Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    8
Ben de Dr a üşüyorum dedim. Hava soğuk diyor. :işsiz:Bozmamak için bi şey demedim.

Ama demir düşük benim. Alt sınırın da altındaydı yazın. Bir kutu ilaç içtim. En az iki kutu daha içmeliydim ama bi şeyi devamlı kullanmak bana acayip zor geliyor.:bicak: Suan bebek var diye folik asiti falan düzenli kullanıyorum ama demiri misal bilinçli ihmal ediyorum. Bu hafta bi hastaneye gidip demir baktirabilirim. Ama demir de beni kabız yapıyor ya. Tam bi kısır döngü :olamaz:
İlk trimester testlerimde demirim çok düşük gelmişti 3. kutuyu yarıladım şu an. Kabızlık kanayan yaram ya of totişimde minik bir totiş daha çıktı (hemoroid) 🥲

Belirtilerin artması yada azalması tamamen vücudumuzun hamilelik hormonlarına alışma süreci ile ilgiliymiş. O yüzden herkese aynı belirtiler olmuyor. Kimisi 9 ay kusuyor kimisinin hiç midesi bulanmıyor mesela. Sende aramıza geleceksin inşallah ☀️
İnşallah canım rabbimden kolaylık güzellik diliyorum.hepinize güzel hayırlı evlatlar nasip etsin benide eksik etmesin insallah

Maşallah 🥰 sağ sağlim kucağınıza alın inşallah
Amin inşallah canım hepimiz hayırlısı ile alalım inşallah kucağımıza 🥰
Kızlar ben aşırı üşüyorum ya sizde de böyle bi durum var mı 😀
Felaket üşümek geliyor bir anda tir tir titriyorum. Sonra bir anda fenalık geliyor sıcak basıyor. 🤣🤣 Menopoza girmiş gibi yanıyorum diye geziyorum. Naptigim belli değil kısacası 😊

Benim minik şuan 9 haftasi bitti burdaki görüntüde 6 haftalık aksine fasulye gibi olunca erkek bebek yuvarlak olursa kiz bebek deniliyor sağlığı acisinda kesede bozukluk ve kanama yoksa hicbi sıkıntı yoktur
Ay şu mesaj nasıl rahatlattı şu an 😀😀 ben de benim kesem niye yuvarlak değil siye dertlenmeye başlamıştım ki seninki de hiç yuvarlak değil 😀😀

Amin inşallah canım hepimiz hayırlısı ile alalım inşallah kucağımıza 🥰

Felaket üşümek geliyor bir anda tir tir titriyorum. Sonra bir anda fenalık geliyor sıcak basıyor. 🤣🤣 Menopoza girmiş gibi yanıyorum diye geziyorum. Naptigim belli değil kısacası 😊
Ben de gece bi uyanıyorum terlemiş oluyorum ama şu an battaniyeye sarılı durumdayım. Azıcık ayaklarımı battaniyeden çıkartsam buz kesiyorum 😀😀

Hiç korkacak bişey yok canım benim baştan beri hiç yuvarlak değildi ama kanama alanı veya kese bozulması yoksa şekli önemli değil
Ay şu mesaj nasıl rahatlattı şu an 😀😀 ben de benim kesem niye yuvarlak değil siye dertlenmeye başlamıştım ki seninki de hiç yuvarlak değil 😀😀

Hiç korkacak bişey yok canım benim baştan beri hiç yuvarlak değildi ama kanama alanı veya kese bozulması yoksa şekli önemli değil
Kanama alama alanı yok bu iyi haber. Kese var dış gebelik değil. Yolksac var boş gebelik değil dedi :) zaten artık kimyasal ihtimalini de ortadan kaldırmış olduk dedi. Sadece çok su iç. İlk 3 ay sadece su lazım dedi

Ben de gece bi uyanıyorum terlemiş oluyorum ama şu an battaniyeye sarılı durumdayım. Azıcık ayaklarımı battaniyeden çıkartsam buz kesiyorum 😀😀
Aynen valla aynı şeyleri yaşıyorum bir kat kat giyiniyorum battaniyeye sarılıyorum bir de bakmışsın bunaliyorum çok değişik bir durum 😊

Merhaba buda benden gelsin.. 5+3 de çekildi.. şuan 6+1 deyiz..

Eklentiler

• IMG_9720.jpeg
    IMG_9720.jpeg
    75,3 KB · Görüntüleme: 3
Kızlar benide alırmisiniz araniza bir hafta once ogrendim gebe oldugumu sat ve bat yok cunku dogumdan sonra hic regl olmadan hamile kalmisim bebegim 6 aylik pazartesi keseyi gorduk bu pazarteside bebegi gormek icin cagirdi doktorum 5+3 tu gittigimde simdi 6+1 olduk sezeryan olucagim icin tahmin dogum tarihim temmuz basi gorunuyor❣️

X