Biraz salmak lazım galiba inş basarılı olurum deneyeceğimBence çok haklısın . Benim oğlumun kaba ve ince motoru çok iyi . İlk kez parka gittiğimiz zaman yürümeye başladıktan sonra yani kendi kendine merdivenleri çıktı ve kaydıraktan kaydı şaşırmıştık . Ama geçen durduk yere güzelce çıkan çocuğu tutarken düşürdüm ve korkuyor artık
Böyle zor olacağını bilsem ben de yapmazdım valla 35e kadar falanBiz iptaliz kızlar zırlayıp duruyo arkadaş ne zormuş bu diş olayı oğlumda bunları yaşasam ikinci düşünürmüydüm acabaşimdi zorl uyuttum evi bişey götürüyo anladınız siz oğlumun yemeğini hazırladım banyo yapmam lazım kız uyanınca da akşama kadar temizlik sonra eşim gelecek yemek teranesi falan oy oy bitmeyen sorumluluk yapmışlar şimdiki aklım olsa 5 sene çocuksuz gezerdim pat diye 1,5 senede kucağımdydı
Düşe kalka büyüyecekler zaten deneyerek her defa daha iyisini yaparak. Ama ben normalde de evhamlı bi tiptim düştükçe falan iyice psikopata bağladım sürekli gölgesi gibiyim. Biraz daha rahat davranmaya çalışacağım bakalım inş başarırım.Uykusuzluk beni de çok geriyor. Bi de hep yapman gereken bi şeyin olması yorucu gerçekten
Benimki 1 haftadır günü 3 zeytin 1 domatesle kapatıyor. Emiyor sadece. Sevdiği her şeyi pişirdim yok. Yemiyor
Benimki aklına gelebilecek Her yere tırmanıyor canım. Koltuk kanepe mama sandalyesi merdiven Her yer. Ama hiç engellemedim düşe kalka öğrendi. Bazen kötü de düştü ama napalım
Şöyle bir durum varSizde durumlar nasıl
Benimki de 10 dkka önce bi uyandı emdi sonra da totosunu dönüp uyumaya devam ettiŞöyle bir durum varben akşamları uyurken odada lacivert kalın fon perdeyi çekiyordum sabah güneş çok erken aydınlanıyor oğlan erken uyanıyor diye cidden işe yarıyormuş meğer dün gece çekmedim bu sabah 06:30 da kalktı neyse 08:00 kahvaltı yaptık 09:00 da emzirdim uyudu . 10:15 te ben uyandırdım . Dışarı çıktık 12:00 öğlen çorba yedi . 12:15 yatağa gittik 12:30 da uyumuştu . Şimdi uyandı geri yatırmaya çalışıyorum
Uyumadı o uyurken sen ne yaptın de yemek yedim perde astım avize sildimBenimki de 10 dkka önce bi uyandı emdi sonra da totosunu dönüp uyumaya devam etti
Ben de birkaç gömlek ütüledim şimdi yemek yiyeceğimUyumadı o uyurken sen ne yaptın de yemek yedim perde astım avize sildim
Akşam 19:30 civarı yatağa gireriz fazla yorulunca da uyuyamıyorBen de birkaç gömlek ütüledim şimdi yemek yiyeceğim
Ben salamıyorum karakterime ters çünküBiraz salmak lazım galiba inş basarılı olurum deneyeceğim
Valla uyumak istiyorum ama hiç olmuyor evde hiç iş bitmiyor çünkü .Uykusuzluk beni de çok geriyor. Bi de hep yapman gereken bi şeyin olması yorucu gerçekten
Benimki 1 haftadır günü 3 zeytin 1 domatesle kapatıyor. Emiyor sadece. Sevdiği her şeyi pişirdim yok. Yemiyor
Benimki aklına gelebilecek Her yere tırmanıyor canım. Koltuk kanepe mama sandalyesi merdiven Her yer. Ama hiç engellemedim düşe kalka öğrendi. Bazen kötü de düştü ama napalım
Seninki ne güzel erken uyuyor bizim ramazandan beri 21.30 a kaydı uykumuz ne kadar erken yatırsam da uyumuyor daha önceAkşam 19:30 civarı yatağa gireriz fazla yorulunca da uyuyamıyor
İşte senin kızla benim oğlan diş konusunda aynı . Sen zamanında dişi çıkacak çıkamıyor diyordun o zamanlar benim oğlanın diş olayı ortada hiç yoktu o yüzden ne demek istediğini anlamıyordum meğer haklıymışsınbende 2. Yapmak istemiyorum hatta kordon bağlatacağım karar verdim .
Vala bana da ters cok evhamlıyım ama onun iyiliği için deneyeceğim. Sen yine benden iyisin baksana merdiven cıkıp kaymasına müsade etmişsin ben daha hiç bırakmadım elini parkta öyleBen salamıyorum karakterime ters çünkü
Dediğim ilacı mı aldındenemediğim kalmadı bakalım bu ilaç yarayacak mı işe görünüyo kabarıyo patlamıyo insan çıldırıyo ya en uyuz çıkaran ikimizinkiler
Yaaa ramazanda geç mi yatırdın ? Düzen bir kere gitti mi geri gelmiyor . Ramazan’ın son günleri su ile iftarı açıp uyutup gelip öyle yemek yedim çünkü tam iftar saatine denk geliyordu uyku. Bugün 12:30 da uyudu 13:45 te uyandı devamını uyumadı . Akşam 5 ten sonra fazla yoruldu tabi mızır mızır başladı . Daha yeni uyudu dalamadıSeninki ne güzel erken uyuyor bizim ramazandan beri 21.30 a kaydı uykumuz ne kadar erken yatırsam da uyumuyor daha önce
Evet ramazanda iftarı yapıp yatırdım hep yoksa tam iftar vaktine denk geliyordu öyle de yapamadım. Bi de sanırım günler de uzayınca saatimiz 21.30 a kaydıYaaa ramazanda geç mi yatırdın ? Düzen bir kere gitti mi geri gelmiyor . Ramazan’ın son günleri su ile iftarı açıp uyutup gelip öyle yemek yedim çünkü tam iftar saatine denk geliyordu uyku. Bugün 12:30 da uyudu 13:45 te uyandı devamını uyumadı . Akşam 5 ten sonra fazla yoruldu tabi mızır mızır başladı . Daha yeni uyudu dalamadı
Evet inş iyi gelirDediğim ilacı mı aldın
Bize baya iyi geldi bence . Şöyle yapıyorum sabah kahvaltıdan sonra 1 tane veriyorum gece yatarken 1 taneEvet inş iyi gelir
Yaaa yavaş yavaş 15 dk 15 dk öne çekebilirsin biraz çaba ile . Çünkü yaşları ilerledikçe bence uyku saatleri de ileri kayar bu sefer daha fazla gitmesin . Birde çocuk 21:30 da uyusa sana fayda sağlamaz ki 20:00-20:30 bandında uyusa ki sende 30 dk ortalığı toplasan eline bi çay alsan dinlensenEvet ramazanda iftarı yapıp yatırdım hep yoksa tam iftar vaktine denk geliyordu öyle de yapamadım. Bi de sanırım günler de uzayınca saatimiz 21.30 a kaydı