golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 33
Yarın yapayım inşallah şimdi uyudu artık. Teşekkür ederimBir tane çiğ sarımsak yedirin yoğurduna ya da yemeğine ezerek koyabilirsiniz ama çiğ olacak .çiğ sarımsak doğal antibiyotiktir pişince antibiyotik özelliğini kaybeder. Hastalığı ilerlemez
Canım benımkının konusmasıda oyle bende konusmaya taktım bu ara yıneKız ben seni tanıyamadımyaaha dedim bi halimi anlayan daha çıktı alıştı çok şükür çocuğuma çok yüklendiğimi farkettim önce telefondan video izliyodu onu bıraktık ardından doktor emzirmeyi kes dedi pat diye o bitti ardından abur cuburu nasıl güzel yiyodu onu kestim çok nadir veriyorum öykü bu yani zor bi çocuk ama yine de baya bişey başardık gibi bide azı dişlerimiz henüz iki tane mevcut 2 tanesi patlamak üzere ve inatla çıkmıyor onun huysuzluğu yeme konusunda kahvaltı sıfır dün bi zeytin yedi bide abisindan azıcık yumurta üstüne öğlen pilav akşamda bikaç lokma günü tamamladı 9.800 gr geliyo tabi bezle aşırı takıyorum ne vitaminler aldım çocuk gram kilo almıyo parkta bi kadın tahin pekmez fındık ceviz blenderdan geçirip veriyomuş çikolata sanıp yer mi acaba denesem mi diyorum, iğrenç kokuyo olayına çok güldüm ya çitlembik benimkinin konuştuğu çok anlaşılmıyo mesela bana anlaaaşşştık diyo ama kimse anlamaz dün evde oğluma lan dedim yaan dedi bi anda anca kafadan uyduruyo kelime çıkıyo ama saçma sapan
Canım bence konuşacaklar ama zaman alacak oğlumda 27 aylıktı işe döndüğümde dediğin gibi belli başlı şeyler diyodu sonra bikaç içinde herşeyi konuşur oldu bianda şok olmuştuk stres yapmayalım bu arada bebişin doğdu muCanım benımkının konusmasıda oyle bende konusmaya taktım bu ara yıneBaba dede asagı bitti dısında baska bısı anlasılmıyor ama o kadarda uzun konusuyorki sankı dert anlatır gıbı normal bısı mıymıs bu hıc bılıyo musun ben konusmayacak mı acaba baska bısı mı var dıye dusunmeye basladım artık
Insaallah benımkıde hemen konusurCanım bence konuşacaklar ama zaman alacak oğlumda 27 aylıktı işe döndüğümde dediğin gibi belli başlı şeyler diyodu sonra bikaç içinde herşeyi konuşur oldu bianda şok olmuştuk stres yapmayalım bu arada bebişin doğdu mu
Yaaa maşallah çok güzel inan ilerde anlayacaksın nasıl güzel bişey yaptığını o zamana kadar delirceksin ben oğlumun grubundayken bi arkadaş yanlışlıkla hamile kaldı ama nasıl üzüldü anlatamam şimdi nasıl rahat düşünsene biri 7 yaşında biri 6 birlikte okula gidiyolardır bak bana arası 5 yaş biri okula giderken diğeri evde kim bakacak duracak mı nasıl olacak derdindeyim sıfırdan başladıkInsaallah benımkıde hemen konusurdogdu canım bes ayı bıttı bıle
Allah yardımcın olsun canım sımdıden delırmeye basladım bıleYaaa maşallah çok güzel inan ilerde anlayacaksın nasıl güzel bişey yaptığını o zamana kadar delirceksin ben oğlumun grubundayken bi arkadaş yanlışlıkla hamile kaldı ama nasıl üzüldü anlatamam şimdi nasıl rahat düşünsene biri 7 yaşında biri 6 birlikte okula gidiyolardır bak bana arası 5 yaş biri okula giderken diğeri evde kim bakacak duracak mı nasıl olacak derdindeyim sıfırdan başladık
Bülent şekerel (özel yeri var) onu çok övüyorlar.Selam kızlar, biz de iki aydır bronşitle ugrasıyoruz. Eylül bası oldu tam gecti derken bu ay bası yine oldu. Ates yok ama öksürük ve hafif burun akıntısı. Ventolin kullanıyoruz 3 saatte bi. Alerji doktoruna götürmemi önerdiler sık tekrarladığı için. Sizin ankarada önereceğiniz alerji uzmanı var mı acaba?
