2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bu hafta pazartesi gittim keseyi gördük ama 3 hafta sonra gel dedi ne bir tahlil verdi
Sizce 3 hafta normalmi
3 hafta çok kuzu ya bana 10 gün verdi ve günler geçmiyo dayanamıycam sanki. Test olayını da bilemedim bana bi sürü test yaptırdı ama belki sonra yaptırır

Hepimize sağlıkla hayırlısıyla kucağımuza almayı nasip etsin Allahım canım. Gerçekten ilk haftalar o kadar zor ki şu 12.haftalara bi gelsek biraz rahatlıycaz. Allahım bebişlerimize de bize de sağlık versin

5+3 vajinal sol
6+3 karin sol 5+3 6 haftalik sayiliyorsa ben tezi komple curuttum :)

Hcg testi değerin kaçtı canım, bir de ne zaman yaptırmıştın :)

Anladım canım bakalım bebişleri bi görelim hepimizi yorumlarız artık :)

@aysenazim sinhus 34 yas 2.cocuk
06.10.2019 istanbul sat: 30 aralik kilo 69

İsim: AloeeVeraa
İlk çocuk
Tahmini doğum tarihi: 17 Ekim 2019
Yaşadığım şehir: İzmir
Başlangıç kilom: 55

Kızlarrr iyi akşamlar nasılsınız bugun doktora kontrole gittim ve bebişimin kalp atışını duydummmm söyle anlatayım ben kalp atışını bu hafta duyacağımdan emin değildim öyle beklentiyle gitmedim sadece kese büyümüş mü bebeği göreceğim mi diye heyecanla gittim ve bi anda kalp sesi şoka girdim doktoruma lütfen tekrar dinlemek istiyorum dedim olmaz 2 hafta sonra gel tekrar dinleriz dedi :) ve benim kulağımda hala o ses hiç gitmiyor rabbim sizelerede nasip etsin bu anı yaşamayı bu arada hala hastayım yatıyorum rapor aldım geçmiyor bu grip nefes bile alamıyorm sanki dayak yemiş gibi baş ağrımda var ama bebişim iyi olsunda ben önemli değilim

Aminn kuzumm evet bende senin gibi düşünüyorum aslında kalp atışını duydum çok şükür 2 hafta sonra gitmek banada saçma geliyo ben sadece kanser tedavisi gördüm ümeliyat oldum atom falan aldım o yüzden tahlil yaptırıcam tahlillerim iyi çıkarsa artık cinsiyeti öğrenmeye giderim :)

Ya sen anlemadım bu konuyu sadece doktorum büna bebek sağ yumurtalığından oluşmuş dedi yani kız mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…