2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bende çok merak ediyorum bir kızım var gönlümden erkek bebek geçiyor :dua::emir_bebek:
Insallah erkek annesi olmayi da tadarsin. Ben de ah bi kizim olsa da omur boyu arkadaşım olsa diye cok dua ediyorum.
Oglan anaci olur derler ama benim ki on gun gormese aramaz herhalde. Babasinin kuyrugu gibi ondan hic kopamiyor. Evde kocamin oturacak yeri yok. Otursa hemen oglumuz ve kendimiz tepesine biniyor. Ben de tek basima beni niye sevmiyonuz yaaaa diye ağlıyorum.
Oğlumun cok nadirdir baba sen git annem gelsin dedigi. En Büyük KK

Aloeveracim sen 8. Haftadasin galiba degil mi? 4. Ve 8. Haftada az az kanama olmasi normal. Özellikle de rengi acik kirmizi degilse... Yani boyle koyuysa, kahverengiyse tam o haftalarda biraz yerlesmeden biraz buyumeden olusur kanama.. herkeste de olur bu. Kiminin cok az az gelir. Wc kagidina silerken ya da idrarını yaparken cikar gider farketmez, kiminin biraz daha belirgin olur. Icin rahat olsun:KK200::KK200::nazar:
Ah canım benim ya valla içimi çok rahatlattın Allah razı olsun :dua: ben de normal olabileceğini düşünüyorum rengi de zaten öyle çok koyu kahverengi değildi açık bi kahve, hatta son tuvalete gidişimde rengi artık normal gibiydi sarı gibi.
Bu arada keşke 8.haftalara gelmiş olsaydım kuzum. Sata göre 5+1 olduk şimdi, ultrasona göre 4 gün önden gidiyo doktor şimdilik ona göre hesaplayalım dedi. O zaman da bugün 5+5 oluyorum

Ah canım benim ya valla içimi çok rahatlattın Allah razı olsun :dua: ben de normal olabileceğini düşünüyorum rengi de zaten öyle çok koyu kahverengi değildi açık bi kahve, hatta son tuvalete gidişimde rengi artık normal gibiydi sarı gibi.
Bu arada keşke 8.haftalara gelmiş olsaydım kuzum. Sata göre 5+1 olduk şimdi, ultrasona göre 4 gün önden gidiyo doktor şimdilik ona göre hesaplayalım dedi. O zaman da bugün 5+5 oluyorum
Aaa biz senle nerdeyse ayniymisiz ya. Bende 5+3 diye dusunuyorum ama ovulasyona gore 5+4 ya da 5im herhalde. Daha dr a gidemedim :halay:
Ay ikinciler cok rahat oluyormuş. Ilkinde dr dan cikmamistim. Ama simdi Devin'den firsat bulup gidemiyorum ki doktora. Maymun butun zamanimizi aliyor :emir_bebek::deli::anneadayı:

Aaa biz senle nerdeyse ayniymisiz ya. Bende 5+3 diye dusunuyorum ama ovulasyona gore 5+4 ya da 5im herhalde. Daha dr a gidemedim :halay:
Ay ikinciler cok rahat oluyormuş. Ilkinde dr dan cikmamistim. Ama simdi Devin'den firsat bulup gidemiyorum ki doktora. Maymun butun zamanimizi aliyor :emir_bebek::deli::anneadayı:
Evet canım biz seninle hemen hemen aynıyız, bizim doğum tarihi de sata göre hesaplarsak 17 ekim görünüyo.
İnan ki daha iyi bence doktora gitmiyo olman ve evde uğraştığın bi yaramazın olması. Düşünmeye çok vaktin kalmıyodur canım ne güzel :)

Canim sakin uzulme icini ferah tut bak normalmis bugunlerde fazlaca dinlen insallah guzel haberler alacagiz hepimiz az kaldi
Çok teşekkür ederim canım, daha iyiyim zaten. Bi şey olduğunu da düşünmüyorum Allahın izniyle her şey yolundadır :dua:

A AloeeVeraa canım bir şey yoktur inşallah, normaldir endişelenme. Doktorunun söylediğine güven. Üzme sakın kendini. Sımsıkı tutunmuştur yavrun sana. ♡♡♡♡

Allah hepimizi ve bebeklerimizi korusun, kavuşmayı nasip etsin. ♡
Amiin canım benim ya amiin :dua::KK200:

A AloeeVeraa canım bide aklıma şu geldi, sen daha 5.haftadasın ya belki yerleşme kanaması olmuştur. Bu olay da nazar boncuğun olsun kuzum :nazar: İnşallah hiçbir sorun yok sende ben inanıyorum.:KK200:
O da olabilir canım bu haftada da yaşanıyomuş yerleşme. İnşallah ben de öyle olduğuna inanıyorum kuzum çok sağ olasın :dua::KK200:

Yarım saattir oğlum geri uyusun diye uğraşıyorum :/

Ay ben de 14.hafta da öğrenecegim galiba... Ben kanada da yaşıyorum. Burda 20. Haftaya kadar soylemiyorlar. Ama 15 nisan da amerikaya gidecegim kisa bir süreliğine. Ordayken ultrasona girmeye planliyorum. Bi aksilik olmazsa soylerler. Yoksa mayis sonuna kadar ogrenemem herhalde.

