Bende toplarla renklere başlamayı düşünüyorum. Ayakkabı kutularini biriktirdim. Üzerine elişi kağıtları yapıştırip toplarin rengini söyleyip götürmesini istiycem bakalim. Erken mi acaba oğlumda ne zaman başladım hiç hatirlamiyorumBiz de aynı durumdayız. Hamur yeme olayı sıkıntı maalesef. Ama ara ara veriyorum yine de. Ben önüne bi sürü şey koyuyorum. Yoğurt un baklagiller su ne olursa Her şeyi döküyor saçıyor ama oyalanıyor
Ben 100 lü 4 renk top aldım sepetlere ayrı renkleri koyuyoruz. Öyle sınıflandırma öğreniyor
Biraz benden oldu ya cok sınır koymadım silinebilir kalem diye sonra bulduğu her kalemle yazdı çizdi önünü alamadımBen başından hiç kalkmıyorum
Bizim oyuncak dolabımız bundan. Bunun sepetlerine koydum renk renk. Dediğin de mantıklı. Ben uzun zamandır söylüyorum ama şu an renkleri hala bilmiyor fakat sınıflandırma mantığını çözdü en azındanBende toplarla renklere başlamayı düşünüyorum. Ayakkabı kutularini biriktirdim. Üzerine elişi kağıtları yapıştırip toplarin rengini söyleyip götürmesini istiycem bakalim. Erken mi acaba oğlumda ne zaman başladım hiç hatirlamiyorum
AynenBiraz benden oldu ya cok sınır koymadım silinebilir kalem diye sonra bulduğu her kalemle yazdı çizdi önünü alamadım
Çok güzelmiş kendiliğinden renkli direk ugrasmana gerek kalmaz. Sınıflandırmayı öğrenmesi de cok iyiBizim oyuncak dolabımız bundan. Bunun sepetlerine koydum renk renk. Dediğin de mantıklı. Ben uzun zamandır söylüyorum ama şu an renkleri hala bilmiyor fakat sınıflandırma mantığını çözdü en azından
Evet güzel bunu netten buldum orjinali daha canlı ve şekilleri daha güzel. Sınıflandırma dediğim tabi aynı renkleri aynı yere koymakla sınırlıÇok güzelmiş kendiliğinden renkli direk ugrasmana gerek kalmaz. Sınıflandırmayı öğrenmesi de cok iyi
Daha ne olsunEvet güzel bunu netten buldum orjinali daha canlı ve şekilleri daha güzel. Sınıflandırma dediğim tabi aynı renkleri aynı yere koymakla sınırlı
Bencede daha ne olsunEvet güzel bunu netten buldum orjinali daha canlı ve şekilleri daha güzel. Sınıflandırma dediğim tabi aynı renkleri aynı yere koymakla sınırlı
Daha ne olsun
Ne bileyim aynı şekiller falan filan mevzusu var yaBencede daha ne olsun
Ben oğlana sürekli havyan çalıştırıyordum her gün birkaç kere sayıyordum mangetler var ya onlarıNe bileyim aynı şekiller falan filan mevzusu var ya
Bende süreklilik yok ya. Bigün yapıyorum unutuyorum sonraBen oğlana sürekli havyan çalıştırıyordum her gün birkaç kere sayıyordum mangetler var ya onlarıiçimden diyordum ki of öğrenmedi hala bir gün sormaya başladım bu takır takır getiriyor vay beee dedim olmuş meğer şimdi aynı performansı renklerde bekliyorum
Benimki herşeyi biliyor ama renkler kötüBende süreklilik yok ya. Bigün yapıyorum unutuyorum sonrabenimki kedi köpek kuş ve aslanı isim olarak tanıyor o kadar
Bizim hafta içi çoğu gün boş geçiyor valla. Eve gelip ancak yemek vs yapabiliyorum. O sırda o da mutfağın altını üstüne getiriyor.Hava iyiyse parka götürüyorum bi de dedesi o gün eve gelmişse oyun oynamış oluyorlar o kısım işime yarıyor dedesiyle oyun oynamayı seviyor kv bu konuda çok iyi değil o ancak özbakımını yapabiliyor malumBenimki herşeyi biliyor ama renkler kötüya pek çalıştırmadım daha doğrusu biraz üzerine düşeyim şimdi senden heveslendim Yanlız oturmuyor ki bugün ne yaptınız de hiç birşey resmen bomboş geçti. Şu büyük sorular kitabını annem aldı bizde bakmaya başlamıştık herşeyi öğrendi . Bu izinde Kv gittik oğlan soruyor Kv hemen cvp veremiyor benimki sinirleniyor tepiniyor cvp ver diye . Oğlanı uyuttum geldim Kv kitabı eline almış ne yapıyorsun anne dedim bana diyor çocuk hepsini öğrenmiş bana soruyor ben cvp geç veriyorum alttan bakıp söylüyorum sinirleniyor en iyisi bende biraz çalışayım diyor
Cok mantıklıymis ben de yapayımBiz de aynı durumdayız. Hamur yeme olayı sıkıntı maalesef. Ama ara ara veriyorum yine de. Ben önüne bi sürü şey koyuyorum. Yoğurt un baklagiller su ne olursa Her şeyi döküyor saçıyor ama oyalanıyor
Ben 100 lü 4 renk top aldım sepetlere ayrı renkleri koyuyoruz. Öyle sınıflandırma öğreniyor
Geniz akıntısı kulağa vurmuş olabilir kulak iltihabı inanılmaz huzursuz yapar cocuklariHer saniye herşeye ağlıyor inanamıyorum ya sabah enerjim iyi kalkıyorum aradan 3 saat geçiyor tamamen bitmiş oluyorum başım ağrımaya başlıyorilk başta baş ağrımı çözemedim sonra sürekli ağladıği için veya birşeyleri bir yerlere vurduğunda çıkan seslerden ve yaşadığım stresten olduğunu anladım
Şu an en iyi antibiyotik anne sütü meme bırakma işini ettelemelisiniz bence gücünüz varsa tabi çünkü ben aşırı bunalmistim hasta olduğu halde vermedim biraktirmaya devam ettim. Ama gercek şu ki böyle dönemlerde anne sütü şifaCumartesi kontrole götüreceğim geniz akıntısına neden birşey vermemişti acaba yaaa kızlar ? Evde ne yapsam geçer acaba
Antibiyotik bitmek üzere 12 gün oldu tedavisi 14 günlüktü . Cumartesi günü gideceğiz bakalımŞu an en iyi antibiyotik anne sütü meme bırakma işini ettelemelisiniz bence gücünüz varsa tabi çünkü ben aşırı bunalmistim hasta olduğu halde vermedim biraktirmaya devam ettim. Ama gercek şu ki böyle dönemlerde anne sütü şifa