Evde nereye koydun o kadar beziİndirime girdikçe almışım prima çok pahalı malumnumara sıkıntısı yok. Kalanlar 5-6
Mesajı bulamadım burdan alıntı yapıyımEvde nereye koydun o kadar bezi
Hem de ne işkence
Bu 2 yaş sendromu değil dimiMesajı bulamadım burdan alıntı yapıyımo inatlaşmalar bizde de var abisinin sandalyesine çıkıyo ayağa kalkıyo kaç kere düştü orası burası mor ağlıyoda yine yapıyo diyorumya ilkte hiç koltuk bilmem ne görmeden büyüdü kız tam afet bugün tam 3 saat ağladı kesintisiz omzum tutulmuş sinirden bi çocuk herşeye ağlar mı değişik ya parkt komşunun çocukları sallıyo ona bile ağlıyo beni sallamasınlar diye öyle bi çılgınla uğraşıyorum bak şu saat oldu daha yeni uyudu dalmasını bekliyorum
Oynamıyorlar canım, büyük oynatmıyor, mesela eline bir oyuncak alıyor küçük, büyük hemen elinden alıyor kendi oynuyor, niye alıyorsun dediğimde de nasıl oynayacağını gösteriyorum diyor. Küçük 7/24 bnm peşimde kucağına al diye ağlıyor, odadan çıkartmıyor hatta koltuktan kaldırmıyor, hep tepemde, bunu gören buyul de tepeme çıkıyor, sonra ben de deliriyorum 4+1 evde tepemden başka yer mi yok diye. Büyük o kdar çok eziyet eiyor ki küçük çareyi bana kaçmakta buldu beni güvence görüyor bırakmıyor aklııkıyor ben gitcem ablası bişi yapcak diye, ama yine de aba aba aba diye sürekli onu arıyorChedarice ne alemdesin iki kardeş oynuyolar mı benim büyükte cins hiç oynatmıyo yaş farkıda var ama bi sarılıyo abişiiiim abişşşş diye herşeye bedel maşallah minnaklarımıza
Bu 2 yaş sendromu değil dimi
Bu 2 yaş sendromu değil dimi
Bu daha ayak sesleriBu 2 yaş sendromu değil dimi
AY kıyamam sende durum daha zormuş benim oğlan aşağı arkadaşlarıyla iniyo kameradan bakıyorum güvenlikte var o biraz rahatlattı beni şükürler olsunOynamıyorlar canım, büyük oynatmıyor, mesela eline bir oyuncak alıyor küçük, büyük hemen elinden alıyor kendi oynuyor, niye alıyorsun dediğimde de nasıl oynayacağını gösteriyorum diyor. Küçük 7/24 bnm peşimde kucağına al diye ağlıyor, odadan çıkartmıyor hatta koltuktan kaldırmıyor, hep tepemde, bunu gören buyul de tepeme çıkıyor, sonra ben de deliriyorum 4+1 evde tepemden başka yer mi yok diye. Büyük o kdar çok eziyet eiyor ki küçük çareyi bana kaçmakta buldu beni güvence görüyor bırakmıyor aklııkıyor ben gitcem ablası bişi yapcak diye, ama yine de aba aba aba diye sürekli onu arıyor
Daha yok bekliyorumikinciye cesaretin var mı ne durumdasın
Ebeveyn banyoma kiler dolaplardan aldım. Tüm deterjanlarım içinde kızımın bez pamuk vs de dolabın üstüne yığılıEvde nereye koydun o kadar bezi
Bizim uykular da sarktı. Dışarı çıkmak istiyor sürekli. Mal gibiyim artık. Gece geç uyuyorum biraz kafa dinlemek için o da uykusuzluk oluyor. Bilmiyorum ya Allah sağlık versin de ben baya yoruldumMesajı bulamadım burdan alıntı yapıyımo inatlaşmalar bizde de var abisinin sandalyesine çıkıyo ayağa kalkıyo kaç kere düştü orası burası mor ağlıyoda yine yapıyo diyorumya ilkte hiç koltuk bilmem ne görmeden büyüdü kız tam afet bugün tam 3 saat ağladı kesintisiz omzum tutulmuş sinirden bi çocuk herşeye ağlar mı değişik ya parkt komşunun çocukları sallıyo ona bile ağlıyo beni sallamasınlar diye öyle bi çılgınla uğraşıyorum bak şu saat oldu daha yeni uyudu dalmasını bekliyorum
