2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    232
Şimdi oğlumun küçük azılar tamamladı ya yani başları çıktı . Köpek dişleri başlayacak önce üstler mi çıkıyor nehir Size de çok geçmiş olsun
BiZde önce üst köpekler çoktı, altlar da ucu çıkmak üzere. Yardı yaracak

Kızlar oğluma kinetik kum ve şu oyuncaktan almaya karar verdim balkona . Oyalamakta çok zorlanıyorum

Eklentiler

• CF21A615-D2FE-4BFF-9731-6B9E3FC5E94E.png
    289,4 KB · Görüntüleme: 31
Bizimde öyle tam alt gözüküyo patlamış gibi yinede tam gözükmüyo tuce_tuce canını sıkmak istemem ama en zor olanlar köpek dişi
Biliyorum aslında nehir ama öyle çok alıştım ki bu olaya sıradan gelmeye başladı . 8. Dişi 31 martta çıkmış hastalanmıştı doktor hastaneye yatıracağım vs demişti tarihlere baktım oradan anladım . Sonra işte azılar başladı tetagile başlayınca açıkçası biraz olsun rahatladık keşke önceden alsaymışım dedim kendi kendime kızdım . Yani 1 nisan ile 5 Haziran arası 4 azı patlattı . Alttaki azı neredeyse tamamlandı gibi 3 başı var . Üsttesinin de öyle 3 baş . Benim sıkıntım burası çok sıcak yazın . Şimdi köpek dişleri de çok sıcağa kalıyor bağışıklık sistemi düşer diye korkuyorum açıkçası. Geceleri için oturma odamızdaki klima yatak odasına yetişmiyor eşimle konuştuk 2. Klimayı alıyoruz köpek dişleri de çıkacak baya zor olur diye düşündüm

Slm kizlar genel olarak bebislerimizde diş huzursuzluğu var sanırim , Allah kolaylaştırsin insallah.
Bu arada sumkurmeyi öğrendi bizim ki sizde bir deneyin cok işe yarıyor banyoda falan. Oğlumda bu yaşlarda öğrenmişti

Ay keşke benim oğlum da öğrense ya özel birşey yaptın mı acaba Ela ?

Ay keşke benim oğlum da öğrense ya özel birşey yaptın mı acaba Ela ?
Hastalaninca sürekli hadi fış yapalim hadi fış yapalim diye sildim burnunu hep. Hoşuna gitti sanki öyle öyle öğrendi. Banyoda da söylüyordum arada. Sende banyoda kendin yaparak göster öğreniyorlar bu yaşlarda oglumdan da biliyorum

Biz berbat haldeyiz yine senin kuzucuk erken uyuyo maşallah bak 21:15 de odaya geldik dha emiyo dalamadı artık acıyo bırakmıyoda 1,5 saattir emiyo sinirim tepemde gece ağlamıyo yazdımya sabaha kdr çığlık ata ata uyumadı tüm gün haraketli hiç oturmuyo günü parkta tamamlıyoruz gündüz 1 saat anca uyur ve sonuç bu

Senin kız aşırı yorgunluktan dalamıyor nehir . Benim oğlum eğer öğlen düzgün uyumamışsa aynen öyle sabaha kadar deliriyor . İlk yattığı zaman da zaten dalamıyor 40 dk dön dön oluyor en az . Bak geceleri de düzgün uyumadığı sabah kötü kalkıyor ve tüm gün öyle kötü devam ediyor . Senin kız şuan kısır bir döngü içinde

Benim oğluşa da öğreteceğim Ela . Geçen burnunu karıştırdı ve elime verdi çıkanı

Bi bebek neden uyumaz ya doğdu doğalı aynı bu gecede fenaydı yine 10 dkya uyandı ağla ağla

Benim oğluşa da öğreteceğim Ela . Geçen burnunu karıştırdı ve elime verdi çıkanı
Biraz uğraşsan öğrenir. Kiz evlattan mide bulanmıyor. Sürekli temizliyom burunlarini hele bu ara cok fenaydi

Bi bebek neden uyumaz ya doğdu doğalı aynı bu gecede fenaydı yine 10 dkya uyandı ağla ağla
Yaa ayni benim oğlum yaaa Allah yardimcin olsun cokkk zorrr cokkk yaşadım birebir. Benimkinin öyle olmasinin sebebi sallamaya alistirmamdi galiba. Kızımı hiç sallamadim ve ona göre daha iyi

Yaa ayni benim oğlum yaaa Allah yardimcin olsun cokkk zorrr cokkk yaşadım birebir. Benimkinin öyle olmasinin sebebi sallamaya alistirmamdi galiba. Kızımı hiç sallamadim ve ona göre daha iyi
Yok canım ya benimki sallanmayıda sevmiyo reddetti en başından tuce_tuce ninde dediği gibi o bir birey bireyliğine başlayacam artık sen ikinciye iyi cesaret etmişsin valla benim oğlum melekmiş bu azmanın yanında bak gündüz 1 saat anca uyudu şuan yarım saattir uyutmaya çalışıyorum uyumadı salonda uyusun diye gözünün içine bakıyorum bu arada kızlar bugün aşı oldu calpol verdim oda uyku yapmıyo kilosu da 9800 gr boy 82 cm kiloda sınırdayız ama ısrarla yemiyo arkadaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…