Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    8
Kızlar benide alırmisiniz araniza bir hafta once ogrendim gebe oldugumu sat ve bat yok cunku dogumdan sonra hic regl olmadan hamile kalmisim bebegim 6 aylik pazartesi keseyi gorduk bu pazarteside bebegi gormek icin cagirdi doktorum 5+3 tu gittigimde simdi 6+1 olduk sezeryan olucagim icin tahmin dogum tarihim temmuz basi gorunuyor❣️
Hoşgeldin canım aramıza ❤️
Maşallah bebişe bir kardeş daha geliyor
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏

Kızlar tekrar selam, dün hiç giremedim bilgilerini giremediğim veya eksik girdiğim bilgiler var ise lütfen etiketleyip yazın 😊🤗
Benim yaş 28
İlk hamileliğim
İngiltere’de yaşıyorum
63 kg
Sat 17 ekim
Şuanda 6+3
Bebeği ve kalp atışını 6+0’da gördük
Beklenen doğum tarihi 21 temmuz☺️

Teşekkür ederim🌺

Kızlar tekrar selam, dün hiç giremedim bilgilerini giremediğim veya eksik girdiğim bilgiler var ise lütfen etiketleyip yazın 😊🤗
Beni de ekleyebilir misin Haziran sonu görünüyor ama ilk gebelik ve geç döllenme olunca temmuz başıda olabilir
İlk çocuk
Kilo :74 ile başladık şuan bilmiyorum
Sat: 20 Eylül (aşilama olduğu için geç döllenme)
Kese:5+3
Kalp atışı : 6+4
Tahmini cinsiyet : erkek
Tahmini doğum : 30 Haziran / 2 temmuz
🤗🤗

Kızlar hamileyken evinizi süpürdünüz mü? Bir zararı var mı? Öğrendiğim günden beri eşime yaptırıyorum ama içim rahat etmiyor. Şuan 6 haftalığız? Siz nasıl yapıyorsunuz ev işlerini? Normalde çalışan bir kadınım o sebeple cumartesi gününe bırakıyorum işleri

Kızlar hamileyken evinizi süpürdünüz mü? Bir zararı var mı? Öğrendiğim günden beri eşime yaptırıyorum ama içim rahat etmiyor. Şuan 6 haftalığız? Siz nasıl yapıyorsunuz ev işlerini? Normalde çalışan bir kadınım o sebeple cumartesi gününe bırakıyorum işleri
Süpürge kullanmanın bir zararı var mı

Süpürge kullanmanın bir zararı var mı
Canım kullanma zorluyor süpürge doktor bana hiçbir iş yapma dedi ablam annem eşim dönüşümlü yapıyorlar temizliği 9+5 teyim ilk 3 ay temizliği onlara yaptiracam aşılama yaptığım zamanda doktor süpürge özellikle yasak dedi bide düşük riskimde olduğu için ben ful yatıyorum içim rahat etmiyor onların yaptığıyla ama mecburuz yapacak bişey yok 🤗

Benim ailem yanımda olmadığı için eşimde sürekli çalışıyor ve malum bir kızım var ev işlerini ben yapıyorum kendimi zorlamadan elimden geldiğince yapıyorum mecburi
bence bir sakıncası yok düşük riski falan yoksa gebeliğinizin

Selamlar, doktor benden kan ve idrar tahlili istedi. Kan için aç olmam gerektiğini söyledi ama idrar için sormayı unuttum. Onun da ilk idrar mı olması gerekiyor, dikkat etmem gereken bir şey var mı? Biliyor musunuz?

X