2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    232
Benim
Slm kızlar ben betahcg yaptırmadım de gitmeyıde Ramazan’dan sonraya bıraktım 3. Çocuk olunca daha sabırlı oluyormus insan
Benimde 3 canım
Sadece kanda çıktı, senin gibi kese kalp vs iyice görünsün öyle gideyim dedim ama bende hiç belirti yok bu rahatlık kafama takıldı bi gitmeyi düşünüyorum , diğer çocuklarımda da çok bir belirti yaşamadım ama en azından günde 2 3 defa baş dönmesi, hafiften de olsa bir kaç defa mide bulantısı oluyordu, bunda adet kesilmesi dışında hiç belirtim yok
Senin belirtilerin nasıl öncekilere nazaran?

Aynen canim.gezmelerde yuruyuslerde iyi geliyor.sizde belirtiler nasil bulanti cokmu
yok mesela eşim dün sigarasını yanımda yakıp çıktı ondan sonra başladı ama önceki gün gün boyu oldu hergün olmuyor oğlumdada hiç kusmadım yemek yeme sıkıntısı çekmedim bundada öyle hamdolsun aşırı yok
Slm kızlar ben betahcg yaptırmadım de gitmeyıde Ramazan’dan sonraya bıraktım 3. Çocuk olunca daha sabırlı oluyormus insan
benim 2. Ama ilk gibi heyecanlıyım

Günaydın canım dün öylece uyuyakalmışım aslında annem yakın sürekli onlarlayım yiğenimde var 11 aylık vaktimin çoğunu ona ayırıyorum

Hiç sorma canım bulantı resmen hayat kaliteni etkiliyor. Geçen hafta küçüktü çok duyamadık yarın şöyle gümbür gümbür duysam kalbini bir tık daha rahatlarım sanırım.

Kiz antalyada sicaklar bastirdi oyle oldugu halde 2 kat corap giyiyorum.sut ise koy sutu iciyorum laktoz etkilermi beni hic bilmiyrm.sende sabahlari ac karna kuru kayisi incir ye istersen ise yarayabilir datlum
Sen de mi antalyadasın ne kadar güzel sıcaklar bastırdı bana da bastılar valla çok kötüyüm bulantı yok ama içimde hep bi huzursuzluk bi nefes darlığı hissi bi oflayıp puflama. Valla billa hiç hamilelik sevinci yaşaamıyorum ya çok bunaldım ben niye böyle oldu ya. Ben zaten antalyanın sıcağından nefret ediyorum Allah bana bu yaz yardım etsin

Evet canim.sen neresi merkezmi?malesef burasi felaket oluyor yazin ama ben yaylaya gidicem annemlerin yanina.oyle bi sansim var cok sukur.neden olduki o daralmalar kendine hobi edin kiz iyi geliyor.ben canta oruyorum kendime.cinsiyetimiz belli oluncada bebegime orcem hersey

Aynen antalya merkez sen nerdesin. Benim öyle bi şansım yok aynı zamanda çalışıyorum maalesef ayrılamıyorum eşim de yurtdışında evde tekim ondan herhalde markete bile gitmek istemiyorum hicbir şey yapasım yok

Kızlar ramazanda oruç tutsak sıkıntı olurmu bebeklerimize
BENİM DOKTORUM ÖNERMİYORUM DEDİ AMA SON KARARI SİZE BIRAKIYORUM DEDİ.
BENİM BULANTILARIM VAR GÜN İÇİNDE 3 4 KEZ İSTİFRA EDİYORUM.İLK GÜN DENİYCEM KÖTÜ OLURSAM TUTMUYCAM.ZATEN DİNEN BİR ZORLAMA YOK HAMİLELİK VE EMZİRME DÖNEMİNDE

Bende merkezdeyim canim.ben calismiyorum suan.Allah yardimcin olsun annenler falan yaninda degilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…