- 7 Temmuz 2018
- 2.879
- 5.789
- 32
Doktora sormakta fayda var bence . Ben tutmayı düşünmüyorum ama kişisel karar tabi ki :)Kızlar ramazanda oruç tutsak sıkıntı olurmu bebeklerimize
Amin Allah razı olsun valla loğusa olmadan depresyona girdim sanırım. Hamile kalmadan önce daha çok hormonlarım taşıyodu bebek sevgisi isteği arzusu. Şimdi hepsi geçti günlük tutuyorum bebek için orda bile olsun diye uğraşırken daha duygusal şeyler yazmışım. Bana noldu ben de bilmiyorumAllah hepimizin ve senin yardımcın olsun
Annemler çanakkalede yaşıyor. Mayısta gelecekler ama ev 2+1 olsa da bir oda malzeme dolu 1+1 gibi resmen onlar da geldiği zaman kalabalık oluyor ev istediğim gibi kalmıyor ben daha da çok strese giriyorum. Sorun bende maalesefBende merkezdeyim canim.ben calismiyorum suan.Allah yardimcin olsun annenler falan yaninda degilmi
Aynen antalya merkez sen nerdesin. Benim öyle bi şansım yok aynı zamanda çalışıyorum maalesef ayrılamıyorumeşim de yurtdışında evde tekim ondan herhalde markete bile gitmek istemiyorum hicbir şey yapasım yok
Al benden de o kadar ya ağlıcam. Allahın gücüne gitmesin bebeğimi benden almasın ama bu hormonlar çok canımı yaktı benim yaİyi akşamlar hanımlar bugünlerde bende de darlanma oluyor bi sinir hali var anlamsız herşeye sinirleniyorumyarın randevumuz var inşallah bebiş iyidir dua edin
Antalya annelerine yazmıştım ben şimdilik üniversitede cem sanhal diye bi doktor varmış muayene ücreti 208 tl Ama tahliller hep üniversitede yapılacak. Ve doğum da orda olunca ücretsiz ben çalışıyorum eşim yurtdışında dükkan açtı ama bi faydası yok durumum pek içler acısı. O yüzden özel hastanede araştırma yapmadım. Hangi hastanede doğum yapmak istiyorsunAntalyada hangi doktorlara gidiyorsunuz memnuniyetiniz nedir? Öğrenebilir miyim? Bende antalyadayım henüz doktor bulamadım sıklıkla ünal yirmibeş için tavsiye alıyorum ama kararsizim yine de
Bu haftalarda normal diye yazıyorlar canım ama bilemedim ki bana fazla geliyor bu kadar sıkıntı.Al benden de o kadar ya ağlıcam. Allahın gücüne gitmesin bebeğimi benden almasın ama bu hormonlar çok canımı yaktı benim yainşallah bebişin iyidir canım. Allah korusun miniği
Ve normal mi sezeryan mı yapmak istiyorsun. Çünkü özel hastanede doktor her ne kadar normal doğum yanlısı gibi görünse de zamanı gelince bir bahane uydurup sezeryan yapıyor. Işlerine gelmiyor gece mece çağırılmakAntalyada hangi doktorlara gidiyorsunuz memnuniyetiniz nedir? Öğrenebilir miyim? Bende antalyadayım henüz doktor bulamadım sıklıkla ünal yirmibeş için tavsiye alıyorum ama kararsizim yine de
Normaldir bilmem ki. Bu sürekli rahatsızlık bulantı falan da canımı sıkıyor sürekli hasta gibiyim bugun tatil bi evde temizlik yap demi butun gun mal mal oturdum. Market sokağın karşısında gitmem lazım üşenip de gitmedim. Sanırım hamilelik sürekli böyle geçecekmiş gibi geliyor ve hamile olmayı sevmedim ben mutluluk hormonu salgılayamıyorumBu haftalarda normal diye yazıyorlar canım ama bilemedim ki bana fazla geliyor bu kadar sıkıntı.
