• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    136
kaybettim, çıldırıcam 😢😢😢 çok kötüyüm, nasıl geçicek bu, bugün cinsiyet suprizi hazırlamıştım eşime, dün kıyafetler aldım ilk defa, fetal dna gecem hafta çıktı temizdi. Nasıl geçicek bu acı.
Çok ama çok üzüldüm. Mutlaka zor olacak ama bu süreci öncelikle fiziksel olarak sağlıkla geçirmeni dilerim. Çok geçmiş olsun 💐

kaybettim, çıldırıcam 😢😢😢 çok kötüyüm, nasıl geçicek bu, bugün cinsiyet suprizi hazırlamıştım eşime, dün kıyafetler aldım ilk defa, fetal dna gecem hafta çıktı temizdi. Nasıl geçicek bu acı.
Rabbim sabir versin, dayanma gucu ve metanet nasip etsin, en kisa zamanda uzuntunu sevince cevirecek bir mucizeyle karsilasman nasip olsun, ne desek bos hicbi sey su anki acini hafifletmez ama bi yerlerde seni anlayan birilerinin oldugunu unutma, bircogumuzun basindan ayni sey gecti maalesef, tek dilegim en kisa surede yeniden saglikli bir bebeginin olmasi 🤲🏻

Teselli edecek bir şeyler söylemek çok zor, umarım bu süreci en kısa sürede atlatırsınız ve Allah yüzünüzü güldürür en kısa zamanda 🙏🏼

Kan sulandırıcı içen arkadaşlar fetal dna öncesi bırakıyor muyuz? Burada öyle bir şey okudum. Perinatalog verdi bana, kendi doktorum bilmiyor perinatologa gittiğimi 🙈 ona göre kontroller öncesi bırakayım.

Kan sulandırıcı içen arkadaşlar fetal dna öncesi bırakıyor muyuz? Burada öyle bir şey okudum. Perinatalog verdi bana, kendi doktorum bilmiyor perinatologa gittiğimi 🙈 ona göre kontroller öncesi bırakayım.
Ben test yaptırdım hiç öyle bir şey demedi doktorum

Ben dün fetal için kan verdim. Kan sulandırıcıları kesiyoruz onun dışında başka ilaç kullanımının önemi yok demişti.

Merhaba arkadaşlar. Allah nasip ederse bende Haziran ayının sonu veya Temmuz başında anne olacağım. Size bir sorum olacak 10. Haftanın içerisindeyim. Ani kan şekeri düşüşlerim oluyor. Bir anda açlık hissediyorum. Sizlerde aynı şeyleri yaşadınız mı?

Merhaba arkadaşlar. Allah nasip ederse bende Haziran ayının sonu veya Temmuz başında anne olacağım. Size bir sorum olacak 10. Haftanın içerisindeyim. Ani kan şekeri düşüşlerim oluyor. Bir anda açlık hissediyorum. Sizlerde aynı şeyleri yaşadınız mı?
Benim de ani tansiyonum dusuyor 10.haftaya girdiğimden beri
Aclik hissedince midem bulaniyor cok

Ben de senin yazdiginin ustune merakimdan baktım yasadigim sehir farkli
Sehir has.yapiliyormus adi da SİTOGENETİK TESTLER diye geciyormus
Ucreti burada ne kadar bilmiyorum da eger boyle uygunsa ben de mi yaptirsam 😀
Hangi bölüme gidiliyor yaptırmak için ve ne kadar sürede çıkıyor acaba benim tek merak ettiğim cinsiyet 🤭 eğer normal öğrenmeye göre erken olacaksa bende yaptırabilirim araştırdığım kadarıyla burdaki üniversite hastanesi yapiyormuş ama aynı sürede olursa zaten genetik test yapmak istemiyorum yapmam 🤗🤗

Hangi bölüme gidiliyor yaptırmak için ve ne kadar sürede çıkıyor acaba benim tek merak ettiğim cinsiyet 🤭 eğer normal öğrenmeye göre erken olacaksa bende yaptırabilirim araştırdığım kadarıyla burdaki üniversite hastanesi yapiyormuş ama aynı sürede olursa zaten genetik test yapmak istemiyorum yapmam 🤗🤗
Ogle arasi bitsin sehir has.arayacagim canim aradigimda baglanabilirsem bilgi veririm
Genetik arastirma kismina gidiliyor ama tabii yapilip yapilmadigini ogrenmek gerek

Merhaba, evet bende çok oluyor. Aniden acıkıyorum bişiler yiyorum hatta ellerm bile titriyo halsizleşiyorum. Bende kahve içerkende oluyordu hamile değilken. Şimdi kahve içmesemde arada oluyor.

Ogle arasi bitsin sehir has.arayacagim canim aradigimda baglanabilirsem bilgi veririm
Genetik arastirma kismina gidiliyor ama tabii yapilip yapilmadigini ogrenmek gerek
İnternette yazdığına göre doğu ve güneydoğuda sadece Dicle üniversitesi yapıyormuş şansıma 🥰 ama hangi bölüm olduğu yazmıyordu öğrenebilirsen banada haber verirsin canım 🤗🤗

Kizlar ne yapiyorsunuz magnezyum demir ilaci dv3 omega 3 içmeye basladiniz mi ayri ayri hepsi 4 kutu ilaç yani bana doktorum yazdi size de bi sorim dedim 12 haftalikken

İçiyorsunuz di mi kan sulandırıcı? Bana da perinatolog öyle bir şey olsa uyarırdı gibi geliyor ama burada öylr bir okuyunca şüpheye düştüm.
Ben fetal dna icin aradigimda hastaneyi, kan sulandirici kullaniyormusunuz diye sormuslardi. Demekki bundanmis

Kizlar ne yapiyorsunuz magnezyum demir ilaci dv3 omega 3 içmeye basladiniz mi ayri ayri hepsi 4 kutu ilaç yani bana doktorum yazdi size de bi sorim dedim 12 haftalikken
Benimde en merak ettigim konu, ben hala ssdece folik asit kullaniyorum ve 12+3 oldum. Doktor bana 7. Hafta gittigimde 16. Hafta gel demisti, 1 ay fazladan icmis olucam ve diger vitaminleri almamis olucam. Buda benim kafami cok kurcalayan bisey

Back
X