İnşallah sıkıntı olmaz da öğrenebilirsin canım, ne güzel denk gelmiş öyle. Ultrason yapıyorlar ama di mi 20. Haftadan önce?

Kızlar kasıl ağrınız ne tarafta. İlk hamileliğim de sağ taraftaydı oğlum oldu. Bu sefer sol da. Bir kaç yerde sağ, sol olayının cinsiyete ilgisi olabileceği yazıyordu. Acaba öyle mi cidden:anne:

Oğlumda genel olarak sağdaydı alakası var mı bilmem, şimdi iki taraftanda oluyor ama çoğunlukla solda, umarım haklısınızdır :KK48:

Insallah erkek annesi olmayi da tadarsin. Ben de ah bi kizim olsa da omur boyu arkadaşım olsa diye cok dua ediyorum.
Oglan anaci olur derler ama benim ki on gun gormese aramaz herhalde. Babasinin kuyrugu gibi ondan hic kopamiyor. Evde kocamin oturacak yeri yok. Otursa hemen oglumuz ve kendimiz tepesine biniyor. Ben de tek basima beni niye sevmiyonuz yaaaa diye ağlıyorum.
Oğlumun cok nadirdir baba sen git annem gelsin dedigi. En Büyük KK
Benim kızımda anneci hep yanımda anne bütün işler neden senin görevin birazda babam yapsın diyor gel keyif yapalım azıcık diyor eşim kıskanıyor bazen hani kızlar babacı olurdu diyor ama ben açıkçası biraz büyüdüklerinde rollerin değişeceğini düşünüyorum çünkü ben babasıydım hala öyleyim erkek kardeşimde anneci :110::KK200:

Gunaydin kizlar bugun bat gunum test yapmamak icin kendimi zor tutuyorum belirtiler var ama kesin degilim Rabbim isteyen herkese nasip etsin 2 kizcem var bir oglum olsun istiyorum su mubarek gundee

Bat günüyse yapabilirsiniz aslında ben iki gün önce yaptım çok silik çıkmıştı, inşallah gönlünüzce olur :)

Çok teşekkür ederim canım ya iyi ki varsınız. Yok araştırmıyorum, kötü bi şey olmadığını düşünüyorum. Az önce de akıntı geldi ve rengi normale yakındı artık sarı gibi. İnşallah tamamen geçer biter
Canım çok geçmiş olsun
Bak ne güzel kesenin yeri iyiymiş sıkıntı yokmuşçok şükür
İyi ki gittin doktora, bende böyle durumlarda hemen gitme taraftarıyım

Gunaydin kizlar bugun bat gunum test yapmamak icin kendimi zor tutuyorum belirtiler var ama kesin degilim Rabbim isteyen herkese nasip etsin 2 kizcem var bir oglum olsun istiyorum su mubarek gundee
Rabbim gönlüne göre versin canım. İnşallah hamilesindir ve hayırlısıyla bi tane de oğluşun olur

Canım çok geçmiş olsun
Bak ne güzel kesenin yeri iyiymiş sıkıntı yokmuşçok şükür
İyi ki gittin doktora, bende böyle durumlarda hemen gitme taraftarıyım
Ama kuzum akşam acile gittim de ultrasonla bakmadılar acilde ultrason yokmuş :KK43: en son pazartesi keseyi gördüğümüzde demişti doktor bunları. Ama o zamandan bu zamana kötü bi şey olmamıştır diye düşünüyorum çünkü pazartesi doktıra gittiğim gün ilk kez açık kahve akıntım oldu o gün ultrasonda her şey çok güzeldi. Hatta sonra 1-2 gün olmadı, şimdi yine 1-2 gündür az az var. Neyse iyidir Allahın izniyle :dua:

Ama kuzum akşam acile gittim de ultrasonla bakmadılar acilde ultrason yokmuş :KK43: en son pazartesi keseyi gördüğümüzde demişti doktor bunları. Ama o zamandan bu zamana kötü bi şey olmamıştır diye düşünüyorum çünkü pazartesi doktıra gittiğim gün ilk kez açık kahve akıntım oldu o gün ultrasonda her şey çok güzeldi. Hatta sonra 1-2 gün olmadı, şimdi yine 1-2 gündür az az var. Neyse iyidir Allahın izniyle :dua:
Kuzum yerleşmedir sıkıntı yapmak kahverengi olması iyi bişey
Açık pembe olsaydı o zaman sorun oluyor.yerleşme kanaması yeni oluyordur belki

Kuzum yerleşmedir sıkıntı yapmak kahverengi olması iyi bişey
Açık pembe olsaydı o zaman sorun oluyor.yerleşme kanaması yeni oluyordur belki
Belki de canım. Çok sorun etmiyorum doktor kahverengi lekelenmeler normal dedi. Bi de açık kahverengi zaten. İnşallah her şey yolundadır canım:dua:

X