Ateslendigi için de memeye düşmüş olabilir hastalık döneminde daha çok emmek istiyorlarBilmiyorum hiçama şöyle bir durum oluyor dönem dönem bunu yaşıyorduk zaten 10 gün gibi sürüp geçip gidiyordu bu sefer ne olacak diye merak ediyorum. Oda ayırmak oğlumu bizce hiç etkilemedi çünkü tüm gün odasında zaman geçiriyorduk zaten şuan ona garip gelmiyor yani . Ama mesela izne gittik orada fazla insan görüyor milletten sıkılıp bana gelip emmek için çekiştiriyor eve dönünce de aynen birkaç gün devam edip geçiyordu. Bu kez de öyle oldu bugün gün içinde çekiştirmedi mesela . Birde arabada yolda memede uyudu oda yapıştı mı acaba dedim .
Bende öyle düşündüm dün gece 20:00 uyudu 23:30 da uyandı emdi 1 dk hemen geri uyudu 03:00 civarı uyandı emdi uyudu . 06:00 da tamamen kalktı . Eski düzene dönmeye başladı gibime geliyorAteslendigi için de memeye düşmüş olabilir hastalık döneminde daha çok emmek istiyorlar
Eşimin kuzeninin oğlu bizimkilerle aynı dönem . Dediler ki çocuk vuruyor . Bende benim oğlum öyle şeyler yapmıyor allahtan dedim ve oğlum vurmaya başladıUyanmıyor yazdım ya dün,
Yarımda kalktı oturdu,youtube izlicem diye ablayı uyandırmasın diye 10 dk izlettim, sonra kapattım uyuttum
10 dk da ikna oldu yani maşallah darısı başıma inşUyanmıyor yazdım ya dün,
Yarımda kalktı oturdu,youtube izlicem diye ablayı uyandırmasın diye 10 dk izlettim, sonra kapattım uyuttum
Yapıyor bazen çocuklar sebebini anlamadımEşimin kuzeninin oğlu bizimkilerle aynı dönem . Dediler ki çocuk vuruyor . Bende benim oğlum öyle şeyler yapmıyor allahtan dedim ve oğlum vurmaya başladıneyi söylersek başımıza geliyor .
Bende ve nasıl tepki vereceğimi şaşırıyorumYapıyor bazen çocuklar sebebini anlamadım
Geçmiş olsun canım üşütmüş olabilir. Havalar çok dengesizOğlumda burun akıntısı başladı
Tühhh üşütmüşOğlumda burun akıntısı başladı
Geçmiş olsun, ipeğin 3 haftadır yeşil yeşil akıyor. Ne zaman bitecek dıye 4 gözle beklıorunOğlumda burun akıntısı başladı
Geçmiş olsun canım üşütmüş olabilir. Havalar çok dengesiz
Tühhh üşütmüş
Sağolun kızlar. Dün gece uyurken hırıltılydı nefesi emerken özellikle. Burnu tıkalı herhalde dedim. Sabah eşim gitmeden fizyolojik yaptık biraz çektik. Sabahtan biraz aktı sonra geçmişti. Alia yine başladı. Yatmadan yine fizyolojik yaptık odaya da cold mix damlattım inşallah fayda eder ilerlemezGeçmiş olsun, ipeğin 3 haftadır yeşil yeşil akıyor. Ne zaman bitecek dıye 4 gözle beklıorun
Çok geçmiş olsun ateşi var mıSağolun kızlar. Dün gece uyurken hırıltılydı nefesi emerken özellikle. Burnu tıkalı herhalde dedim. Sabah eşim gitmeden fizyolojik yaptık biraz çektik. Sabahtan biraz aktı sonra geçmişti. Alia yine başladı. Yatmadan yine fizyolojik yaptık odaya da cold mix damlattım inşallah fayda eder ilerlemez
Şimdilik yok inşallah olmazÇok geçmiş olsun ateşi var mı
İnşallahŞimdilik yok inşallah olmaz
Gündüz içirdimİnşallahIhlamur içer mi acaba
Golge salgın var ve uzun sürüyo 10 günü geçti bizim daha akıyo burnuGündüz içirdim
Yapma ya ama tek burun akıntısı olsun. Öksürük falan daha kötü bir de iştahsızlıkGolge salgın var ve uzun sürüyo 10 günü geçti bizim daha akıyo burnu
Bir tane çiğ sarımsak yedirin yoğurduna ya da yemeğine ezerek koyabilirsiniz ama çiğ olacak .çiğ sarımsak doğal antibiyotiktir pişince antibiyotik özelliğini kaybeder. Hastalığı ilerlemezYapma ya ama tek burun akıntısı olsun. Öksürük falan daha kötü bir de iştahsızlık