• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    138
İnan ne desem doğru olmaz, eğer güvenilirliliğinden eminsen ancak ye derim nacizane 🙏🏼 bir bakima fazla ustune dusuyoruz bu islerin, ama olasi bir durum da tehlikeli dusuk ihtimal de olsa. 🙈
Evet ya,fazla şeyleri bilmekte iyi degil 😄
Hepimizin ortak sorunu cok arastirmak 🙈
Teşekkür ederim canim cevabin icin🥰

Kızlar başıma gelen birşeyi anlatmak istiyorum. Sizde dikkat edin ki yaşamayın bu durumu . Bu hafta artık 10+4 günlüğüm bebeğin gelişimi 4 gün ilerde ultrasonda 11+2 günlük falanım . Ağrım sızım bulantım yoktu kendimi hiç hamile gibi hissetmiyordum diye bu hafta ev işlerine başladım yürüyüş yaptım avm avm gezdim üstüne iyiyim artık diyip afedersiniz ilişki oldu . Normalde olmuyordu korkuyorduk .
Bende bu defa açık kahverengi sulu akıntı oldu be kaşık ağrısı yaşadım . Hemen doktora gittik çok şükür bebek iyi etrafında kanlanma yok ama biraz aşağı inmiş dedi . Progestan iğne başlattı 5 gün ve tuvalete gitmek dışında bir hafta ayağını kaldırıp yatacaksın dedi .
Bunları yazıyorum çünkü herşey bir anda oluyor benim gibi iyiyim diyip normal rutininize dönmeyin lütfen . Annelerimiz zamanındaki gibi değil hamilelikler.

Kızlar baş dönmesinden uyuyamadım tüm gece. Ani ve arada oöan baş dönmesi normal biliyorum. Ama benimki gibi süeekli geçmeyen baş dönmesi yaşayan oldu mu? 2-3 gündür araloksız başım dönüyor. Ne yediysem düzelmedi :(

Kızlar başıma gelen birşeyi anlatmak istiyorum. Sizde dikkat edin ki yaşamayın bu durumu . Bu hafta artık 10+4 günlüğüm bebeğin gelişimi 4 gün ilerde ultrasonda 11+2 günlük falanım . Ağrım sızım bulantım yoktu kendimi hiç hamile gibi hissetmiyordum diye bu hafta ev işlerine başladım yürüyüş yaptım avm avm gezdim üstüne iyiyim artık diyip afedersiniz ilişki oldu . Normalde olmuyordu korkuyorduk .
Bende bu defa açık kahverengi sulu akıntı oldu be kaşık ağrısı yaşadım . Hemen doktora gittik çok şükür bebek iyi etrafında kanlanma yok ama biraz aşağı inmiş dedi . Progestan iğne başlattı 5 gün ve tuvalete gitmek dışında bir hafta ayağını kaldırıp yatacaksın dedi .
Bunları yazıyorum çünkü herşey bir anda oluyor benim gibi iyiyim diyip normal rutininize dönmeyin lütfen . Annelerimiz zamanındaki gibi değil hamilelikler.
Cok gecmis olsun canim simdi iyi misiniz bebisle

Ya ben bunu yazinca garipseniyor ama biz 11 haftalik olduk ve iliski yasamiyoruz esim o kadar koruyucu ki bebege sana bisey olursa kendimi affetmem sonucta saglikla dogarsa her sey rutine donecek diyor
Risk bile olmasa ben iliski yasamaktan cekiniyorum bilmiyorum 😔

Kızlar baş dönmesinden uyuyamadım tüm gece. Ani ve arada oöan baş dönmesi normal biliyorum. Ama benimki gibi süeekli geçmeyen baş dönmesi yaşayan oldu mu? 2-3 gündür araloksız başım dönüyor. Ne yediysem düzelmedi :KK43:
Damarlar genişliyor kan basincimiz yükseliyor hormonlar degisiyor
Ben de ne guzel mis gibi geciriyorum diyordum bizim bebe iceriden dur fragman izledin der gibi geceden beri mide bulantisi bas agrisi ve 10.hafta basindan beri tansiyon dusuklugu yasatiyor 😀
Bugun 11+0 olduk
Filme yeni basladi herhalde
Ben tuzlu seyler yedigimde duzeliyor ama cok kisa suruyor

