2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    232
Böyle dedim ya bugün 21.10da uyudu illa beni yalancı çıkaracak bakalım bi deneyeyim

Ahh canımmm sen oğluşunun kıymetini bi bilsen maşallah kuzuma ilk günden beri seni uykuda yormadı benim cadım şuan yeni uyudu gündüz 1 1.5 saat anca uyur sabah 8 i geçmez uyanması ve tüm gün ayakta parkada gideriz yorulmaz rutine karşı asla rutin oluşturmuyo kendine 20 de uyuması için gündüz hiç uyku yapmaması gerekir demem o ki bazı şeyler imkansız seninki yola gelecek bi bebek uyku eğitimi de versen ama benimki felaket gece uyandı su verdim içmedi binayı ayağa kaldırdık mecbur emzirdim yine

Ay uyumayan çocuk çok fena allah yardımcın olsun . Oğlum rutin sever aynı anası gibi maşallah bilmiyorum ben daha kundaktayken alıştırmaya çalışıyordum onun etkisi var mıdır ? Ama olmayınca da bazı şeyler olmuyor yemek konusu mesela en büyük örnek çok çaba sarf ettim kendimi yerden yere attım bizim sorun diş yemek emzirmek bunlar oldu . Şimdi de yemek ve tutturmaları sürekli anlamsızca huzursuz

Kızlar bu arada oğlum herşeyi tanır olmuş sadece konuşmuyor . Dün eşim kitaptan meyveleri sayıyordu patatese çilek dedi oğlum delirdi bağırdı bağırdı eşim tekrarladıkça oğlum daha çok bağırdı en sonunda aaa oğlum özür diliyorum karıştırım patates diyince diğer meyveye geçti sessizce yılana ayı dedik delirdi . Bugün markette kefir istedi göz göre göre hemde eliyle işaret edip zorla aldırdı bana eve gelince de içti

Merhaba sevgili Aralık anneleri

Nasip olursa bende 2021 Aralık annesi olacağım ilk çocuğum olacak nasipse ve daha önce hiç bebek bakımı, tecrübem yada bilgim de yok. Bir kızım olacak inşallah

Eğer fırsatınız olursa sizlerden tecrübelerinize göre aldığınız ama kullanmadığınız yada bu çok kullanılıyor diyeceğiniz eşyalarla ilgili bilgi rica ediyorum. Malum kışın ortası doğacak gereksiz birşey almak istemiyorum ama eksik birşey de kalmamalı.

Şimdiden çok teşekkür ederim.

Benim çılgın doğdu odaya benden önce geçti o sıra hastaneyi ayağa kaldırdı ben doğum odasındayken doktor yandın sen demişti seninki sakin maşallah yani hiç öyle huysuz çocuğa rutin yapamıyosun tecrübeyle sabit geçen kuzenimle konuştum 3 aylık oğlu var oda ilk ablası gibi olur sandım kızımı koltuğa koyardım kendi kendine uyurdu bu sürekli ağlıyo uyumasa bile mutlka kucakta çocuktan çocuğa fark var dedi kısmet benim şansıma böyle cadı bişey çıktı buda benim sınavım diyorumtutturmalar ağlamalar neler bizimki çok inat abiyi önce canını acıtıyo sonra fırçayı yeyince cici cici yapıyo

Oh iyi olmuş alacaksın tabi paşama bizimkide yürüyosa eğer hangi abur cubur çikolata bulursa kendi alışverişini yapıyo yararlı bişey aldığı yok

Ya işte iyi ki süt var diyorum bende böyle durumlarda. Arada oluyor maalesef çabucak atlatsin insallah

Benim bebişim hastalandı, abisinden kapti galiba.
Hiç durmadan burnu akıyor pamukla sildigim halde kıpkırmızı oldu ne yapabilirim yaaa ne iyi gelir ki

Hiç durmadan burnu akıyor pamukla sildigim halde kıpkırmızı oldu ne yapabilirim yaaa ne iyi gelir ki
Geçmiş olsun, tenleri cok hassas oldugu icin hemen kizariyor burunlari. Cok fazla silmemeye calis, araliklarini ac, akmasi tikanmasindan iyidir, arada serum fizyolijik yapip temizleyebilirsin, ihlamur icirebilirsin. Onun disinda cok kötü olmadigi surece maalesef birsey yapilmiyor.

Ay çok geçmiş olsun ıhlamur kaynatıp içir ateşi var mı ? Burnunu sildikten sonra krem sür istersen hametan gibi filan birşey

Bu söylediklerin Kaan için çok uzaklarda kaldı sürekli tutturuyor nehir sürekli ama ne yapacağımı İnan şaşırıyorum artık . Bugün dışarı çıkacaktık mutfakta sandalye devirdi çok şükür birşey olmadı . Hadi giyinelim dedim ben giyiniyorum oda komidinin çekmecesini açıp kapatmaya başladı bebek korumasını da böyle çeke çeke 2 gün önce kırdı zaten . Bu sefer çok fazla yapmaya başladı hızla yapma derken komidin dengesini kaybetti kocaman şey devrildi Allah korudu elini ayağını ama delirdim artık gerçekten. Zor durumdayım İnan ki. Sabah zaten bir kaosla uyanıyoruz yok pijama değiştirmem yok giyinmem yok bez değiştirmem herşey sorun herşey .

Tam merak ve keşif dönemindeler o yüzden işimiz çok zor. Annen falan gelmez mi 1 2 haftalığına en azından biraz nefes alırsın

Tam merak ve keşif dönemindeler o yüzden işimiz çok zor. Annen falan gelmez mi 1 2 haftalığına en azından biraz nefes alırsın
Annemler yeni covid geçirdiler hemde hastahanede 10 gün yattılar . Biz gideceğiz ama izinlerimiz açılırsa bakalım gerçi hiç gitmek istemiyorum çocuğun düzeni bozulacak Kv ye de gideceğiz 10 gün o yüzden

İyi gelir mutlaka biraz değişiklik. Elinden geldiğince bozmamaya çalışırsın düzeni evde bile ufak tefek kaymalar oluyor zaten o kadar olur

Ben hala üstündeki kıyafetlerle uyutuyorum zaten günde 100 defa üst değişiyoruz ve bundan hiç hoşlanmıyor. Bez değiştirme zaten olay hep çığlık kıyamet. Stok yapmasaydım külot bez alırdım. Ama 1 yıllık bezimiz var daha niye aldıysam o kadar

Alt değiştirme giydirme tam bir kabus külot bezi giydirirken bile zorlanıyorum ben diğeri işkence resmen

Niye o kadar stok yaptın ki numarada değiştirmek gerekebilir bitmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…