2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    232
Amin inşallah çok haklısınız ben de sizin gibi kalp atışını duyarım umarım artık.Rabbim dualarımızı kabul etsin

3-4 haftalık çok erken karar vermek için zaten önce kese oluşuyor sonra içine bebek yerleşiyor bu da 5. Haftayı buluyor ve 6. Haftada da kalp atışı duyulabiliyor yani bunlar en iyi ihtimal bazen kalp atışı 7. Haftada da duyulabiliyor.Ben 7-8 haftadayken kürtaj oldum çünkü boyu yeterince büyüklükte dediler bir kaç doktora danıştıktan sonra karar verdim hepsi kürtaj olmalısın dedi.Ben kanama geçirmedin.Haftaya perşembe ilk kontrolüme gideceğim o zaman 6 hafta 4 günlük olmuş olacak sizinde beklemeni öneririm.Ben de olumsuz bir şey duymamak için bekliyorum.

Evet dikkatli olmanız gerekiyor. Doktorunuza danışmadan bişey yapmayın bence. Ve lütfen etlerin iyi pişmiş ve sebzelerin çok iyi yıkanmış olduğundan emin olun.
Et fazla tüketiyorum canım haftada bir oda kendi kestiğimiz adağımızın eti. Sebzeler konusunda yıkıyoruz ama içinde bir sürü tarım ilacı var inşallah korunuyoruzdur

Bugün doktorda idim, kese göründü 6+1 mişiz, beklenen doğum tarihi 25.12 görünüyor, kalp atışı henüz duyamadık. Folik asit verdi, bilgilendirme yaptı ancak ben o anlattıkça aslında ne kadar yanlış beslendiğimi ne kadar hazır ve zararlı gıda tükettiğimi anladım ve bugünden itibaren o hayatıma çizgi çektim, tek dileğim sağlıkla doğum yapmak. Sizlerde dua edin, isteyen herkese nasip olsun.

Kesinlikle öyle. Bende 48 kiloyum. Doktor iyi görünüyorsun ama cok kilo almanı istemiyorum dedi. İlk 5 ay 3 kilo. Doğuma kadar 9-10 kilo ile tamamlamalısın. Düzenli beslen dedi. Hamurisi ve tatlı yeme dedi. Yani adam diyorki dogru düzgün etini balığını sebzeni meyveni ye cok da haklı

Hadi bakalım gözünüz aydın
Sağlıklı beslenmek kesinlikle kendinizi daha iyi hissetmenize de sebep olacak
Meraktan soruyorum kesenin çapı kaç mm çıktı öğrenebilir miyim? Bizde keseyi gördük ama kaç haftaya uyumlu oldugu nu söylemedi dr. elimde ultrason resminde sadece mm olarak çapı var sizinkini baz alarak tahmin yaparim diye dusunuyorum

Benim gibi son saat tarihi 26 Mart olanlar doktora gittiler mi doğum tarihi hangi gün vardı acaba ben yarın gideceğim de çok merak ediyorum
Benimde 26 mart doktor icin henuz erken ama ben yine de dayanamadım dün gittim minicik bir kese gördü haftaya yine gel dedi, bu haftada sadece kese gözlemleniyor içi falan görünmüyor henüz

Ben çok şükür iyiyim şuana kadar midem bulantım ve kokulara hassasiyetim oldu kusma belki bir belki ikidir o yüzden denicem ama çabuk acıkıyorım sanki bişey midemi kemiriyo anlamadım gitti

Gs 11-74mm yazıyor

Benimde 26 mart doktor icin henuz erken ama ben yine de dayanamadım dün gittim minicik bir kese gördü haftaya yine gel dedi, bu haftada sadece kese gözlemleniyor içi falan görünmüyor henüz
evet erken aslında ama benim çok kasık ve bel ağrım oluyor gün içinde dayanılmayacak kadar o konularla ilgili konuşacaktım.birde nefesım kesılıyor

benim nasipse ikinci bir kızım var 8 yaşında onda hiç böyle belirtiler olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…