2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    232
Bilmiyorum hiç 🥺 ama şöyle bir durum oluyor dönem dönem bunu yaşıyorduk zaten 10 gün gibi sürüp geçip gidiyordu bu sefer ne olacak diye merak ediyorum. Oda ayırmak oğlumu bizce hiç etkilemedi çünkü tüm gün odasında zaman geçiriyorduk zaten şuan ona garip gelmiyor yani . Ama mesela izne gittik orada fazla insan görüyor milletten sıkılıp bana gelip emmek için çekiştiriyor eve dönünce de aynen birkaç gün devam edip geçiyordu. Bu kez de öyle oldu bugün gün içinde çekiştirmedi mesela . Birde arabada yolda memede uyudu oda yapıştı mı acaba dedim .
Ateslendigi için de memeye düşmüş olabilir hastalık döneminde daha çok emmek istiyorlar

Ateslendigi için de memeye düşmüş olabilir hastalık döneminde daha çok emmek istiyorlar
Bende öyle düşündüm dün gece 20:00 uyudu 23:30 da uyandı emdi 1 dk hemen geri uyudu 03:00 civarı uyandı emdi uyudu . 06:00 da tamamen kalktı . Eski düzene dönmeye başladı gibime geliyor

Uyanmıyor yazdım ya dün,
Yarımda kalktı oturdu,youtube izlicem diye ablayı uyandırmasın diye 10 dk izlettim, sonra kapattım uyuttum

Uyanmıyor yazdım ya dün,
Yarımda kalktı oturdu,youtube izlicem diye ablayı uyandırmasın diye 10 dk izlettim, sonra kapattım uyuttum
Eşimin kuzeninin oğlu bizimkilerle aynı dönem . Dediler ki çocuk vuruyor . Bende benim oğlum öyle şeyler yapmıyor allahtan dedim ve oğlum vurmaya başladı 🥺 neyi söylersek başımıza geliyor .

Geçmiş olsun canım üşütmüş olabilir. Havalar çok dengesiz
Tühhh üşütmüş 🥺

Geçmiş olsun, ipeğin 3 haftadır yeşil yeşil akıyor. Ne zaman bitecek dıye 4 gözle beklıorun
Sağolun kızlar. Dün gece uyurken hırıltılydı nefesi emerken özellikle. Burnu tıkalı herhalde dedim. Sabah eşim gitmeden fizyolojik yaptık biraz çektik. Sabahtan biraz aktı sonra geçmişti. Alia yine başladı. Yatmadan yine fizyolojik yaptık odaya da cold mix damlattım inşallah fayda eder ilerlemez

Sağolun kızlar. Dün gece uyurken hırıltılydı nefesi emerken özellikle. Burnu tıkalı herhalde dedim. Sabah eşim gitmeden fizyolojik yaptık biraz çektik. Sabahtan biraz aktı sonra geçmişti. Alia yine başladı. Yatmadan yine fizyolojik yaptık odaya da cold mix damlattım inşallah fayda eder ilerlemez
Çok geçmiş olsun ateşi var mı

Sabaha kadar emdi hiç abartmıyorum sadece gece 20:30 ile 22:30 arası uyudu normal. 2 kez bez değiştirdim yatak hep çiş . Allahın gücüne gitmesin de artık nefret ediyorum emzirmekten o dereceye geldim

X