- 25 Nisan 2021
- 1.919
- 2.927
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #2.441
Amin canım hepimizinki sağlıkla ilerlesin inşallah. Dogumlarini konusalimm buradan inşallahÇok mantıklı umarım sağlıkla ilerleyecek miniğin de Ben ikili yaptırıp gerek olursa fetal yaptırayım diyorum ama bakalım sağlıkla ilerlesin de.
Direk talep edebiliyor canım hem daha garanti %99 doğru sonuç veriyor. Cinsiyet de öğreniliyor. Benim yasimmzaten 35 risk yüksek çıkar ikilide hiç o stresi yaşamak istemiyorumMerhaba, benim de iki dusugum oldu 8/9 hafta arasında ben de sizin gibi garanti olsun diye hep geç gitmeye çalıştım doktora. En son pazartesi gitmiştim doktor haftaya izinliymis cumartesi gel dedi ama ben doktorun izinden dönmesini beklemek istiyorum. Her gittiğimde kapıda ya yine kaybettiysem korkusu yaşamak istemiyorum. Fetal dna yi direk isteyebiliyor muyuz acaba? Yani öncesinde illa ikili test yaptırmak mi gerekiyor fetal DNA için. Doktor direk talep edebiliyor mu?
Canım fetal DNA için özel labaratuvarlar var. Kani Ankara'ya ya da Amerika'ya gönderiyorlar. Devlette de heyet raporu ile bakılıyor bildiğim kadarıyla ama yüksek riskli gebeliklerde ancak yapıyorlar onuFetal sadece özel hastanelerde yapılıyor sanırım