- 11 Mart 2013
- 33.208
- 53.157
- 32
Kızlar size birşey danışmam istiyorum . Emzirme olayını bitirmeye karar verdik . Emerek uyuyordu ne yazık ki . Şuan gündüzleri beni çekiştirmeyi tamamen bıraktırdım sadece uykularından önce emiyor ve gece . Ama gece emzik niyetine kullanmaya başlamıştı korkunç derecede hemde şöyle bir yol izlemeye başladım . Önce konuştum bak artık sen büyüdün bir memede süt tamamen bitti . Diğer memede süt çok az ve acıyor uf oldu şimdi az emeceğiz yakında memeye bay bay yapacağız dedim fırsat buldukça konuşuyorum bunu sen dev gibi bir çocuk oldun kocamansın vs diye . Gece uykuya emerek geçiriyorum sonraki uyanmalarında emzirmiyorum 2 gündür böyle yaptım sadece sabh 6 civarı uyandığı zaman uykuya dönmesi zaman alıyor diye emziriyorum. Diğer hafta başına kadar böyle devam edip pazartesi gece uykusuna geçerken de emzirmeyeyim konuşayım birde göğsüme bant yapıştırayım diyorum. Uf oldu dediğim zaman baktı ve kendi kapattı . Salı veya çarşamba da öğlen uykusunda da emzirmeyeyim böylece tamamen bırakmış olayım 1 haftaya alışır diyorum. Sizce bu doğru olur mu ?