golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 33
Olabilir aslında hiç böyle bir şey aklıma gelmediAra ara blenderin başlık kısmını onun ulaşacağı bir yere mi koysan, yavaş yavaş dokunur sonra birlikte düğmesine basıp calistirirsiniz işe yarar belki
D vitaminini iyi olmasına sevindim . Bizde 18. Ay kontrolünde bakalım nasıl çıkacak bıngıldak bence kapanmış oğlumunBu arada yazamadim kizlar teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için.
D vit seviyemiz iyi durumda ama bıngıldak sınırdaymış takip edeceğiz bakalim.
Benim oğlum da öyle nehir çok zor oluyor . Bence kan bakarlar kesin sen yaptır . Sağlık ocağında d vitamini bakamıyorlar zaten18. Ay kontrolünde kan mı bakacaklar kızlar öyleyse sigorta yaptıracam kız zaten huylu hastaneyi ayağa kaldırıyo sağlık ocağının tecrübesiz ellerine bırakamam yani bebek hemşiresi bile zor alıyor damarları çok ince bide kendini kasıyo
Benim oğlum et falan yemiyordu ya önceki gittiğimizde yememeye devam ederse bi bakalım demişti doktor. Biraz biraz yemeye başladı ama ben yine baktırmak istiyorum18. Ay kontrolünde kan mı bakacaklar kızlar öyleyse sigorta yaptıracam kız zaten huylu hastaneyi ayağa kaldırıyo sağlık ocağının tecrübesiz ellerine bırakamam yani bebek hemşiresi bile zor alıyor damarları çok ince bide kendini kasıyo
Ben bugün gidicem emile, sorayım rutinde bakılıyor mu? Biz ilaç kullandığımız için bakacak zaten18. Ay kontrolünde kan mı bakacaklar kızlar öyleyse sigorta yaptıracam kız zaten huylu hastaneyi ayağa kaldırıyo sağlık ocağının tecrübesiz ellerine bırakamam yani bebek hemşiresi bile zor alıyor damarları çok ince bide kendini kasıyo
Cnm emile sordum 18. Ayda rutin kan yok dedi. Bize de yapmadı zaten18. Ay kontrolünde kan mı bakacaklar kızlar öyleyse sigorta yaptıracam kız zaten huylu hastaneyi ayağa kaldırıyo sağlık ocağının tecrübesiz ellerine bırakamam yani bebek hemşiresi bile zor alıyor damarları çok ince bide kendini kasıyo
Aaa şaşırdım neye baktı boy kg filan mıCnm emile sordum 18. Ayda rutin kan yok dedi. Bize de yapmadı zaten
Boy kilo bıngıldak kulak diş sırt dinleme gögüs dinleme baş çevresi bez bölgesi öle şeylere, kelimesi var mı dedi, 20 üzeri dedim çok iyi normalde 21-22 ay civarı bekleriz o sayıyı iyi dedi. 3 ayda hiç kilo almamışAaa şaşırdım neye baktı boy kg filan mı
Benim oğlanda hiç kelime yok allahımBoy kilo bıngıldak kulak diş sırt dinleme gögüs dinleme baş çevresi bez bölgesi öle şeylere, kelimesi var mı dedi, 20 üzeri dedim çok iyi normalde 21-22 ay civarı bekleriz o sayıyı iyi dedi. 3 ayda hiç kilo almamışama hiiiç lafını bile etmedi.
1 ayağının ucunda yürüyor dedim, 4 yaşa kadar normal dedi. ama sadece tek ayak dedim. Hangisi dedi bilmiyorımdizlere flan baktı vurdu, muhtemelen şudur dedi ama yine hangisini söyledi bilmiyorum, bence bir şey yok ama istersen ortopediye göster dedi.
Gidicem, göze de gidicem 2 si için. Çocukların özel hastaneden yararlama hakalrı 13 temmuzda bitiyor. Ben işe başlayana kadar yok, o yüzden ne kontrol varsa yaptırayım.Benim oğlanda hiç kelime yok allahımBir anda konuşmaya başlayacak herhalde aynı yürümedeki gibi . Ortopediye gidecek misin
Gerçekten çok pahalı en iyisi imkanı değerlendirGidicem, göze de gidicem 2 si için. Çocukların özel hastaneden yararlama hakalrı 13 temmuzda bitiyor. Ben işe başlayana kadar yok, o yüzden ne kontrol varsa yaptırayım.
Dr kontrolü 390 tl, d vit 179 tl daha diğer tahliller yok, normal fiyatı bunlar, ben 15tlye çıkıom hastaneden.
Yada 1 ay çalışıp tekrar izne ayrılamma gerek hiç çalışasım da yok, gerçi 1 ay çalılırsam bu yılın 20 gün izinini hakederim, daha karlı olur, bakalım belki kasım gibi günler kısayken çalılırım 1 ayGerçekten çok pahalı en iyisi imkanı değerlendir
Çocuklara kim bakacakYada 1 ay çalışıp tekrar izne ayrılamma gerek hiç çalışasım da yok, gerçi 1 ay çalılırsam bu yılın 20 gün izinini hakederim, daha karlı olur, bakalım belki kasım gibi günler kısayken çalılırım 1 ay
Büyük kreşte olur, küçüğe annem babam gelir 1 ay kısa zaman, ama sonra tekrar izne çıkmam zor olmaz inşallah bizim müdür kıl yoluma taş koyar diye de düşünmüyor değilimÇocuklara kim bakacak
Annenlerin gelmesi iyi fikir . Ya inşallah sorun çıkmaz . Biz tsk mesubuyuz bazı hastanelerde ciddi indirim oluyor baya iyi . Şuan güneydoğu da görev yapıyoruz burası zaten küçük şehir hastanelerde kötü ve ucuzBüyük kreşte olur, küçüğe annem babam gelir 1 ay kısa zaman, ama sonra tekrar izne çıkmam zor olmaz inşallah bizim müdür kıl yoluma taş koyar diye de düşünmüyor değilim
Geçmş olsun canım bizde o şekilde ağlama geçti geçem hafta öyleydi ama ucu çıkmış son köpek dişin ondan rahatladı heraldeKızlar dün gece çok kötü geçti korkunçtuHala toparlanamadım. 4. Azı dişi dün gece çıktı . Sabaha kadar dön dön ağla tekme at vs vs . N Nehir-derin2 siz nasılsınız
Şimdi oğlumun küçük azılar tamamladı ya yani başları çıktı . Köpek dişleri başlayacak önce üstler mi çıkıyor nehir Size de çok geçmiş olsunGeçmş olsun canım bizde o şekilde ağlama geçti geçem hafta öyleydi ama ucu çıkmış son köpek dişin ondan rahatladı heralde
Chedarice yazamadım sana saol valla mesaj için giremiyorum bile