Selam kızlar, biz de iki aydır bronşitle ugrasıyoruz. Eylül bası oldu tam gecti derken bu ay bası yine oldu. Ates yok ama öksürük ve hafif burun akıntısı. Ventolin kullanıyoruz 3 saatte bi. Alerji doktoruna götürmemi önerdiler sık tekrarladığı için. Sizin ankarada önereceğiniz alerji uzmanı var mı acaba?
Ventolini ben kendime kullandigimda aşırı baş dönmesi mide bulantısı falan yapmıştım. Su ile seyreltiyorsun değil miSelam kızlar, biz de iki aydır bronşitle ugrasıyoruz. Eylül bası oldu tam gecti derken bu ay bası yine oldu. Ates yok ama öksürük ve hafif burun akıntısı. Ventolin kullanıyoruz 3 saatte bi. Alerji doktoruna götürmemi önerdiler sık tekrarladığı için. Sizin ankarada önereceğiniz alerji uzmanı var mı acaba?
Vala ilk olduğunda doktor yarı yarıya seyrelt dedi bunda direkt ver dedi. Seyreltmiyorum yani. Bugün sesi falan da gitti iyi geleceği yerde anlamadımVentolini ben kendime kullandigimda aşırı baş dönmesi mide bulantısı falan yapmıştım. Su ile seyreltiyorsun değil mi
Bize de ventolinin yaninda ona benzer başka bir şey daha vermişti oğlum bebekken ikisini birden kullanıyorduk onu kullaninca hemen düzeliyordu. Flex ile başlayan bir şeydiVala ilk olduğunda doktor yarı yarıya seyrelt dedi bunda direkt ver dedi. Seyreltmiyorum yani. Bugün sesi falan da gitti iyi geleceği yerde anlamadım
YARın kontrole götüreceğim bi sorarım. İlk kullandığımızda ventolin hemen toparlamıstı bu sefer biraz daha ağır galiba maalesefBize de ventolinin yaninda ona benzer başka bir şey daha vermişti oğlum bebekken ikisini birden kullanıyorduk onu kullaninca hemen düzeliyordu. Flex ile başlayan bir şeydi
Biz 15-16 aylikken oturmali scooter'dan aldik. O zamandan beri sürekli kullaniyoruz. Bazen oturmak istemiyor, onun yerine scooter'i itmeyi tercih ediyor. O zamanlar disinda severek biniyor. Biraz buyudugunde oturak kismini cikartip normal scooter sekline getirecegiz.Kızlar bebişlere scooter aldınız mı? Benimki cok hevesli cat pat sürmeye de calısıyor kısın evde sürsün diye alacagım dandik bişey mi alsam kaliteli birşey mi olsa
Aldım ama kaldırdım sürüyor ama düşer diye cesaret edemedimKızlar bebişlere scooter aldınız mı? Benimki cok hevesli cat pat sürmeye de calısıyor kısın evde sürsün diye alacagım dandik bişey mi alsam kaliteli birşey mi olsa
MArkası ne sizinkinin bi meşhur marka var onlardan mı glober mi neydiBiz 15-16 aylikken oturmali scooter'dan aldik. O zamandan beri sürekli kullaniyoruz. Bazen oturmak istemiyor, onun yerine scooter'i itmeyi tercih ediyor. O zamanlar disinda severek biniyor. Biraz buyudugunde oturak kismini cikartip normal scooter sekline getirecegiz.
Evet ondan.MArkası ne sizinkinin bi meşhur marka var onlardan mı glober mi neydi
Evde biraz ses yapar ama haberin olsun bizim üst kattaki çocuk evde sürüyordu biz çok sinirleniyorduk . Ben seneye yaza alacağım herşeyi erkenden elde edince merak edeceği oynayacağı herşeyi tüketiyoruz diye düşünüyorum. Mesela oyun hamurunu ben daha yeni verdim hatta vermeyecektim iyice hava soğusun dışarı çıkma işi azalsın öyle vereyim diyordum . Ama ben yemek yaparken mama sandalyesinde 10 dk oyalansa o kar diye düşünüyorum. Boya kalemini de yeni verdim ama onda düzenlemeye gideceğim daha tam vermiyorumKızlar bebişlere scooter aldınız mı? Benimki cok hevesli cat pat sürmeye de calısıyor kısın evde sürsün diye alacagım dandik bişey mi alsam kaliteli birşey mi olsa