Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    9
İnan ne desem doğru olmaz, eğer güvenilirliliğinden eminsen ancak ye derim nacizane 🙏🏼 bir bakima fazla ustune dusuyoruz bu islerin, ama olasi bir durum da tehlikeli dusuk ihtimal de olsa. 🙈
Evet ya,fazla şeyleri bilmekte iyi degil 😄
Hepimizin ortak sorunu cok arastirmak 🙈
Teşekkür ederim canim cevabin icin🥰

Kızlar başıma gelen birşeyi anlatmak istiyorum. Sizde dikkat edin ki yaşamayın bu durumu . Bu hafta artık 10+4 günlüğüm bebeğin gelişimi 4 gün ilerde ultrasonda 11+2 günlük falanım . Ağrım sızım bulantım yoktu kendimi hiç hamile gibi hissetmiyordum diye bu hafta ev işlerine başladım yürüyüş yaptım avm avm gezdim üstüne iyiyim artık diyip afedersiniz ilişki oldu . Normalde olmuyordu korkuyorduk .
Bende bu defa açık kahverengi sulu akıntı oldu be kaşık ağrısı yaşadım . Hemen doktora gittik çok şükür bebek iyi etrafında kanlanma yok ama biraz aşağı inmiş dedi . Progestan iğne başlattı 5 gün ve tuvalete gitmek dışında bir hafta ayağını kaldırıp yatacaksın dedi .
Bunları yazıyorum çünkü herşey bir anda oluyor benim gibi iyiyim diyip normal rutininize dönmeyin lütfen . Annelerimiz zamanındaki gibi değil hamilelikler.

Kızlar baş dönmesinden uyuyamadım tüm gece. Ani ve arada oöan baş dönmesi normal biliyorum. Ama benimki gibi süeekli geçmeyen baş dönmesi yaşayan oldu mu? 2-3 gündür araloksız başım dönüyor. Ne yediysem düzelmedi :KK43:

X