2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    232
Evde nereye koydun o kadar bezi
Mesajı bulamadım burdan alıntı yapıyım o inatlaşmalar bizde de var abisinin sandalyesine çıkıyo ayağa kalkıyo kaç kere düştü orası burası mor ağlıyoda yine yapıyo diyorumya ilkte hiç koltuk bilmem ne görmeden büyüdü kız tam afetbugün tam 3 saat ağladı kesintisiz omzum tutulmuş sinirden bi çocuk herşeye ağlar mı değişik ya parkt komşunun çocukları sallıyo ona bile ağlıyo beni sallamasınlar diye öyle bi çılgınla uğraşıyorum bak şu saat oldu daha yeni uyudu dalmasını bekliyorum

Bu 2 yaş sendromu değil dimi

Chedarice ne alemdesin iki kardeş oynuyolar mı benim büyükte cins hiç oynatmıyo yaş farkıda var ama bi sarılıyo abişiiiim abişşşş diye herşeye bedel maşallah minnaklarımıza
Oynamıyorlar canım, büyük oynatmıyor, mesela eline bir oyuncak alıyor küçük, büyük hemen elinden alıyor kendi oynuyor, niye alıyorsun dediğimde de nasıl oynayacağını gösteriyorum diyor. Küçük 7/24 bnm peşimde kucağına al diye ağlıyor, odadan çıkartmıyor hatta koltuktan kaldırmıyor, hep tepemde, bunu gören buyul de tepeme çıkıyor, sonra ben de deliriyorum 4+1 evde tepemden başka yer mi yok diye. Büyük o kdar çok eziyet eiyor ki küçük çareyi bana kaçmakta buldu beni güvence görüyor bırakmıyor aklııkıyor ben gitcem ablası bişi yapcak diye, ama yine de aba aba aba diye sürekli onu arıyor

AY kıyamam sende durum daha zormuş benim oğlan aşağı arkadaşlarıyla iniyo kameradan bakıyorum güvenlikte var o biraz rahatlattı beni şükürler olsun

Evde nereye koydun o kadar bezi
Ebeveyn banyoma kiler dolaplardan aldım. Tüm deterjanlarım içinde kızımın bez pamuk vs de dolabın üstüne yığılı
Bizim uykular da sarktı. Dışarı çıkmak istiyor sürekli. Mal gibiyim artık. Gece geç uyuyorum biraz kafa dinlemek için o da uykusuzluk oluyor. Bilmiyorum ya Allah sağlık versin de ben baya yoruldum
Oy kıyamam yavrum ya

Odadan çıkarmama bu ara benim oğlumda da var. Odadan çıktığım an çığlık atıyor ellerini kulaklarına götürüyor. Geçenlerde onu içerde bırakıp mutfakta blender çalıştırmıştım sanırım onun sesinden korktu ondan sonra böyle oldu gibi geliyor

Benim oğlum telefon ve kapı çalınca ağlamaya başladı . Robot süpürge eve ilk geldiğinde ondan korkmuştu sonra böyle oldu . Şimdi süpürgenin peşinde geziyor ama telefona kapıya ağlıyor

Benim oğlum telefon ve kapı çalınca ağlamaya başladı . Robot süpürge eve ilk geldiğinde ondan korkmuştu sonra böyle oldu . Şimdi süpürgenin peşinde geziyor ama telefona kapıya ağlıyor
Benimki de blenderdan korkuyordu zaten kucağıma alıp yaptım bir kere sakin sakin anlatarak olmadı sonra Onu içeri bıraktım oyunun başına hemen 2 dkka yapıp geleyim dedim yine korktu o günden beri böyle

Benimki de blenderdan korkuyordu zaten kucağıma alıp yaptım bir kere sakin sakin anlatarak olmadı sonra Onu içeri bıraktım oyunun başına hemen 2 dkka yapıp geleyim dedim yine korktu o günden beri böyle
Benim oğlum da aynı Geçmiyor bir türlü

Kendimi suçlu hissediyorum hiç yoktan çocukta travma oluşturdum diye
Ara ara blenderin başlık kısmını onun ulaşacağı bir yere mi koysan, yavaş yavaş dokunur sonra birlikte düğmesine basıp calistirirsiniz işe yarar belki

Bu arada yazamadim kizlar teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için.
D vit seviyemiz iyi durumda ama bıngıldak sınırdaymış takip edeceğiz bakalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…