Merhaba ben 2 li tarama testini yaptircam haftaya devlette perinatoloji bölümü uzmanlık gerektiren bölüm olduğu için direk randevu alamıyoruz ya ilk gideceğim hastanenin kadın doğum bölümünü mi randevu alıp doktor o bölümü yönlendirecek yoksa kendi doktorum mu sistemden kayıt açacak bilgisi olan var mı 🤨
Yan dal oldugu icin once kadin doguma gitmen gerekiyor, kadin dogum perinatoloji kaydi actiktan sonra alabilirsin randevu

Yan dal oldugu icin once kadin doguma gitmen gerekiyor, kadin dogum perinatoloji kaydi actiktan sonra alabilirsin randevu
Aa nasil yani simdi ornek ben haftaici 11+4 de gittim diyelim hersey yolunda kalp atisi falan doktor oradan perinatoljiye randevu aciyor ve ona gore tekrar randevu alip mi ikili tarama icin gidiyoruz
Sehir has.benim takibimde
Hicbisey bilmiyorum ya bu konularla alakali😔

Bende senin gibiydim 9 haftalikken yuruyuse basladim 2 gun yurudum evde, 2. Gun 10 bin adima zorladim ve aksamina bel agrim baslamisti. Doktorda dusuk tehlikesi kabul edip 3 hafta pregestan vermisti. Dikkat etmek lazim, biseyim yok diye ilk aylar yuklenmemek gerekiyor.
Suan 13 haftalik oldu, yuruyus yapmak istiyorum ama hala endiseliyim

Aa nasil yani simdi ornek ben haftaici 11+4 de gittim diyelim hersey yolunda kalp atisi falan doktor oradan perinatoljiye randevu aciyor ve ona gore tekrar randevu alip mi ikili tarama icin gidiyoruz
Sehir has.benim takibimde
Hicbisey bilmiyorum ya bu konularla alakali😔
Evet canim kadin dogumda muayneni oluyorsun, o sana 11 ve 14. Haftalar 2li test icin perinatoloji kaydi aciyorum randevu al ve git diyor. Sende mhrs tekrar perinatoloji randevusu aliyorsun ve gidiyorsun, tavsiyem 12 ve 13 hafta arasi yaptirman yonunde 14ü bekleme

Cok gecmis olsun canim simdi iyi misiniz bebisle

Ya ben bunu yazinca garipseniyor ama biz 11 haftalik olduk ve iliski yasamiyoruz esim o kadar koruyucu ki bebege sana bisey olursa kendimi affetmem sonucta saglikla dogarsa her sey rutine donecek diyor
Risk bile olmasa ben iliski yasamaktan cekiniyorum bilmiyorum 😔
Eger riskiniz yoksa iliskiden korkmayin, ben basindan beri yasiyorum asiri sık olmasa bile, tehlikem olustugu sırada 3 hafta ara verdim, sonra tekrardan basladim, cok zorlanmadan iliski esnasinda abartilmadan yapilirsa zararinin olmadigini dusunuyorum.
Ama bu herhangi bir dusuk tehlikesi olmayanlar icin gecerli.

Evet canim kadin dogumda muayneni oluyorsun, o sana 11 ve 14. Haftalar 2li test icin perinatoloji kaydi aciyorum randevu al ve git diyor. Sende mhrs tekrar perinatoloji randevusu aliyorsun ve gidiyorsun, tavsiyem 12 ve 13 hafta arasi yaptirman yonunde 14ü bekleme
Ay iyi ki yazdin ve gordum ben de 12.haftada giderim kan alinir sonuc beklerim diyordum haftaici gideyim o zaman en mantiklisi bu
Teşekkür ederim canim bilgilendirme icin Allah razi olsun

