Benimde 3 canımSlm kızlar ben betahcg yaptırmadım de gitmeyıde Ramazan’dan sonraya bıraktım 3. Çocuk olunca daha sabırlı oluyormus insan
yok mesela eşim dün sigarasını yanımda yakıp çıktı ondan sonra başladı ama önceki gün gün boyu oldu hergün olmuyor oğlumdada hiç kusmadım yemek yeme sıkıntısı çekmedim bundada öyle hamdolsun aşırı yokAynen canim.gezmelerde yuruyuslerde iyi geliyor.sizde belirtiler nasil bulanti cokmu
benim 2. Ama ilk gibi heyecanlıyımSlm kızlar ben betahcg yaptırmadım de gitmeyıde Ramazan’dan sonraya bıraktım 3. Çocuk olunca daha sabırlı oluyormus insan
Günaydın canım dün öylece uyuyakalmışımValla tatlim iyi dusunelim iyi olsun insaALLAH ki ben inaniyorum hersey cok guzel olacak.hobi edin kendine ben canta örüyorum penye ipten onla oyalaniyorum.mumku oldugu kadar az okuyup az kisiyle muhattap oluyorum.aklima kotu seyler gelince duaya salavata sariliyorum iyi geliyor sende dene
Hiç sorma canım bulantı resmen hayat kaliteni etkiliyor. Geçen hafta küçüktü çok duyamadık yarın şöyle gümbür gümbür duysam kalbini bir tık daha rahatlarım sanırım.Tşkler teyzesi bizde sizi öpüyoruz kocaman ben belirtiler artınca endişeyide attım biraz ama sen haliyle sıkıntılı süreçler geçirdiğin için belli bir süre lazım bu endişeleri kafandan atmak İçin evde durmamaya bakın istirahate engel olmayacak yakınlarınıza gezmeye gidin havalarda güzel kış ayları olsa hiç çekilmezdi ilk aylar bulantı halsizlikler vs
25 mart benim ki. Bir gün öndeyim ben he he26marttı cnm senin ne zaman?
yok mesela eşim dün sigarasını yanımda yakıp çıktı ondan sonra başladı ama önceki gün gün boyu oldu hergün olmuyor oğlumdada hiç kusmadım yemek yeme sıkıntısı çekmedim bundada öyle hamdolsun aşırı yok
Allaha sukur benimde oyle cok yok.arada bi yoklayip gecio ozellikle sabah uyaninca.kusmadimda hic cok sukur iyi simdilik
Neguzel iste yat dinlen tatlim.ben daha yeni kalktim meselaGünaydın canım dün öylece uyuyakalmışımaslında annem yakın sürekli onlarlayım yiğenimde var 11 aylık vaktimin çoğunu ona ayırıyorum
Ohh maşallahNeguzel iste yat dinlen tatlim.ben daha yeni kalktim mesela
Afiyet olsun.bugun tatil ya uyuyalim dedik(sanki diger gunler uyumuyomusum gibi hiiiştt caktirmaOhh maşallahkız ben öğlen yemeği bile yedim
Uyanıklar siziAfiyet olsun.bugun tatil ya uyuyalim dedik(sanki diger gunler uyumuyomusum gibi hiiiştt caktirma)
Sen de mi antalyadasın ne kadar güzelKiz antalyada sicaklar bastirdi oyle oldugu halde 2 kat corap giyiyorum.sut ise koy sutu iciyorum laktoz etkilermi beni hic bilmiyrm.sende sabahlari ac karna kuru kayisi incir ye istersen ise yarayabilir datlum
Evet canim.sen neresi merkezmi?malesef burasi felaket oluyor yazin ama ben yaylaya gidicem annemlerin yanina.oyle bi sansim var cok sukur.neden olduki o daralmalar kendine hobi edin kiz iyi geliyor.ben canta oruyorum kendime.cinsiyetimiz belli oluncada bebegime orcem herseySen de mi antalyadasın ne kadar güzelsıcaklar bastırdı bana da bastılar valla çok kötüyüm bulantı yok ama içimde hep bi huzursuzluk bi nefes darlığı hissi bi oflayıp puflama. Valla billa hiç hamilelik sevinci yaşaamıyorum ya çok bunaldım ben niye böyle oldu ya. Ben zaten antalyanın sıcağından nefret ediyorum Allah bana bu yaz yardım etsin
Aynen antalya merkez sen nerdesin. Benim öyle bi şansım yok aynı zamanda çalışıyorum maalesef ayrılamıyorumEvet canim.sen neresi merkezmi?malesef burasi felaket oluyor yazin ama ben yaylaya gidicem annemlerin yanina.oyle bi sansim var cok sukur.neden olduki o daralmalar kendine hobi edin kiz iyi geliyor.ben canta oruyorum kendime.cinsiyetimiz belli oluncada bebegime orcem hersey
Allah hepimizin ve senin yardımcın olsunAynen antalya merkez sen nerdesin. Benim öyle bi şansım yok aynı zamanda çalışıyorum maalesef ayrılamıyorumeşim de yurtdışında evde tekim ondan herhalde markete bile gitmek istemiyorum hicbir şey yapasım yok
BENİM DOKTORUM ÖNERMİYORUM DEDİ AMA SON KARARI SİZE BIRAKIYORUM DEDİ.Kızlar ramazanda oruç tutsak sıkıntı olurmu bebeklerimize
Bende merkezdeyim canim.ben calismiyorum suan.Allah yardimcin olsun annenler falan yaninda degilmiAynen antalya merkez sen nerdesin. Benim öyle bi şansım yok aynı zamanda çalışıyorum maalesef ayrılamıyorumeşim de yurtdışında evde tekim ondan herhalde markete bile gitmek istemiyorum hicbir şey yapasım yok