2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Hepimizde ayni durumdayiz kizlar.
:KK3::cry:

6+1 kalp atisi yok :KK43:

bende 6 haftaya yeni girdim bende 10 gün sonraya kalp atışı için randevu verdi doktor üzülme herkeste farklı bizimkiler geç duyulacak demek

üzülme cnm bende aynı durumdayım. hatta kese çok küçük bebeği bile göremedik. 7 haftadan sonra görülüyor sanırım genelde. yavaş olsun sağlıklı olsun.

Merhabalar, 6 haftalık hamileyim. Gecen hafta rahimde kese görüldü, haftaya gel tekrar bakalm dedi doktor. Bır hafta sonra tekrar gittim, kese görünüyor ama bebek görünmüyor. Gelişimi yavaş olabilir ama haftaya da görünmezse anormal bir durum olabilir dedi. Benim durumumda olan var mı?

üzülme cnm bende aynı durumdayım. hatta kese çok küçük bebeği bile göremedik. 7 haftadan sonra görülüyor sanırım genelde. yavaş olsun sağlıklı olsun.
Duyacagimizi bilsek aylarca bekleyelimde herkes de duyuluo sende duyulmayinca insam stres oluyor cogu yerde drlar 6.hafta duyulmadiginda kürtaj diyormus

Canim benim sabir sabir annelik bu iste :KK200: stres de yapma Ben ilk hamileligimde 4+4 de keseyi gördük ama kalbini 9. Haftada duyduk Sen iyi dusun iyi olsun
Evet ama ben 35 yaşındayim üstelik tup bebek yaptim bi de üstüne kanser gecmisim var o yuzden asiri endiseli ve tedirginim gercekten suan tek istedigim sey bebegimin kalbini duymak

Duyacagimizi bilsek aylarca bekleyelimde herkes de duyuluo sende duyulmayinca insam stres oluyor cogu yerde drlar 6.hafta duyulmadiginda kürtaj diyormus

HAKLISIN BEKLEMEK ZOR AMA ELDEN BİŞEY GELMİYOR CNM. KÖTÜ DÜŞÜNME İNŞALLAH HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK. STRES YAPMA ZAMANA BIRAK. BENDE TEDİRGİNİM VE ÖYLE YAPMAYA ÇALIŞIYORUM.

Kızlarrr:KK49:
Artık tablomuzu oluşturma zamanı,sayfanın en başında olacak,denemek için ilk kendimi yazmış oldum ve sabahtan beri uğraşıyorum:KK53:epeyce zor ve uzun sürüyormuş:confused:
EVET TATLIŞ MI TATLIŞ EKİM ANNELERİ BİLGİLERİNİZİ BEKLİYORUM MUHAKKAK BENİ ETİKETLEYİN YA DA ALINTILAYIN Kİ GÖZÜMDEN KAÇMASIN CANLAR:KK66:
Müsait oldukça herkesi ekliycem:KK36:

Üyelik adınız,yaşınız,kaçıncı çocuk,tahmini doğum tarihi,yaşadığınız şehir,SAT,başlangıç kilonuz,cinsiyet(tabi öğrendikçe ekliyicem)
KIZLAR BENİ ETİKETLEMEYİ UNUTMAYIN BİLGİLERİ YAZDIĞINIZDA:rolleyes::KK5:
Ellerine saglik canim Ben yarin doktora gidecegim insallah keseyi goruruz öyle bilgilerimi yazarim

Evet ama ben 35 yaşındayim üstelik tup bebek yaptim bi de üstüne kanser gecmisim var o yuzden asiri endiseli ve tedirginim gercekten suan tek istedigim sey bebegimin kalbini duymak
Haklisin canim insan zor zamanlardan gecince, olumsuz seyler yasayinca endiseli oluyor ama stres de bebegin için iyi değil. Bol bol dua et canim. Ben hepimize dua ediyorum Rabbim saglikli bir sekilde 9 ayi bitirmeyi nasip etsin insallah

dilem_sed dilem_sed özelemi gittiniz? Aslında iyi olmuş bu arada bebek gelişir kalp atışına gidersiniz endişe etmeyin ultrasonda kaç haftalık olduğu söylendimi
Suanadete göre 5 +5gunluk ama doktor 4 h 3 4 günlük dedi şekerim ama doktor konusunda kararsizim özele gittim sonradan sezeryan çok yaptırdığını duydum bir önceki dogumum sancılarım herşey çok güzeldi normal olmuştu
Anlayacağın icime sinmedi

İLK HAFTALAR ÇOOOOOOOOK ZOR!!

Bütün gittik doktora 4+6 günlük. Keseyi gördük ama bebeği göremedik. Hcg testini tekrar yapacağız Pazartesi artışı görmek için. 15 gün sonra da kalp atışı işin gideceğiz. Herkes sağlıkla kucağına alır bebeğini umarım.

Bir de bir sorum olacak, sol yumurtalıkta kist gördü, hamilelikte çok normal 16. Haftaya kadar kaybolur dedi. Böyle bir şey duyan var mı?

Kızlar slm valla yorgunluktan ölüyorum icim kaldırmıyor uykum var konuşmak bile istemiyorum böyle olan varmi uykum var
SLM CAnım,öyle valla bende çok yorgunum bi ev süpürdüm 1saat uyudum yetmedi tabi,uykum var:uykucu:
Ellerine saglik canim Ben yarin doktora gidecegim insallah keseyi goruruz öyle bilgilerimi yazarim
tamam canım güzel haberlerini bekliyoruzzz:KK37:

Bu hafta pazartesi gittim keseyi gördük ama 3 hafta sonra gel dedi ne bir tahlil verdi
Sizce 3 hafta normalmi
benide 2-3 hafta sonraya çağırdı,bi sıkıntı görmemiştir canım kalbi dinleyip ve bebeği görebilmek içindir,tahlil istemesi lazım aslında

İLK HAFTALAR ÇOOOOOOOOK ZOR!!

Bütün gittik doktora 4+6 günlük. Keseyi gördük ama bebeği göremedik. Hcg testini tekrar yapacağız Pazartesi artışı görmek için. 15 gün sonra da kalp atışı işin gideceğiz. Herkes sağlıkla kucağına alır bebeğini umarım.

Bir de bir sorum olacak, sol yumurtalıkta kist gördü, hamilelikte çok normal 16. Haftaya kadar kaybolur dedi. Böyle bir şey duyan var mı?
Hoşgeldin canım hayırlı olsun bebeğin:emir_bebek:kist ilgili bilgim yok ana hamilelikte kayboluyor diye okuyordum hep

Canim burda bir arkadaş daha yazmıştı kahve rengi akintiyi Ona da yazmıştım benim de ilk gebeligimde olmuştu ağrı olmadığı için birde devam etmedigi icin yerleşme kanamasidir diye düşünüp gitmemistim doktora çevremde bir kac arkadasimda da olmuştu.Canim hiç korkma uzan dinlen devam eder agrin olursa başka bir doktora gidersin.
Beni de rahatlatan o canım hiç kasık ağrım yok, arada belim ağrıyo geçiyo. İçimi rahatlattın sağ ol kuzum. Bugün sabahtan hafif oldu bi daha olmadı, inşallah olmaz artık. Pazartesi kendi doktoruma bi giderim canım içim içimi yiyiyo

X