2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    232
Biraz salmak lazım galiba inş basarılı olurum deneyeceğim

Böyle zor olacağını bilsem ben de yapmazdım valla 35e kadar falan

Düşe kalka büyüyecekler zaten deneyerek her defa daha iyisini yaparak. Ama ben normalde de evhamlı bi tiptim düştükçe falan iyice psikopata bağladım sürekli gölgesi gibiyim. Biraz daha rahat davranmaya çalışacağım bakalım inş başarırım.

Sizde durumlar nasıl
Şöyle bir durum var ben akşamları uyurken odada lacivert kalın fon perdeyi çekiyordum sabah güneş çok erken aydınlanıyor oğlan erken uyanıyor diye cidden işe yarıyormuş meğer dün gece çekmedim bu sabah 06:30 da kalktı neyse 08:00 kahvaltı yaptık 09:00 da emzirdim uyudu . 10:15 te ben uyandırdım . Dışarı çıktık 12:00 öğlen çorba yedi . 12:15 yatağa gittik 12:30 da uyumuştu . Şimdi uyandı geri yatırmaya çalışıyorum

Benimki de 10 dkka önce bi uyandı emdi sonra da totosunu dönüp uyumaya devam etti

Valla uyumak istiyorum ama hiç olmuyor evde hiç iş bitmiyor çünkü .

denemediğim kalmadı bakalım bu ilaç yarayacak mı işe görünüyo kabarıyo patlamıyo insan çıldırıyo ya en uyuz çıkaran ikimizinkiler

Bu gece abartmıyorum 1,5 2 saate uyandı sevinçten uçuyorum uykumu vbile almışım o kadar içler acısı durumum

Seninki ne güzel erken uyuyor bizim ramazandan beri 21.30 a kaydı uykumuz ne kadar erken yatırsam da uyumuyor daha önce
Yaaa ramazanda geç mi yatırdın ? Düzen bir kere gitti mi geri gelmiyor . Ramazan’ın son günleri su ile iftarı açıp uyutup gelip öyle yemek yedim çünkü tam iftar saatine denk geliyordu uyku. Bugün 12:30 da uyudu 13:45 te uyandı devamını uyumadı . Akşam 5 ten sonra fazla yoruldu tabi mızır mızır başladı . Daha yeni uyudu dalamadı

Evet ramazanda iftarı yapıp yatırdım hep yoksa tam iftar vaktine denk geliyordu öyle de yapamadım. Bi de sanırım günler de uzayınca saatimiz 21.30 a kaydı

Evet ramazanda iftarı yapıp yatırdım hep yoksa tam iftar vaktine denk geliyordu öyle de yapamadım. Bi de sanırım günler de uzayınca saatimiz 21.30 a kaydı
Yaaa yavaş yavaş 15 dk 15 dk öne çekebilirsin biraz çaba ile . Çünkü yaşları ilerledikçe bence uyku saatleri de ileri kayar bu sefer daha fazla gitmesin . Birde çocuk 21:30 da uyusa sana fayda sağlamaz ki 20:00-20:30 bandında uyusa ki sende 30 dk ortalığı toplasan eline bi çay alsan dinlensen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…