemeb limon zencefil cayi yap kendine. Cok degil bi bardak yeter. Ama o zencefil nasil rahatlatiyor biliyor musun!!! 22. Haftaya kadar bulanti yasadim ilk gebeligimde. Kendini rahatlatan seyi muhakkak bulacaksim şekerim! Yoksa gunler gecmiyor

İlk Doğumun vajinal miydi canım ?[/QUOTE]
Ahhh nerde sekerim. 20 saat sanci cektim de ta ondan sonra acil sezeryana aldılar. Gece yarım da sancilarim basladi. Arkasindan mukus tipam dustu. Yavas yavas suyum gelmeye basladi ama 4 gibiydi saril diye akti. Sonra hep akti. Hastaneye sabah 8 gibi gittim. Acilman az dediler. Oglen 4 e kadar herseyi reddettim ama sonra suni sanciyi kabul ettim acilmam cogalsin diye. Suni alinca sanciya dayanamadim. Epidural istedim Sonra hemsire suyun cok akiyo dedi. Tam ben amaaaan aksin deyip rahatlamistim ki aksam 9 gibi birden makineler ötmeye basladi. Dr geldi. Suyu cok azaldi bebegin. Strese girdi. Anca 1 saat dayanir dedi ben kendimi masada buldum. 10.23 de saglikli bir bebek cooook yorgun bir anneye doğdu

miranda_1986 miranda_1986 bence örnek almamız gerekiyor bu ultrason sıklığını bir anlamı var elbette sonuclarını bilmedğimiz bir şey ultrasonun bebeğe zararı Burdada haftada bir çağırıyorlar resmen ben rahatsızım bu durumdan
Evet kanada da sonuçları bilinmiyor diye fazla sokmak istemiyoruz diyo dr. Ama bazen de insan cok korkuyo, bebegini ozluyo. Ilk anneler icin zor oluyo yani.
Ortasında en iyisi aslinda.

T _Tokyo_ kaç haftalıksın canım.? Ben 7+2 deyim. Son 4-5 gündür mide agrım başladı. Çok kötü de değilim. Bence de inş bulanmaz sıkıntı yaşamazsın. İnan bana dünyan kararıyor :bicak:

ya işte benim tam tarihim belli değil 29 kasım da regl oldum en son. ama doktor 4-5 haftalık gibi dedi. bende geçen hafta regl olduğumu öğrendim. PKO olduğum için geç regl oluyordum zaten ihtimal vermedim gecikince. test yaptım negatif çıktı ama doktora gidince 1 ay sonra falan hamilelik çıktı.

X