- 25 Temmuz 2015
- 405
- 385
Aynen zorluyorum kendimi. Yemek falan yemek istemiyorum hiç ama yemezsem daha beter olurum istemedigim bir döngüye girerim diye zorluyorum kendimi.Öyle deme canım benim bak saldıkça gözünde büyür süreç
Allah yardımcın olsun canım benimAynen zorluyorum kendimi. Yemek falan yemek istemiyorum hiç ama yemezsem daha beter olurum istemedigim bir döngüye girerim diye zorluyorum kendimi.
hayirli olsun canim 3. cocuklulular cogaldi ne guzelMerhaba , 31 aralık dogum var gözüküyor 4 +3 deyim daha doktora gıtmedım testte 2 cizgiyi gördümdarısı ısteyenlere 3. Cocuga hazırım
canim bende senin gibiyim hic bir seyim yok sigaradan tikdinirdim yani kokusundan esim iciyor hic rahatsiz olmuyorum.. sabredecegim ramazandan sonra giderim artik bisey olmaz 2 cocugumdada her ay gittim ne oldu sanki birsuru test zaten ben rabbimdrn gelene raziyim son aylardada siksik gidiliyor zaten simdiden yorulmaya gerek yok diyorum tabiki benim fikrim esim hemen gidelum diyor iki oglum var insallh rabbim birde kiz nasip eder sağlıkla sihhatleBenim
Benimde 3 canım
Sadece kanda çıktı, senin gibi kese kalp vs iyice görünsün öyle gideyim dedim ama bende hiç belirti yok bu rahatlık kafama takıldı bi gitmeyi düşünüyorum , diğer çocuklarımda da çok bir belirti yaşamadım ama en azından günde 2 3 defa baş dönmesi, hafiften de olsa bir kaç defa mide bulantısı oluyordu, bunda adet kesilmesi dışında hiç belirtim yok
Senin belirtilerin nasıl öncekilere nazaran?
yaa bizimki supriz oldu 2. oglum daha yeni 1 yaşina girdi mememi emmiyor birakti hasta oldu ... onun icinde üzüldüm rabbimden gelenede raziyim.. bakalim belki son aylarda heyecanlanırımyok mesela eşim dün sigarasını yanımda yakıp çıktı ondan sonra başladı ama önceki gün gün boyu oldu hergün olmuyor oğlumdada hiç kusmadım yemek yeme sıkıntısı çekmedim bundada öyle hamdolsun aşırı yok
benim 2. Ama ilk gibi heyecanlıyım
ben tutmayı düşünüyorum insallh tutacagim..Kızlar ramazanda oruç tutsak sıkıntı olurmu bebeklerimize
Selam canım ben 25 yaşındayım ama evimde kedim varSelam arkadaşlar, aramızda 35 yaş üstü anne adayları var mı ? Ve evcil hayvan besleyen ?
Evet benim de kedim var. biz de aynı önlemleri aldık.. Bebek geldikten sonrası için biraz endişeliyim. O da ilk bi kaç ay için sonrası cok güzel olacak eminim. Bu arada sürekli karnıma cıkıyor ve orada yatıyor kendince karnıma masaj yapıyor. Sende de aynı durum var mı ? Çok hisli oluyorlarmış hamileler için ,bizim ki gercekten de öyle.Selam canım ben 25 yaşındayım ama evimde kedim vartoxoplazma testi de yaptırdım daha önce bana bulaşmış bağışıklığım var o yüzden sorun yok. Eğer bulaşmamış olsaydı da yollamazdım kedimi. Kumunu eşim temizliyor ve aşkları tam çünkü.
