Amin inşallah çok haklısınız ben de sizin gibi kalp atışını duyarım umarım artık.Rabbim dualarımızı kabul etsin9. haftadayım. Bundan önce birer yıl arayla iki kez kürtaj oldum sebeb aynı kalp atışları yoktu. ben de korkarak geç gittim doktora ama çok şükür şimdilik herşey yolunda. umarım sizin için de öyle olur zamanı geldiğinde duyarsınız miniğin pıt pıt kalp atışlarını. Hepimiz tedirgin bi bekleyiş içindeyiz zaman durmuşcasına geçmiyor ama herkesin bildiği bi gerçek var yiyecek ekmeği olan geliyor dünyaya. Rabbim hepimize saglıklı sıhhatli kucaklarımıza almayı nasip etsin de bu günleri gülümseyerek analım
Evweet benm 26 Mart. Dün gittim keseyi gördük. Ama kalp atısı icin 2.5 hafta sonra gel dedi cok erken smdi dediBenim gibi son saat tarihi 26 Mart olanlar doktora gittiler mi doğum tarihi hangi gün vardı acaba ben yarın gideceğim de çok merak ediyorum
3-4 haftalık çok erken karar vermek için zaten önce kese oluşuyor sonra içine bebek yerleşiyor bu da 5. Haftayı buluyor ve 6. Haftada da kalp atışı duyulabiliyor yani bunlar en iyi ihtimal bazen kalp atışı 7. Haftada da duyulabiliyor.Ben 7-8 haftadayken kürtaj oldum çünkü boyu yeterince büyüklükte dediler bir kaç doktora danıştıktan sonra karar verdim hepsi kürtaj olmalısın dedi.Ben kanama geçirmedin.Haftaya perşembe ilk kontrolüme gideceğim o zaman 6 hafta 4 günlük olmuş olacak sizinde beklemeni öneririm.Ben de olumsuz bir şey duymamak için bekliyorum.merhaba kaçıncı haftada kürtaj oldunuz acaba? ben de ilk gebeliğimde 5. haftada doktorum boş kese dedi. oysa şimdi bakıyorum 8. haftaya kadar bekleyenler var. ben de uzun süre anne olmak için çabaladıktan sonra şimdi annelik ihtimali taşıyorum. doktora gelecek hafta veya sonraki hafta gitmeye karar verdim. hormon testim 694 çıktı 3veya 4. haftadayım emin olamıyorum. ama doktora 6. haftada gideyim diyorum. çünkü bugün git 2 gün sonra gel diyecekler büyük ihtimalle. moralim bozulsun istemiyorum.
Hayırlı haberlerle gel inşallahHadi hayırlısı olsun canım benim de randevum yarın saat 3 de kalp atışını duyarım diye gidicem çünkü benim keseyi daha önce görmüştü erken döllenme de olabilir yarın yazarım inşallah
Et fazla tüketiyorum canım haftada bir oda kendi kestiğimiz adağımızın eti. Sebzeler konusunda yıkıyoruz ama içinde bir sürü tarım ilacı var inşallah korunuyoruzdurEvet dikkatli olmanız gerekiyor. Doktorunuza danışmadan bişey yapmayın bence. Ve lütfen etlerin iyi pişmiş ve sebzelerin çok iyi yıkanmış olduğundan emin olun.
Kesinlikle öyle. Bende 48 kiloyum. Doktor iyi görünüyorsun ama cok kilo almanı istemiyorum dedi. İlk 5 ay 3 kilo. Doğuma kadar 9-10 kilo ile tamamlamalısın. Düzenli beslen dedi. Hamurisi ve tatlı yeme dedi. Yani adam diyorki dogru düzgün etini balığını sebzeni meyveni ye cok da haklıBugün doktorda idim, kese göründü 6+1 mişiz, beklenen doğum tarihi 25.12 görünüyor, kalp atışı henüz duyamadık. Folik asit verdi, bilgilendirme yaptı ancak ben o anlattıkça aslında ne kadar yanlış beslendiğimi ne kadar hazır ve zararlı gıda tükettiğimi anladım ve bugünden itibaren o hayatıma çizgi çektim, tek dileğim sağlıkla doğum yapmak. Sizlerde dua edin, isteyen herkese nasip olsun.
