Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    4
Bir kız da benden gelsin🥰 Fetal DNA sonucum olumlu geldi çok şükür bir risk görünmüyor 🙏 Cinsiyet için kız gibi demişti doktorum kesinleşmiş oldu ailemize bir prenses daha katılıyor 🥰
Gozun aydin canim ❤️
Ultrason resmin varmi, ureme organi nasildi veya baktiginda merak ettim. Bende kiza benzer anlik bir cikinti gordum gibi 2lide

Benimde en merak ettigim konu, ben hala ssdece folik asit kullaniyorum ve 12+3 oldum. Doktor bana 7. Hafta gittigimde 16. Hafta gel demisti, 1 ay fazladan icmis olucam ve diger vitaminleri almamis olucam. Buda benim kafami cok kurcalayan bisey
Bana bıraktırdı dün doktor folik asiti sizinkini bilmiyorum bu ilaclari yazdi da beb de icmeyi dusunumuyorum 2 hafta sonra icmeye baslim diorum

Gozun aydin canim ❤️
Ultrason resmin varmi, ureme organi nasildi veya baktiginda merak ettim. Bende kiza benzer anlik bir cikinti gordum gibi 2lide
Teşekkür ederim ben o teorilere vesaire bakınca erkek sanmıştım üç boyutlu olanlarda cinsiyet anlaşılmıyor sanırım bu şekilde istiyorsun böyleydi

Eklentiler

• 1000059337.jpg
    1000059337.jpg
    56 KB · Görüntüleme: 16
  • 1000059346.jpg
    1000059346.jpg
    62,1 KB · Görüntüleme: 16
Benimde en merak ettigim konu, ben hala ssdece folik asit kullaniyorum ve 12+3 oldum. Doktor bana 7. Hafta gittigimde 16. Hafta gel demisti, 1 ay fazladan icmis olucam ve diger vitaminleri almamis olucam. Buda benim kafami cok kurcalayan bisey
ilk hamileliğimde doktorum bana folik asiti 16. haftaya kadar içirip demir başlatmıştı.

İnternette yazdığına göre doğu ve güneydoğuda sadece Dicle üniversitesi yapıyormuş şansıma 🥰 ama hangi bölüm olduğu yazmıyordu öğrenebilirsen banada haber verirsin canım 🤗🤗
Ariyorum 3 oldu aktarma kisminda mesgule dusuyor acan yok
Ben kayserideyim de anlamadim onceden ulaşabiliyordum😳

Evet aynı şekilde acıktığımda midem bulanıyor özellikle akşamları. Gebelik şekeri böyle bir şey mi acaba diye düşünmeye başladım
Aaa öyle mi canim inan hic bilmiyorum ya
Aman aman boşver akisinda yasa o mu var bu mu var diye stres yapmayalim 😀 zaten kontroller ayda bire dusunce strese giriyoruz

Evet aynı şekilde acıktığımda midem bulanıyor özellikle akşamları. Gebelik şekeri böyle bir şey mi acaba diye düşünmeye başladım
benim de aç kalınca midem bulanıyor. o kadar yemek yiyen bir insan değildim bastırsın diye bir şey yemekten bunaldım :)

görüştüm, fetal dna öncesi 5 gün önce kan sulandırıcıyı bırakmak öneriliyormuş.
Neden acaba sonucu etkiliyorsa benim doktorum niye bişey demedi ki hatta kan sulandırıcıyı ne zamana kadar kullanayım dediğimde 20. Haftada bıraktıracağım dedi

Neden acaba sonucu etkiliyorsa benim doktorum niye bişey demedi ki hatta kan sulandırıcıyı ne zamana kadar kullanayım dediğimde 20. Haftada bıraktıracağım dedi
Bilemedim ki ben de tesadüfen burada okudum da fark ettim. perinatologun da beni uyarması lazımdı yani ilacı reçete ederken.

Kontrol icin mi yoksa fetal dna icin mi canim
Benim de ikili tarama olacak 11.hafta bitimimi gitmeli 12.hafta mi kararsiz kaldim ya
Kontrol için gidecem 6.haftada gidince 1 ay sonra gel demişti doktorum 8.haftada başka doktorada gittim tabi 🤭 için rahat etmedi gidince 10+4 olacam heralde testler için perinatolojiye alan açar ondan 2 hafta sonrada testlere giderim diye düşünüyorum
Gidince fetal dna icinde sorarım erken çıkarsa cinsiyet için yapabilirim aynı zamana denk gelirse zaten ultrasonda öğreniriz

Kontrol için gidecem 6.haftada gidince 1 ay sonra gel demişti doktorum 8.haftada başka doktorada gittim tabi 🤭 için rahat etmedi gidince 10+4 olacam heralde testler için perinatolojiye alan açar ondan 2 hafta sonrada testlere giderim diye düşünüyorum
Gidince fetal dna icinde sorarım erken çıkarsa cinsiyet için yapabilirim aynı zamana denk gelirse zaten ultrasonda öğreniriz
Benim kafam cok karisti ya ikili test icin perinatolojiye mi yonlendiriyorlar?
Perinatoloji riskli gebelige bakmiyor muydu
İyice corba oldum 😀

X