BiZde önce üst köpekler çoktı, altlar da ucu çıkmak üzere. Yardı yaracakŞimdi oğlumun küçük azılar tamamladı ya yani başları çıktı . Köpek dişleri başlayacak önce üstler mi çıkıyor nehir Size de çok geçmiş olsun
Yaaa darısı bize artıkBiZde önce üst köpekler çoktı, altlar da ucu çıkmak üzere. Yardı yaracak
Ben aldım kinetik kum daha nasıl oynayacağını çözemedi ve savuruyor her tarafaKızlar oğluma kinetik kum ve şu oyuncaktan almaya karar verdim balkona . Oyalamakta çok zorlanıyorum
Bnmki 4 yaş hala aynı 10. Güne bitiyor kumBen aldım kinetik kum daha nasıl oynayacağını çözemedi ve savuruyor her tarafa
Aslında bence erken ama zaman geçirmesi için istiyorum . Kumu büyük kg olarak alacağım isterse savursun balkondaBen aldım kinetik kum daha nasıl oynayacağını çözemedi ve savuruyor her tarafa
Bir kere koydum önüne savurunca bir daha çıkarmadım biraz zaman geçsin tekrar denerimBnmki 4 yaş hala aynı 10. Güne bitiyor kum
Bizimde öyle tam alt gözüküyo patlamış gibi yinede tam gözükmüyoBiZde önce üst köpekler çoktı, altlar da ucu çıkmak üzere. Yardı yaracak
Biliyorum aslında nehir ama öyle çok alıştım ki bu olaya sıradan gelmeye başladı . 8. Dişi 31 martta çıkmış hastalanmıştı doktor hastaneye yatıracağım vs demişti tarihlere baktım oradan anladım . Sonra işte azılar başladı tetagile başlayınca açıkçası biraz olsun rahatladık keşke önceden alsaymışım dedim kendi kendime kızdım . Yani 1 nisan ile 5 Haziran arası 4 azı patlattı . Alttaki azı neredeyse tamamlandı gibi 3 başı var . Üsttesinin de öyle 3 baş . Benim sıkıntım burası çok sıcak yazın . Şimdi köpek dişleri de çok sıcağa kalıyor bağışıklık sistemi düşer diye korkuyorum açıkçası. Geceleri için oturma odamızdaki klima yatak odasına yetişmiyor eşimle konuştuk 2. Klimayı alıyoruz köpek dişleri de çıkacak baya zor olur diye düşündümBizimde öyle tam alt gözüküyo patlamış gibi yinede tam gözükmüyotuce_tuce canını sıkmak istemem ama en zor olanlar köpek dişi
Ay keşke benim oğlum da öğrense ya özel birşey yaptın mı acaba Ela ?Slm kizlar genel olarak bebislerimizde diş huzursuzluğu var sanırim , Allah kolaylaştırsin insallah.
Bu arada sumkurmeyi öğrendi bizim ki sizde bir deneyin cok işe yarıyor banyoda falan. Oğlumda bu yaşlarda öğrenmişti
Hastalaninca sürekli hadi fış yapalim hadi fış yapalim diye sildim burnunu hep. Hoşuna gitti sanki öyle öyle öğrendi. Banyoda da söylüyordum arada. Sende banyoda kendin yaparak göster öğreniyorlar bu yaşlarda oglumdan da biliyorumAy keşke benim oğlum da öğrense ya özel birşey yaptın mı acaba Ela ?
