Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    4
Çok mantıklı umarım sağlıkla ilerleyecek miniğin de 🥰🥰 Ben ikili yaptırıp gerek olursa fetal yaptırayım diyorum ama bakalım sağlıkla ilerlesin de.
Amin canım 🙏 hepimizinki sağlıkla ilerlesin inşallah. Dogumlarini konusalimm buradan inşallah ❤️
Merhaba, benim de iki dusugum oldu 8/9 hafta arasında ben de sizin gibi garanti olsun diye hep geç gitmeye çalıştım doktora. En son pazartesi gitmiştim doktor haftaya izinliymis cumartesi gel dedi ama ben doktorun izinden dönmesini beklemek istiyorum. Her gittiğimde kapıda ya yine kaybettiysem korkusu yaşamak istemiyorum. Fetal dna yi direk isteyebiliyor muyuz acaba? Yani öncesinde illa ikili test yaptırmak mi gerekiyor fetal DNA için. Doktor direk talep edebiliyor mu?
Direk talep edebiliyor canım hem daha garanti %99 doğru sonuç veriyor. Cinsiyet de öğreniliyor. Benim yasimmzaten 35 risk yüksek çıkar ikilide hiç o stresi yaşamak istemiyorum ❤️
Fetal sadece özel hastanelerde yapılıyor sanırım
Canım fetal DNA için özel labaratuvarlar var. Kani Ankara'ya ya da Amerika'ya gönderiyorlar. Devlette de heyet raporu ile bakılıyor bildiğim kadarıyla ama yüksek riskli gebeliklerde ancak yapıyorlar onu ❤️

Merhaba,bugün akıntı içince kırmızı kan vardı ve şuan karnım da çok ağrıyor? Sebebi ne olabilir 3 gün önce doktora gittim bir sorun yok dedi korkuyorum birşey mi oldu? 😟 her tuvalete gidince akıntıda oluyor.
Aynı şekildeydim 3 günden beri. Doktorumla hep telefonda konuştuk progestanımı arttırdı. Bugun gittim her şey yolunda dedi akıntıyla kanama olabiliyor dedi. Ağrıdan duramıyordum özellikle hareket edince. Yat dinlen hiçbirşey yapmamaya çalış dedi kanama alanı da yokmuş nerden nasıl geldi bilmiyorum ama her şeyin yolunda olduğunu öğrendim. Hiç korkma stres yapma hemen doktorunu ara ve hiç kalkmadan yatmaya çalış Allahın izni ile geçecek kalbinizi ferah tutun aynı şeyleri yaşayan biri olarak söylüyorum ❤️

Yaş sadece bir sayı burada daha çok gözlemledim gerçekten. Ben biraz hiperaktifim biraz sakarım biraz kabıma sığmam yani 28-29 hissediyorum hep zaten. :KK49: Ruhumuz daha gencecik, e yaşımız da ileri değil aslında güzeliz be böyle.
Evet bir de sağlıklı bebislerimiz olsaydı 😅 ne güzel tebrik ederim sizi 💐😊

Günaydın kızlar 6 + 1’den bildiriyorum bu sabah işe giderken minibüste birden midem bulandı gözüm karardı başım döndü ve baygınlık geçirdim kendime gelmekte biraz zorlandım şu an iyiyim evdeyim dinleniyorum🥹

Günaydın kızlar 6 + 1’den bildiriyorum bu sabah işe giderken minibüste birden midem bulandı gözüm karardı başım döndü ve baygınlık geçirdim kendime gelmekte biraz zorlandım şu an iyiyim evdeyim dinleniyorum🥹
Ay kuzum çok geçmiş olsun. Progesteron yükseliyor bunlar hep ondan ❤️ dinlen güzelce inşallah hiçbir şeyin kalmaz ❤️
Kızlar kesemizi gördük çok şükür 😍 yolk sac da gördük. Haftaya kalp atışı için randevu verdi doktorumuz. Çok şükürrrr
Ohhh gözün aydın canim çok sevindim ❤️

Amin canım 🙏 hepimizinki sağlıkla ilerlesin inşallah. Dogumlarini konusalimm buradan inşallah ❤️

Direk talep edebiliyor canım hem daha garanti %99 doğru sonuç veriyor. Cinsiyet de öğreniliyor. Benim yasimmzaten 35 risk yüksek çıkar ikilide hiç o stresi yaşamak istemiyorum ❤️

Canım fetal DNA için özel labaratuvarlar var. Kani Ankara'ya ya da Amerika'ya gönderiyorlar. Devlette de heyet raporu ile bakılıyor bildiğim kadarıyla ama yüksek riskli gebeliklerde ancak yapıyorlar onu ❤️
He anladım İnstada biri yaptırmıştı ama gebeliğinin riskli olduğunu söylememişti o yüzden merak ettim

X