benim ilk hamileliğim de de ramazana denk gelmiştim 7.ayımda su azalmasından tutmam yasaklamıştı emzirirken tuttum zaten çalışıyordum günden güne azalıyordu sütüm o yüzden oruca bağlamamıştım azalmasını.bunda da herhalde tutamam gibime geliyorinş hayırlı haber alırsın canım çok normal bu süreçler ama insan vücut rahatsız olunca psikolojik olarakta rahatsız oluyor haliyle 4 aya girer girmez geçicek inş
bebek 4 aya anneden beslenir düzenli beslenme sağlayabilirsem bulantım halsizliğin aşırı olmazsa bende düşünüyorum ama tamamen denedikten sonra belli olucak
canım dua et ilk ayların yaza gelmiş ilk bebekmi senin son ayların yaza gelse İnan yaşamak istemezdin ben kış günü çıplak uyuyordum herşey tüm kıyafetler rahatsız ediyordu son aylar daha kötü yazın. Bunalman çok normal hangimiz bunalmayalım desekte boş bedenen rahatsızız haliyle psikolojimizde etkileniyor birde yalnızmışsın Allah yardımcın olsun 4. Aydan sonra hormonlar dengelenecek havalar serinleyecek bebeler pıtı pıtı tekmeler Atıcak herşey Harika olucak 9 ay boyunca kanama kaybetme korkusu geçirip sürekli yatıp lavaboya zor gidenler var bunları düşünüp biraz olsun rahatlatalım kendimizi☺
kusunca zaten bozuluyor oruç bende kusma olmazda halsizlikten dolayı aşırı asabi olmaktan korkuyorum ozamanda oğlumu eşimi kırarım daha da günaha girerim diye korkuyorum yoksa oruç tutmayı çok severim hiç etkilemezdi hamilelik nasıl olur bilmem emzirirkende tuttum 3 aylıktı bebeğim azalan sütüm bile artmıştı oruçluyken ☺
Diladuru ne yaptın gittin mi doktoraçok özürrr 2 Mayıs a aldım randevu 2 mayıs 11:40 da.... döner dönmez yazacğım keseyi görmemek beni biraz endişelendirir o nedenle erken ise iptal edeyim randevuyu demiştim
Selam şuan sıra bekliyorumDiladuru ne yaptın gittin mi doktora
kuzum normal doğumun da kolayını bulmuşlar suyun bitmiş deyip suni sancıyla doğurtuyorlar ben ve kaç arkadaşım bu şekilde olduVe normal mi sezeryan mı yapmak istiyorsun. Çünkü özel hastanede doktor her ne kadar normal doğum yanlısı gibi görünse de zamanı gelince bir bahane uydurup sezeryan yapıyor. Işlerine gelmiyor gece mece çağırılmak
Öncelikle hayırlı olsun bebişin, saglıkla sıhhatle gelsin. Evet aynı sıkıntı bende de oluyor. Az da yesem şişkinlik ve özellikle hazımsızlık oluyor. Hamilelik sırasında bağırsaklar daha yavaş çalıştığından sanırım sindirim de yavaşlıyor. Yemek sonrası yürüyüş iyi geliyor. Eğer bi tehlike yoksa yavaş yavaş yürüyüş yapmanı öneririm.Hanımlar merhabalar hepimizin bebişi hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıcakla kucağımıza alalımBen de şu an adet günüme göre hesaplarsam 5 hafta 4 günlük aşılama ile hamile kaldım ve henüz doktora girmedim haftaya gideceğim.Sizlere bir şey sormak istiyorum ben yemek yedikten sonra özellikle akşam yemeği yedikten sonra aşırı derecede karnım şişiyor geriliyor top gibi ve hazımsızlık çekiyor gibi geliyor ki çok aşırı yemek yiyen biri değilim ekmek vs yemem.Sizlerde de böyle oluyor mu normal mi ben bilemedim yardımcı olur musunuz
Cevap verdiğin için teşekkür ederim beni çok düşündürmüştü bu durum acaba sorun mu var diye.Daha önce kalp atışı olmadığı için kürtaj olmuştum şimdi o yüzden doktora gitmeyi erteliyorum sanırım olumsuz bir şey duymaktan korkuyorum.Hayırlısı bakalım.Siz kaç haftalık hamilesiniz?Öncelikle hayırlı olsun bebişin, saglıkla sıhhatle gelsin. Evet aynı sıkıntı bende de oluyor. Az da yesem şişkinlik ve özellikle hazımsızlık oluyor. Hamilelik sırasında bağırsaklar daha yavaş çalıştığından sanırım sindirim de yavaşlıyor. Yemek sonrası yürüyüş iyi geliyor. Eğer bi tehlike yoksa yavaş yavaş yürüyüş yapmanı öneririm.
Evcil hayvan besliyorum 3 tane kedim varSelam arkadaşlar, aramızda 35 yaş üstü anne adayları var mı ? Ve evcil hayvan besleyen ?
İnşallah hayırlı haberler alırsınSelam şuan sıra bekliyorum