Hepimizin bebeğini Rabbim korusun canım bir iki yı daha atlatsak belki rahatladık
Bende zorlama çıkıyorum pıhtılaşma varya harekette etmek istiyorum yayla yerdeyim temiz hava alayım diyorum ama göz kapalı gidip geliyorumNormaldir bilmem ki. Bu sürekli rahatsızlık bulantı falan da canımı sıkıyor sürekli hasta gibiyim bugun tatil bi evde temizlik yap demi butun gun mal mal oturdum. Market sokağın karşısında gitmem lazım üşenip de gitmedim. Sanırım hamilelik sürekli böyle geçecekmiş gibi geliyor ve hamile olmayı sevmedim ben mutluluk hormonu salgılayamıyorum
SanırımBende zorlama çıkıyorum pıhtılaşma varya harekette etmek istiyorum yayla yerdeyim temiz hava alayım diyorum ama göz kapalı gidip geliyorum
Sen yalnız kalmışsın canım ondan ağır geçiyor senin
Öyle deme canım benim bak saldıkça gözünde büyür süreçSanırımen kısa zamanda geçer inşallah. Ben pıhtılaşma falan umursamıyorum iyi yapıyorsun sen valla.
Benim olursa bu 3. Olacak diğer ikisi sezeryan buda mecburen sezeryan olur. üniversitede mantıklı aslında ama çok bekleniyor diye duydum, bende çalıştığım için o kadar zamanım yok maalesefVe normal mi sezeryan mı yapmak istiyorsun. Çünkü özel hastanede doktor her ne kadar normal doğum yanlısı gibi görünse de zamanı gelince bir bahane uydurup sezeryan yapıyor. Işlerine gelmiyor gece mece çağırılmak
Bende 5 haftalık gebeyim. Normalde konuşmalarında öneriyorum önermiyorum gibi hitap ediyordu. Oruc tutabilirmiyim diye sordugumda kesinlikle izin vermiyorum dedi. Tedirgin oldum inanınDoktora sormakta fayda var bence . Ben tutmayı düşünmüyorum ama kişisel karar tabi ki :)
Vardır bir bildiği . Her bünye bir değil ama ben vicdanen rahat edemem bi şey olursa Allah korusun onu sebep yaparım kendime üzülürüm . Çok kişisel bir karar tut dese de ben tutamam eşim de izin vermez zaten .Bende 5 haftalık gebeyim. Normalde konuşmalarında öneriyorum önermiyorum gibi hitap ediyordu. Oruc tutabilirmiyim diye sordugumda kesinlikle izin vermiyorum dedi. Tedirgin oldum inanın
inş hayırlı haber alırsın canım çok normal bu süreçler ama insan vücut rahatsız olunca psikolojik olarakta rahatsız oluyor haliyle 4 aya girer girmez geçicek inşHiç sorma canım bulantı resmen hayat kaliteni etkiliyor. Geçen hafta küçüktü çok duyamadık yarın şöyle gümbür gümbür duysam kalbini bir tık daha rahatlarım sanırım.
bebek 4 aya anneden beslenir düzenli beslenme sağlayabilirsem bulantım halsizliğin aşırı olmazsa bende düşünüyorum ama tamamen denedikten sonra belli olucakBende tutmayı düşünüyorum denemek lazım herkes aynı olmaz
canım dua et ilk ayların yaza gelmiş ilk bebekmi senin son ayların yaza gelse İnan yaşamak istemezdin ben kış günü çıplak uyuyordum herşey tüm kıyafetler rahatsız ediyordu son aylar daha kötü yazın. Bunalman çok normal hangimiz bunalmayalım desekte boş bedenen rahatsızız haliyle psikolojimizde etkileniyor birde yalnızmışsın Allah yardımcın olsun 4. Aydan sonra hormonlar dengelenecek havalar serinleyecek bebeler pıtı pıtı tekmeler Atıcak herşey Harika olucak 9 ay boyunca kanama kaybetme korkusu geçirip sürekli yatıp lavaboya zor gidenler var bunları düşünüp biraz olsun rahatlatalım kendimiziSen de mi antalyadasın ne kadar güzelsıcaklar bastırdı bana da bastılar valla çok kötüyüm bulantı yok ama içimde hep bi huzursuzluk bi nefes darlığı hissi bi oflayıp puflama. Valla billa hiç hamilelik sevinci yaşaamıyorum ya çok bunaldım ben niye böyle oldu ya. Ben zaten antalyanın sıcağından nefret ediyorum Allah bana bu yaz yardım etsin
kusunca zaten bozuluyor oruç bende kusma olmazda halsizlikten dolayı aşırı asabi olmaktan korkuyorum ozamanda oğlumu eşimi kırarım daha da günaha girerim diye korkuyorum yoksa oruç tutmayı çok severim hiç etkilemezdi hamilelik nasıl olur bilmem emzirirkende tuttum 3 aylıktı bebeğim azalan sütüm bile artmıştı oruçluyken ☺BENİM DOKTORUM ÖNERMİYORUM DEDİ AMA SON KARARI SİZE BIRAKIYORUM DEDİ.