Oy kıyamam yavrum yaOynamıyorlar canım, büyük oynatmıyor, mesela eline bir oyuncak alıyor küçük, büyük hemen elinden alıyor kendi oynuyor, niye alıyorsun dediğimde de nasıl oynayacağını gösteriyorum diyor. Küçük 7/24 bnm peşimde kucağına al diye ağlıyor, odadan çıkartmıyor hatta koltuktan kaldırmıyor, hep tepemde, bunu gören buyul de tepeme çıkıyor, sonra ben de deliriyorum 4+1 evde tepemden başka yer mi yok diye. Büyük o kdar çok eziyet eiyor ki küçük çareyi bana kaçmakta buldu beni güvence görüyor bırakmıyor aklııkıyor ben gitcem ablası bişi yapcak diye, ama yine de aba aba aba diye sürekli onu arıyor
Odadan çıkarmama bu ara benim oğlumda da var. Odadan çıktığım an çığlık atıyor ellerini kulaklarına götürüyor. Geçenlerde onu içerde bırakıp mutfakta blender çalıştırmıştım sanırım onun sesinden korktu ondan sonra böyle oldu gibi geliyorOynamıyorlar canım, büyük oynatmıyor, mesela eline bir oyuncak alıyor küçük, büyük hemen elinden alıyor kendi oynuyor, niye alıyorsun dediğimde de nasıl oynayacağını gösteriyorum diyor. Küçük 7/24 bnm peşimde kucağına al diye ağlıyor, odadan çıkartmıyor hatta koltuktan kaldırmıyor, hep tepemde, bunu gören buyul de tepeme çıkıyor, sonra ben de deliriyorum 4+1 evde tepemden başka yer mi yok diye. Büyük o kdar çok eziyet eiyor ki küçük çareyi bana kaçmakta buldu beni güvence görüyor bırakmıyor aklııkıyor ben gitcem ablası bişi yapcak diye, ama yine de aba aba aba diye sürekli onu arıyor
Benim oğlum telefon ve kapı çalınca ağlamaya başladı . Robot süpürge eve ilk geldiğinde ondan korkmuştu sonra böyle oldu . Şimdi süpürgenin peşinde geziyor ama telefona kapıya ağlıyorOdadan çıkarmama bu ara benim oğlumda da var. Odadan çıktığım an çığlık atıyor ellerini kulaklarına götürüyor. Geçenlerde onu içerde bırakıp mutfakta blender çalıştırmıştım sanırım onun sesinden korktu ondan sonra böyle oldu gibi geliyor
Benimki de blenderdan korkuyordu zaten kucağıma alıp yaptım bir kere sakin sakin anlatarak olmadı sonra Onu içeri bıraktım oyunun başına hemen 2 dkka yapıp geleyim dedim yine korktu o günden beri böyleBenim oğlum telefon ve kapı çalınca ağlamaya başladı . Robot süpürge eve ilk geldiğinde ondan korkmuştu sonra böyle oldu . Şimdi süpürgenin peşinde geziyor ama telefona kapıya ağlıyor
Benim oğlum da aynıBenimki de blenderdan korkuyordu zaten kucağıma alıp yaptım bir kere sakin sakin anlatarak olmadı sonra Onu içeri bıraktım oyunun başına hemen 2 dkka yapıp geleyim dedim yine korktu o günden beri böyle
Kendimi suçlu hissediyorum hiç yoktan çocukta travma oluşturdum diyeBenim oğlum da aynıGeçmiyor bir türlü
Valla bende ama o süpürge çalışmalı elimden birşey gelmiyor ki şimdi süpürgenin üzerinden inmiyor mesela ama kapıdan ve telefondan korkuyorKendimi suçlu hissediyorum hiç yoktan çocukta travma oluşturdum diye
İnşallah bi an önce unuturlar ne diyeyimValla bende ama o süpürge çalışmalı elimden birşey gelmiyor ki şimdi süpürgenin üzerinden inmiyor mesela ama kapıdan ve telefondan korkuyor
Ara ara blenderin başlık kısmını onun ulaşacağı bir yere mi koysan, yavaş yavaş dokunur sonra birlikte düğmesine basıp calistirirsiniz işe yarar belkiKendimi suçlu hissediyorum hiç yoktan çocukta travma oluşturdum diye