38 yaşındayım ama hayvanim yokSelam arkadaşlar, aramızda 35 yaş üstü anne adayları var mı ? Ve evcil hayvan besleyen ?
Hadi bakalım gözünüz aydınBugün doktorda idim, kese göründü 6+1 mişiz, beklenen doğum tarihi 25.12 görünüyor, kalp atışı henüz duyamadık. Folik asit verdi, bilgilendirme yaptı ancak ben o anlattıkça aslında ne kadar yanlış beslendiğimi ne kadar hazır ve zararlı gıda tükettiğimi anladım ve bugünden itibaren o hayatıma çizgi çektim, tek dileğim sağlıkla doğum yapmak. Sizlerde dua edin, isteyen herkese nasip olsun.
Benimde 26 mart doktor icin henuz erken ama ben yine de dayanamadım dün gittim minicik bir kese gördü haftaya yine gel dedi, bu haftada sadece kese gözlemleniyor içi falan görünmüyor henüzBenim gibi son saat tarihi 26 Mart olanlar doktora gittiler mi doğum tarihi hangi gün vardı acaba ben yarın gideceğim de çok merak ediyorum
Kesenin çapı kaç mm çıktı sizde?Evweet benm 26 Mart. Dün gittim keseyi gördük. Ama kalp atısı icin 2.5 hafta sonra gel dedi cok erken smdi dedi
6 mm dedii bana. Size?Kesenin çapı kaç mm çıktı sizde?
Ben çok şükür iyiyim şuana kadar midem bulantım ve kokulara hassasiyetim oldu kusma belki bir belki ikidir o yüzden denicem ama çabuk acıkıyorım sanki bişey midemi kemiriyo anlamadım gittiBENİM DOKTORUM ÖNERMİYORUM DEDİ AMA SON KARARI SİZE BIRAKIYORUM DEDİ.
BENİM BULANTILARIM VAR GÜN İÇİNDE 3 4 KEZ İSTİFRA EDİYORUM.İLK GÜN DENİYCEM KÖTÜ OLURSAM TUTMUYCAM.ZATEN DİNEN BİR ZORLAMA YOK HAMİLELİK VE EMZİRME DÖNEMİNDE
Bana birşey söylemedi sadece ultrason kağıdında 0.483 mm yazıyor hemen hemen aynı benimki de neredeyse 5 mm olmuş milimetrik ölçüm değişiklikleri olabilir demekki aynı gidiyoruz6 mm dedii bana. Size?
Gs 11-74mm yazıyorHadi bakalım gözünüz aydın
Sağlıklı beslenmek kesinlikle kendinizi daha iyi hissetmenize de sebep olacak
Meraktan soruyorum kesenin çapı kaç mm çıktı öğrenebilir miyim? Bizde keseyi gördük ama kaç haftaya uyumlu oldugu nu söylemedi dr. elimde ultrason resminde sadece mm olarak çapı var sizinkini baz alarak tahmin yaparim diye dusunuyorum
Görüntüsü de şu ama hiç anlamıyorum doğru yere mi baktımGs 11-74mm yazıyor
evet erken aslında ama benim çok kasık ve bel ağrım oluyor gün içinde dayanılmayacak kadar o konularla ilgili konuşacaktım.birde nefesım kesılıyorBenimde 26 mart doktor icin henuz erken ama ben yine de dayanamadım dün gittim minicik bir kese gördü haftaya yine gel dedi, bu haftada sadece kese gözlemleniyor içi falan görünmüyor henüz
benim nasipse ikinci bir kızım var 8 yaşında onda hiç böyle belirtiler olmadı.Benimde 26 mart doktor icin henuz erken ama ben yine de dayanamadım dün gittim minicik bir kese gördü haftaya yine gel dedi, bu haftada sadece kese gözlemleniyor içi falan görünmüyor henüz