BENİM BULANTILARIM VAR GÜN İÇİNDE 3 4 KEZ İSTİFRA EDİYORUM.İLK GÜN DENİYCEM KÖTÜ OLURSAM TUTMUYCAM.ZATEN DİNEN BİR ZORLAMA YOK HAMİLELİK VE EMZİRME DÖNEMİNDE
İnşallahhh canım onunda stresi oluyor iyi mi birşey oldu mu diye randevu zamanı geriliyorum ama mecbur her hafta gidiyorum işteinş hayırlı haber alırsın canım çok normal bu süreçler ama insan vücut rahatsız olunca psikolojik olarakta rahatsız oluyor haliyle 4 aya girer girmez geçicek inş
Ögretim görevlisi o dediğim doktor. 16.00 ile 19.00 arası bakıyor ve ücret alıyor ekstra sanmam bekletecegini. Bi kere gidicem benim eşim de çok seçicidir o yüzden denicem önce.Benim olursa bu 3. Olacak diğer ikisi sezeryan buda mecburen sezeryan olur. üniversitede mantıklı aslında ama çok bekleniyor diye duydum, bende çalıştığım için o kadar zamanım yok maalesef
Ya işte Sen kışın bile çıplak yattım diyosun antalyada aldigin nefesi boşa alıyorsun sıcaktan oksijene doyamıyorsun. Burda yaz eylüle kadar sürer rahat geçireceğim sadece 1 2 ay olur benim yandım ben yaaaa. Ilk bebek aynen. Çok şükür halime kusmaktan nefret ederim en azından kusmuyorum sadece bulanıyor.inş hayırlı haber alırsın canım çok normal bu süreçler ama insan vücut rahatsız olunca psikolojik olarakta rahatsız oluyor haliyle 4 aya girer girmez geçicek inş
bebek 4 aya anneden beslenir düzenli beslenme sağlayabilirsem bulantım halsizliğin aşırı olmazsa bende düşünüyorum ama tamamen denedikten sonra belli olucak
canım dua et ilk ayların yaza gelmiş ilk bebekmi senin son ayların yaza gelse İnan yaşamak istemezdin ben kış günü çıplak uyuyordum herşey tüm kıyafetler rahatsız ediyordu son aylar daha kötü yazın. Bunalman çok normal hangimiz bunalmayalım desekte boş bedenen rahatsızız haliyle psikolojimizde etkileniyor birde yalnızmışsın Allah yardımcın olsun 4. Aydan sonra hormonlar dengelenecek havalar serinleyecek bebeler pıtı pıtı tekmeler Atıcak herşey Harika olucak 9 ay boyunca kanama kaybetme korkusu geçirip sürekli yatıp lavaboya zor gidenler var bunları düşünüp biraz olsun rahatlatalım kendimizi☺
kusunca zaten bozuluyor oruç bende kusma olmazda halsizlikten dolayı aşırı asabi olmaktan korkuyorum ozamanda oğlumu eşimi kırarım daha da günaha girerim diye korkuyorum yoksa oruç tutmayı çok severim hiç etkilemezdi hamilelik nasıl olur bilmem emzirirkende tuttum 3 aylıktı bebeğim azalan sütüm bile artmıştı oruçluyken ☺