İliski konusuna gelince ben riskli kategorideyim,dusuk geçmişim var ve 3aydir progestron fitil kullaniyorum doktor iliski icin bisey demedi acikcasi bende yapmak istemiyorum

Ay iyi ki yazdin ve gordum ben de 12.haftada giderim kan alinir sonuc beklerim diyordum haftaici gideyim o zaman en mantiklisi bu
Teşekkür ederim canim bilgilendirme icin Allah razi olsun

İliski konusuna gelince ben riskli kategorideyim,dusuk geçmişim var ve 3aydir progestron fitil kullaniyorum doktor iliski icin bisey demedi acikcasi bende yapmak istemiyorum
İliski sen yapma, doktora sorsaydin muhtemelen oda yapma diyecek sana.

En yakin kadin doguma alip kayit actir direk evet haftanda gecmesin, cunku randevu cok zor bulunuyor. Hangi sehirdesin bilmiyorum ama ben istanbuldayim perinatoloji randevusu hicbir hastanede bulamadim, sadece 1 hastanede acikti suan o bile gozukmuyor.
Hastane farketmeksizin en yakin kadin dogum nerdeyse ordan alip kayit actir direk.
Aklina geldikce gir mhrs perinatoloji icin, mhrs arayip hangi saatler acildigini ogrenirsen randevulerin o saate 1 dk kala hazirla sayfayi o zamanda girersin.

Geçmiş olsun plasentanız ile ilgili bir şey dedi mi?
Bu haftalardaki kanama eğer plasenta aşagıdaysa ondan da olabiliyor

İliski sen yapma, doktora sorsaydin muhtemelen oda yapma diyecek sana.

En yakin kadin doguma alip kayit actir direk evet haftanda gecmesin, cunku randevu cok zor bulunuyor. Hangi sehirdesin bilmiyorum ama ben istanbuldayim perinatoloji randevusu hicbir hastanede bulamadim, sadece 1 hastanede acikti suan o bile gozukmuyor.
Hastane farketmeksizin en yakin kadin dogum nerdeyse ordan alip kayit actir direk.
Aklina geldikce gir mhrs perinatoloji icin, mhrs arayip hangi saatler acildigini ogrenirsen randevulerin o saate 1 dk kala hazirla sayfayi o zamanda girersin.
Kayserideyim ben
İnsallah bulurum ya cok cok sagol canim
Ozelde olsa boyle mi oluyor bilmiyorum ama sansa insallah 14.hafta gelmeden bulurum
Hepimizin haftalar ayni sanirim hepimiz hallederiz insallah

Doktor bana hiçbir yasağın yok dedi spor da önerdi de benim mecalim yok ilişki de serbest ama korkuyor insan hastalıktan gözümü açamıyorum zaten bu kadar vitamin takviye de alıyorum niye korumuyor beni bilmiyorum Rabbim beterinden korusun da hapsurdukca korkuyorum sanki bişey batıyor gibi oluyor haftaya kontrole gidicem içim hiç rahat değil

Doktor bana hiçbir yasağın yok dedi spor da önerdi de benim mecalim yok ilişki de serbest ama korkuyor insan hastalıktan gözümü açamıyorum zaten bu kadar vitamin takviye de alıyorum niye korumuyor beni bilmiyorum Rabbim beterinden korusun da hapsurdukca korkuyorum sanki bişey batıyor gibi oluyor haftaya kontrole gidicem içim hiç rahat değil
Geçmiş olsun canım hapşurup öksürünce üst bacaklarını çapraz yap bende de batma gibi karnımı aşağıya itiyormuşum gibi basınç oluyordu deneye deneye bu yöntemi buldum öyle yapınca o basınç ve batmalar olmuyor 🤗

Kızlar 12. Hafta cinsiyet tahmini yapabilecek olan var mı:) doktorum emin olamadı o yüzden bir tahminde bulunmadı

Eklentiler

• 253373FA-D49F-4B41-B923-4F870523687B.webp
    253373FA-D49F-4B41-B923-4F870523687B.webp
    41,6 KB · Görüntüleme: 69
Back
X