2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Teşekkür ederim canım az önce iştim yumuşattı biraz netten birüz araştırdım ıhlamur zararlı deıilmiş dnu içerim yarın ama bitçi çayı içmem kuzum sağol
Birmucize20192024 Birmucize20192024 Canım geçmiş olsun...
doktorum bana ıhlamur içebileceğimi söylemişti ve ben arada içiyorum iyi de geliyor.
İçine de bal koyarsan yumuşatır boğazını hem.

Bende günde 3 4 litre su içiyorum ama birkaç gündür kokusu var gibi geldi. Belki de hamilelik sebebiyle kokuya mı hassaslaştım doktora soracağım bakalım

Ben sıvı bol tüketen biriydim normalde de cok su içerdim ama simdi kahve cay Yeşilçay azalınca daha da çoğalttım suyu. İnsallah çabuk geçer mide hassasiyetiniz

Kizlar bugunki msjlarini okuyamadim canımda sıkıldi bi sorum var

Kahve lekesi gelip progestan kullanan arladaslar sonradan tekrar lekelenme oldumu progestana baslayinca lekelenme bittimi
P.tesi gidicem doktora kalp atisini duymak icin ama daha onceden de gitmem gerekirmi normalmi bu durum
Canim benim ilk bebegimde kahve rengi akıntı gelmişti ben bebek yerleşme lekesi olarak bildiğimden gitmemiştim o zaman bi ağrım falan da olmadigi icin bide leke devam etmedigi icin gitmemistim icinde bi şüphe varsa doktora gidebilirsin burdan yanlış da yönlendirmek istemem bende olduğu için yazmak istedim.

Birmucize20192024 Birmucize20192024 camoö geçmiş olsun. Bende gebeliği ilk öğrendiğimde grip geçirdim. Birde kızım var emziriyorum. Doktora sordum çok ilerlemesin spgum algınlığım parol içebilirsin bir tane dedi. Birer tane iki gün içtim hemen toparladım. İstersen doktoruna danış. Uzun süre enfeksiyon gebelik için şyi değil hemen toparlarsın inşallah

Merhaba arkadaşlar, aynı iletiyi başka konuda da yazdım ama sizlere de yazıp fikir almak istedim.

1 yıldır bebek sahibi olmaya çalışıyoruz, hatta daha önce konular da açmıştım yaz başında ama daha sonra hamile kalamayınca aklıma çok takmaya başladım ve foruma girmeme kararı aldım. o yüzden 8-9 aydır yoktum buralarda. Ama çalışmalarımız devam etti tabi. Eşim ise eylül sonunda bedelli askerliğe gidecek, o yüzden tam şuan ocak sonu şubat başı dönemde hamile kalsam, doğumu askerdeyken olacaktı o yüzden bu ay dikkat etmiştik olmasın diye ama, sanırım hamile kaldım :) Son adet tarihim 16 ocak, ctesi kan testi yaptırdım 3 çıktı, dün yani salı günü yeniden yaptırdım 17 çıktı. 2 kez idrar testi yaptım hafif silik çıktı. Adetim ise 4-5 gün gecikti.

Sizce durumlar nedir. Değerler hakkında yorum yapar mısınız, doktora haftaya gitmeyi düşünüyorum, kimyasal veya dış gebelik olsa, 3 günde değer 3 den 17 ye çıkar mı. Of kafamda deli sorular :)

Öncelikle hayırlı olsun arkadasım herseyde bi sebep vardır. Rabbim size mucizesini göndermiş gibi geldi bana. Değerin icin cok erken ama 1000 lerin üzerine çıkana kadar takip et derim. Rabbim hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin

Birmucize20192024 Birmucize20192024 camoö geçmiş olsun. Bende gebeliği ilk öğrendiğimde grip geçirdim. Birde kızım var emziriyorum. Doktora sordum çok ilerlemesin spgum algınlığım parol içebilirsin bir tane dedi. Birer tane iki gün içtim hemen toparladım. İstersen doktoruna danış. Uzun süre enfeksiyon gebelik için şyi değil hemen toparlarsın inşallah
Teşekkür ederim canım parol zararlı değil diya biliyorum bende yarın doktoruma sorarım canım çok sağol :KK200:

merhaba bebeginizi emzirdiginizi yazmışsınız bende emziriyorum sütten kesmeyi dusunuyormusunuz?

Bende kıyamıyorum 18 aylık bugün sabır tası aldim doktora gidene kadar emzirmek istiyorum
İşimiz zor valla haftaya Salı Benim kontrol. Aslında emzirmek istiyorum ama biz beraber uyuyoruz. Ve milyonlarca kez uyanıyor meme için. Şuan iyiyim ama bulantım olur halsiz felan olursam ne olur onu düşünüyorum.

X