Biz berbat haldeyiz yine senin kuzucuk erken uyuyo maşallah bak 21:15 de odaya geldik dha emiyo dalamadı artık acıyo bırakmıyoda 1,5 saattir emiyo sinirim tepemde gece ağlamıyo yazdımya sabaha kdr çığlık ata ata uyumadı tüm gün haraketli hiç oturmuyo günü parkta tamamlıyoruz gündüz 1 saat anca uyur ve sonuç buBiliyorum aslında nehir ama öyle çok alıştım ki bu olaya sıradan gelmeye başladı . 8. Dişi 31 martta çıkmış hastalanmıştı doktor hastaneye yatıracağım vs demişti tarihlere baktım oradan anladım . Sonra işte azılar başladı tetagile başlayınca açıkçası biraz olsun rahatladık keşke önceden alsaymışım dedim kendi kendime kızdım . Yani 1 nisan ile 5 Haziran arası 4 azı patlattı . Alttaki azı neredeyse tamamlandı gibi 3 başı var . Üsttesinin de öyle 3 baş . Benim sıkıntım burası çok sıcak yazın . Şimdi köpek dişleri de çok sıcağa kalıyor bağışıklık sistemi düşer diye korkuyorum açıkçası. Geceleri için oturma odamızdaki klima yatak odasına yetişmiyor eşimle konuştuk 2. Klimayı alıyoruz köpek dişleri de çıkacak baya zor olur diye düşündüm
Senin kız aşırı yorgunluktan dalamıyor nehir . Benim oğlum eğer öğlen düzgün uyumamışsa aynen öyle sabaha kadar deliriyor . İlk yattığı zaman da zaten dalamıyor 40 dk dön dön oluyor en az . Bak geceleri de düzgün uyumadığı sabah kötü kalkıyor ve tüm gün öyle kötü devam ediyor . Senin kız şuan kısır bir döngü içindeBiz berbat haldeyiz yine senin kuzucuk erken uyuyo maşallah bak 21:15 de odaya geldik dha emiyo dalamadı artık acıyo bırakmıyoda 1,5 saattir emiyo sinirim tepemde gece ağlamıyo yazdımya sabaha kdr çığlık ata ata uyumadı tüm gün haraketli hiç oturmuyo günü parkta tamamlıyoruz gündüz 1 saat anca uyur ve sonuç bu
Benim oğluşa da öğreteceğim Ela . Geçen burnunu karıştırdı ve elime verdi çıkanıHastalaninca sürekli hadi fış yapalim hadi fış yapalim diye sildim burnunu hep. Hoşuna gitti sanki öyle öyle öğrendi. Banyoda da söylüyordum arada. Sende banyoda kendin yaparak göster öğreniyorlar bu yaşlarda oglumdan da biliyorum
Bi bebek neden uyumaz ya doğdu doğalı aynı bu gecede fenaydı yine 10 dkya uyandı ağla ağlaSenin kız aşırı yorgunluktan dalamıyor nehir . Benim oğlum eğer öğlen düzgün uyumamışsa aynen öyle sabaha kadar deliriyor . İlk yattığı zaman da zaten dalamıyor 40 dk dön dön oluyor en az . Bak geceleri de düzgün uyumadığı sabah kötü kalkıyor ve tüm gün öyle kötü devam ediyor . Senin kız şuan kısır bir döngü içinde
Onlar birer birey nehir doğdukları zaman belirli karakterlerle doğuyorlar onun da karakteri bu .Bi bebek neden uyumaz ya doğdu doğalı aynı bu gecede fenaydı yine 10 dkya uyandı ağla ağla
Biraz uğraşsan öğrenir. Kiz evlattan mide bulanmıyor. Sürekli temizliyom burunlarini hele bu ara cok fenaydiBenim oğluşa da öğreteceğim Ela . Geçen burnunu karıştırdı ve elime verdi çıkanı
Yaa ayni benim oğlum yaaa Allah yardimcin olsun cokkk zorrr cokkk yaşadım birebir. Benimkinin öyle olmasinin sebebi sallamaya alistirmamdi galiba. Kızımı hiç sallamadim ve ona göre daha iyiBi bebek neden uyumaz ya doğdu doğalı aynı bu gecede fenaydı yine 10 dkya uyandı ağla ağla
Yok canım ya benimki sallanmayıda sevmiyo reddetti en başındanYaa ayni benim oğlum yaaa Allah yardimcin olsun cokkk zorrr cokkk yaşadım birebir. Benimkinin öyle olmasinin sebebi sallamaya alistirmamdi galiba. Kızımı hiç sallamadim ve ona göre daha iyi